Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Комбиниран акумулаторен перфоратор Parkside Performance

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не са най-зле машинките от Performance серията, проблемът е, че нямат сервиз реално...Събрал съм 3 неработещи шлайфа и два винтоверта, всичките от първата серия...
    ​ В "Бушона" приемат само зелената серия, за останалите ви пращат да се оправяте в ЛИДЛ, а те ви казват да си видите в "сервизната книжка"...

Коментар

Ако си физическо лице, спокойно можеш да си предявиш гаранцията директно на търговеца, независимо какво пише в гаранционната.
      п.п. странно ми е Лидл да те връткат по това направление!
      Последно редактирано от bushiDO; 01-05-20, 12:54.
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
        А.
        Наскоро им върнах в магазина акумулаторен мултишлайф 20 дена преди да изтече 3тата година.
        Не подлежал на ремонт и си ми върнаха парите до стотинка. Та ми останаха зарядно и борчета за без пари.

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
          Ако си физическо лице, спокойно можеш да си предявиш гаранцията директно на търговеца, независимо какво пише в гаранционната.
          Да, но е факт ! Съответно предпочитам да получа отстраняване на повредата, защото иначе куп батерии остават сирачета...Кофти ситуация като цяло, не го очаквах...

Коментар

Конкретно за перфоратора май има изключение, доставчикът е Kommpernass, така че не би трябвало да има проблем с сервиза на бушоните. Той е и единствения Performance само с тригодишна гаранция. Иначе имам от самсунговата серия винтоверта и съм питал за сервизирането на OWIM , та ми отговориха че при нас нямат сервиз, направо подменяли или връщали парите през петте годишната гаранция. А за батериите и аз се назобих от Германия с две по 5Аh, когато беше далаверата по Коледа.

Коментар

Първоначално публикуван от gaz Преглед на мнение

Да, но е факт ! Съответно предпочитам да получа отстраняване на повредата, защото иначе куп батерии остават сирачета...Кофти ситуация като цяло, не го очаквах...
              Кое е факт - не са ти уважили гаранцията ли?
              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Не точно, но имали промяна на общите условия и от където е купен уреда, там се праща за сервиз. Т. Е. понеже имам инструменти купени от Германия, трябва да ходят там на сервиз... Преди беше възможно да се случи навсякъде...

Коментар

Да бутна малко темата, аз си взех такъв в неделя, но при опит да го пробвам с 4ач обикновенна батерия не тръгна мига една синия индикация и толкова. Ще пробвам още с една -две батерии включително и смарт и ако не тръгне го връщам.
                  Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
                  Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X