Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложете добър сервиз, където правят коли от америка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложете добър сервиз, където правят коли от америка.

Здравейте някой може ли да предложи, добър сервиз от нивото на овърдраив където правят коли от американския пазар, и са на адекватно ниво, тъи като колата не се предлага на европеиския пазар и няма части съм взел оригинални части за смяна.Ако се сещате за добър сервиз моля да оставите кординатите им или тел.

коли от американския пазар = ?
    За американски марки коли сервиз не, но компетентен майстор - "дядо Владо" от този форум, тел. 0877170727 след 11 ч. всеки ден без понеделник
    Ако е някое БеНВе, мРецедес или "джапанка", сглобявани в Америка... освен същия дядо Владо ако има идея да те насочи на някъде...
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• дядо владо
      дядо владо коментира
      Редактиране на коментар
      Друже Боголюбе, дедо е в неплатен отпуск от 1-ви май до 1-ви юни, че (да му прости Създателя) се е набълбукал да връща към живот "Гранд чероки" 2019г с най-гнусното недоразумение на новото време 3.6 пентастар двгател......

А, каква е тая кола със специалните части?
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Някъде във Враждебна работи един човек дето е много в час на американските автоматици . Буквално от насипно състояние събра кутията на Шевролет Аваланж 8.1.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Много точна и полезна информация

• krassitch
        krassitch коментира
        Редактиране на коментар
        Ееее, те в едно село, всички се познават...Бързо ще го намери

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Днес като го видя колегата ще го питам точно къде е .

krassitch коментира
      Днес, 08:20
      Ееее, те в едно село, всички се познават...Бързо ще го намери
      Ама разбира се, те във Враждебна (хич не е малко и отдавна не е село) всички карат американски пикапи с автоматици, как няма да го знаят
      Във Враждебна впрочем е сегашният сервиз на Еди Рангелов, "Сервиз Джийп", има го в Гугъл. На едно място пак там съм виждал и стълпотворение на американски автомобили на улицата, полуразглобени, но видимо за тенекеджийски операции - явно внасят "селвиджи" и ги подготвят за продажба.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        А, каква е тая кола със специалните части?
        Японска, но тъи като не се предлага на бг пазара и в европа части няма.

Коментар

Баси тайната кола.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Значи е само за тайния сервиз за автомобили. Но понеже е таен, няма да кажа къде са намира...
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Bogoljub Gagic
              Bogoljub Gagic коментира
              Редактиране на коментар
              А-а-а, отдавна е разкрито местонахождението му:
              Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Някъде във Враждебна работи един човек дето е много в час...

Някакъв супер дупер Акорд беше , начукан от градушка , абе уникат , части няма у майстори няма , мани...
            Фиат Купе
            Опел Фронтера В
            Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

Първо, темата е в раздел "двигатели", което би трябвало да значи, че става въпрос за сервизна дейност върху двигателя. Пише и , че части са купени. ясно е и, че е Хонда, както по-горе се писа. Защо тогава се търси "сервиз за коли от Америка" ? А не който и да е нормален сервиз, или айде "ходаджийски" сервиз..
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Да се ремонтира наводнен двигател, какъвто предполагам е случая, е само за продаване. Моя беше със спукан блок. Ремонтируем със 100% гаранция, според "майсторите". Аз предпочетох да си купя двигател.
                Излезе ми 6к$ с транспорта. Окомплектован на 40к км.
                Частите за ремонта по предварителна сметка бяха 3200$. Какво съм пропуснал и какво е можело да се икономиса е въпрос с повишена трудност.
                Отне ми 1 месец докато се науча как се докарва двигател на прилична цена за кратко време.
                6.2л GM L87, мотор. след 2018 г модел. Имам го на части, ако някой се интересува
                Това ако наистина става дума за мотор.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

За смяна на водна помпа става въпрос, на японския наводнен автомобил.

Коментар

Първоначално публикуван от bladest Преглед на мнение
                    За смяна на водна помпа става въпрос, на японския наводнен автомобил.
                    Значи щом е водна, и е наводнен, трябва ти водолаз!

Ще започнем да те бъзикаме. Не е сериозно да задаваш въпрос, и да криеш модела на колата все едно е някаква тайна…
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                      Значи щом е водна, и е наводнен, трябва ти водолаз!...
                      Може би помпата трябва да е дренажна или трюмна...
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• NIKSD
                        NIKSD коментира
                        Редактиране на коментар
                        Ако имаше добра трюмна помпа, нямаше да е наводнена! Ама ба ли га, не ги разбирам аз тия неща, тук съм само за сеира!

• drukman
                        drukman коментира
                        Редактиране на коментар
                        Ако верно е трюмна, наистина тре'а специалист. Знаеш къде е завряна. ... на хондите.

Ам' то и аз за сеира, ама... какво толкова специално има в смяната на една водна помпа, пък била и на наводнен автомобил... пък бил той и хамерикански?
                      Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X