Здравейте някой може ли да предложи, добър сервиз от нивото на овърдраив където правят коли от американския пазар, и са на адекватно ниво, тъи като колата не се предлага на европеиския пазар и няма части съм взел оригинални части за смяна.Ако се сещате за добър сервиз моля да оставите кординатите им или тел.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложете добър сервиз, където правят коли от америка.
Свий
X
-
коли от американския пазар = ?
За американски марки коли сервиз не, но компетентен майстор - "дядо Владо" от този форум, тел. 0877170727 след 11 ч. всеки ден без понеделник
Ако е някое БеНВе, мРецедес или "джапанка", сглобявани в Америка... освен същия дядо Владо ако има идея да те насочи на някъде...България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
-
Някъде във Враждебна работи един човек дето е много в час на американските автоматици . Буквално от насипно състояние събра кутията на Шевролет Аваланж 8.1.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Във Враждебна впрочем е сегашният сервиз на Еди Рангелов, "Сервиз Джийп", има го в Гугъл. На едно място пак там съм виждал и стълпотворение на американски автомобили на улицата, полуразглобени, но видимо за тенекеджийски операции - явно внасят "селвиджи" и ги подготвят за продажба.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеА, каква е тая кола със специалните части?
Коментар
-
Значи е само за тайния сервиз за автомобили. Но понеже е таен, няма да кажа къде са намира...
Коментар
-
А-а-а, отдавна е разкрито местонахождението му:
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеНякъде във Враждебна работи един човек дето е много в час...
-
-
Първо, темата е в раздел "двигатели", което би трябвало да значи, че става въпрос за сервизна дейност върху двигателя. Пише и , че части са купени. ясно е и, че е Хонда, както по-горе се писа. Защо тогава се търси "сервиз за коли от Америка" ? А не който и да е нормален сервиз, или айде "ходаджийски" сервиз..0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
- 1 like
Коментар
-
Да се ремонтира наводнен двигател, какъвто предполагам е случая, е само за продаване. Моя беше със спукан блок. Ремонтируем със 100% гаранция, според "майсторите". Аз предпочетох да си купя двигател.
Излезе ми 6к$ с транспорта. Окомплектован на 40к км.
Частите за ремонта по предварителна сметка бяха 3200$. Какво съм пропуснал и какво е можело да се икономиса е въпрос с повишена трудност.
Отне ми 1 месец докато се науча как се докарва двигател на прилична цена за кратко време.
6.2л GM L87, мотор. след 2018 г модел. Имам го на части, ако някой се интересува
Това ако наистина става дума за мотор.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от bladest Преглед на мнениеЗа смяна на водна помпа става въпрос, на японския наводнен автомобил.
Ще започнем да те бъзикаме. Не е сериозно да задаваш въпрос, и да криеш модела на колата все едно е някаква тайна…
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнениеЗначи щом е водна, и е наводнен, трябва ти водолаз!...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар