Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой може ли да разчете този номер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой може ли да разчете този номер

Някой може ли да разчете този номер

Уж трябва да е 6 цифрена и да почва с 5 ... ама
    Първия символ не е цифра, следва 5??0513

двете ?? са проблема

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:0-02-05-2c74ac0663e1bd0333c5d175a48d46b3e430e333fdd4f4562d253db41d35c914_ba5302e3e4a8a7ab.jpg Прегледи:0 Размер:230.7 КБ ID:7000989
    Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 03-06-25, 21:21.

56560513

Коментар

45440573 или 45440513
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Според мен е набит отзад напред, а не е отливка, гърба вижда ли се?
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          Според мен е набит отзад напред, а не е отливка, гърба вижда ли се?
          това е на блока , снимано през огледало - елпсата.

Коментар

И от какво е блока?
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Gemini: "С голяма несигурност, възможно е да се разчете нещо подобно на 617208533 или G17208533, но това е само предположение поради ниското качество на снимката."
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Gemini: "С голяма несигурност, възможно е да се разчете нещо подобно на 617208533 или G17208533, но това е само предположение поради ниското качество на снимката."
                Gemini-то да си гледа работата! Последните 2 цифри категорично не са еднакви и предпоследната категорично не е 3.

Днес на друг монитор виждам 45340513

Коментар

• sonda
                  sonda коментира
                  Редактиране на коментар
                  И аз това виждам...

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Gemini-то да си гледа работата! Последните 2 цифри категорично не са еднакви и предпоследната категорично не е 3.

Днес на друг монитор виждам 45340513
                И аз така виждам.
                Нямаше ли някакъв трик да наложиш лист хартия върху номера и да защриховаш нежно с графитен молив? Така цифрите изпъкват и съм разчитал стари монети, събирани от дядо ми като малък до някакво калé.
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Chat GPT:

Ето подобрено изображение, при което контрастът и остротата са увеличени, за да се различат по-ясно цифрите. Виждат се няколко символа – изглежда като:

"084854" (възможно е първият символ да е "C" или "G", но "084854" изглежда най-вероятно).

Ако желаеш, мога да опитам и OCR разпознаване или още подобрения.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image_949476.jpg
Прегледи:126
Размер:260.0 КБ
ID:7001072

Коментар

хващал съм в лъжа Грок в 5 поредни отговора... После ме блокира за известно време
                    втория символ си е 5
                    а първото дали е цифра или друг знак е неясно

Коментар

Ако първия символ със сигурност е буква, мяза ми на L, ако не е е 4.

Като се покаже снимката с по-малък машаб, се вижда много по-ясно, за мен поне, 45(или 6)44057(или 1)3.

Демонстрирам:
                      Натиснете снимката за да я уголемите  Име:аааааа.jpg Прегледи:0 Размер:14.3 КБ ID:7001090

За повече хвърляне на боб ще трябва повече информация. Например, траеш си от какво е блока, а това може и да помогне (може и да не).

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Ако първия символ със сигурност е буква, мяза ми на L, ако не е е 4.

Като се покаже снимката с по-малък машаб, се вижда много по-ясно, за мен поне, 45(или 6)44057(или 1)3.

Демонстрирам:
                        Натиснете снимката за да я уголемите Име:аааааа.jpg Прегледи:0 Размер:14.3 КБ ID:7001090

За повече хвърляне на боб ще трябва повече информация. Например, траеш си от какво е блока, а това може и да помогне (може и да не).
                        перфектен си отново в техническите въпроси.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X