Здравейте, колеги! Помагайте, че съм много притеснена какво се случва с моята кола. Вчера се прибираме от морето и по едно време започна да се чува странен шум от двигателя, стана по шумен и сякаш загуби мощност. Не се усеща както преди тягата като се включи турбото, сякаш не работи сега. Все едно е обикновен дизел в момента. Дали е възможно след като майстора сменяше свещите и не успя да развие едната на третия цилиндър там да се случва нещо и да губи компресия или някой маркуч да е отдал. Чува се нещо сякаш компресор изпуска въздух, сякаш потропва в горната част на двигателя. А и от преди колата издаваше странен шум, като виене на 3та скорост, който вече се чува и усеща и на 5та. Не знам дали има общо или не. Моля за съвет и ако знаете читав майстор в района на София, който няма да ми съдере кожата да ми пишете! Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Загуба на мощност и странен шум в двигателя!
Свий
X
-
От: Загуба на мощност и странен шум в двигателя!
Сьветче ако го искаш - поне модел,марка,година,кой мотор.......напиши,че така шанса да е дизел е голям ма ба ли га,не разбрах аз поне.
Някой вакум си откачил ма шумове по интернет на кола с незнайно какьв мотор не е лесно.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеСьветче ако го искаш - поне модел,марка,година,кой мотор.......напиши,че така шанса да е дизел е голям ма ба ли га,не разбрах аз поне.
Някой вакум си откачил ма шумове по интернет на кола с незнайно какьв мотор не е лесно.
Коментар
-
Щом майстора не е успял да отвие свеща не е много притеснително (ако не я е скъсал).Шума в горния край на двигателя най вероятно е от хидравличен компенсатор.Този шум и съскането от турбото са притеснителните неща.И въпреки всичко трябва да се чуе.
Коментар
-
Първоначално публикуван от CCHB Преглед на мнениеТози номер ваш ли е или на някой майстор - 0878 521 831 Боев-Емил Боев?
Не че нещо ма си намери майстора в прекия смисъл.Един от двама ви да каже после кое към турбото е скъсало.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеЕдин от двама ви да каже после кое към турбото е скъсало.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар