Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с евро-сонда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с евро-сонда

Сондата е на по малко от година,закупена от специализиран магазин. Проблема възникна преди три дни когато напълних бутилката докато затвори клапана. Не съм надувал повече а я спрях веднага след като ''чукна'' .платих,сложих си капачката и чух изпускане на газ. Образно казано колкото като натиснеш педалчето на обикновена запалка.Прибрах се,веднага веро и вода да видя коя леща да затегна...да ама не. Оказа се че изпуска от аварийния клапан или както там се нарича,чиято функция е именно да изпуска при голям зор.Помислих си,презаредил съм,ще спадне налягането ще се оправи и карам аз на посоки да намалее газта.Така и стана,навъртях 80км. и изпускането стана едва доловимо,ако не знаех че има проблем не бих го забелязал дори.Добре но днес сутринта отивам да поизмета снега и тя си фъщи доста прилично,измих добре с топла вода свалих магнитния клапан да не пречи и опитах да притегна с камък 19. аз затягам то се усилва,връщам обратно намалява и пак се усилва. най-малко изпуска в позицията в която беше,така и го оставих. Ясно,има проблем,вероятно някоя уплътнителна гумичка е скъсана,не знам. Сега е момента да ме посъветвате как да постъпя,някой имал ли е подобен проблем? За 12г. са минали над 15 газови през ръцете ми,със сонда ядове не съм имал. За пръв път имам евро-сонда и ето проблем.Че е и неделя и няма къде да питам''освен тук разбира се''.
    http://vbox7.com/play:398e8b82

От: проблем с евро-сонда

Колега пробвай с тефлонова лента навий и след това стегни.
    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X