Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реномиран сервиз в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реномиран сервиз в Бургас

Можете ли да ми препоръчате реномиран севиз за газови уредби в Бургас? Смятам да слагам ГИ на Голф 3 ,но не мога да си избера сервиз.Никъде не ми вдъхват доверие и обикновено цените им са 200/300лв над официално обявените от прозводителя в Плевен. Става дума за ГИ Бардолини.Но сега се отказах от него и смятам да сложа италианско BRC .Ще ви бъда благодарен,ако ме насочите към добър сервиз в Бургас в който ще ми монтират ГИ BRC. Разбрах,че в плевен и Пловдив има такива,но преди да тръгна на там ми се иска да проверя хубаво сервизите в Бургас. Все трябва да има един читав нали така.В цял Бургас... Вчера ми предложиха ГИ Бардолини за 1200лв .Това нормална цена ли е ? Сервиза никак не ми вдъхваше доверие (оборудването,както и майстора,но за второто не съм сигурен ) Другото ,което искам да питам е - наистина ли няма кой да ми го поддържа това BRC в България,както каза един майстор ? В интернет търсих много и така и не намерих еднозначен отговор за сервиз.Мерси предварително

До: Реномиран сервиз в Бургас

В Бъргас има два сервиза,за които знам със сигурност че са най-добрите.
    Славейков с/у фулда,другия е в комлука зад старата баня.
    Моята я слагах в славейков само че е българска,слагат и иатлиански,много кадърни момчета,само незнам за таз цена,дето си обявил,дали тука ще намериш...все пак питай и на двете места,те цените са еднакви горе-долу в целия град...поне аз като обикалях бяха...

пп.За тези в славейков,мога да ти дам телефон,ако кажеш,ама утре,че ми е долу в колата визитката.

Коментар

0888997860 е телефона на Вальо. Той е майстора на газаджиите в комлука. Шефа е Николай. Имат всякакви инжекциони.

Коментар

По улицата след КАТ в дясно преди време имаше двама майстори, едни от най добрите в Бургас.Единия се занимаваше с карбуратори, а другия с газови уредби.. но вече сигурно са се изместили другаде.Това беше преди 4 години

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X