Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Някой може ли да разчете този номер
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеСпоред мен е набит отзад напред, а не е отливка, гърба вижда ли се?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеGemini: "С голяма несигурност, възможно е да се разчете нещо подобно на 617208533 или G17208533, но това е само предположение поради ниското качество на снимката."
Днес на друг монитор виждам 45340513Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
Gemini-то да си гледа работата! Последните 2 цифри категорично не са еднакви и предпоследната категорично не е 3.
Днес на друг монитор виждам 45340513
Нямаше ли някакъв трик да наложиш лист хартия върху номера и да защриховаш нежно с графитен молив? Така цифрите изпъкват и съм разчитал стари монети, събирани от дядо ми като малък до някакво калé.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Chat GPT:
Ето подобрено изображение, при което контрастът и остротата са увеличени, за да се различат по-ясно цифрите. Виждат се няколко символа – изглежда като:
"084854" (възможно е първият символ да е "C" или "G", но "084854" изглежда най-вероятно).
Ако желаеш, мога да опитам и OCR разпознаване или още подобрения.
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Ако първия символ със сигурност е буква, мяза ми на L, ако не е е 4.
Като се покаже снимката с по-малък машаб, се вижда много по-ясно, за мен поне, 45(или 6)44057(или 1)3.
Демонстрирам:
За повече хвърляне на боб ще трябва повече информация. Например, траеш си от какво е блока, а това може и да помогне (може и да не).Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеАко първия символ със сигурност е буква, мяза ми на L, ако не е е 4.
Като се покаже снимката с по-малък машаб, се вижда много по-ясно, за мен поне, 45(или 6)44057(или 1)3.
Демонстрирам:
За повече хвърляне на боб ще трябва повече информация. Например, траеш си от какво е блока, а това може и да помогне (може и да не).перфектен си отново в техническите въпроси.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар