Имам два варела с използвано масло от бензинови двигатели, предполагам 10W40, които трябва да махна от гаража си спешно. Чувал съм за фирми, които изкупуват масла, но не мога да намеря координати. Някой може ли да помогне с информация???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за изкупуване на използвано масло
Свий
X
-
До: Въпрос за изкупуване на използвано масло
Отработените масла са отпадък, който се изкупува от фирми с разрешителни от МОСВ, често имат изискване за минимално количество - обикновено 200 л.
Проверете в "Надин" - 02/ 90 610 053 или "Балбок" - 02/ 944 19 05, 944 63 64. Ако там не стане, поне могат да Ви насочат. Сервизи за ремонт и поддръжка на автомобили/техника също изкупуват, в краен случай пробвайте и в такъв.ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Васил_Стоев Преглед на мнениеИмам два варела с използвано масло от бензинови двигатели, предполагам 10W40, които трябва да махна от гаража си спешно. Чувал съм за фирми, които изкупуват масла, но не мога да намеря координати. Някой може ли да помогне с информация???К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнениеКво му искаш да дойдат хората да го вземат.. Благодаря на всички!
Y260
Коментар
-
Първоначално публикуван от Danchojn Преглед на мнениеАми нагара в мотора и екологията?
е, може би е мъдро да се отфилтрува от твърди частици - нали е отработено, кой знае през какви съдове е минало.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Васил_Стоев Преглед на мнениеДа, точно това исках. Колега от форума ще реши проблем с моя проблем. Благодаря на всички!
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнениеДай телефонY260
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар