Здравейте, преди няколко години с брат ми си купихме виличка в с.Каменик (до Дупница). Имаше водопровод в местото, но той вече не се използвал, така че извиках един багетист от едно село до Кюстендил (Милчо Фърков), който каза че за 25г. това е второто место на което не усеща вода - каза че само на едно място усеща кал !!!!, но неможе да е сигурен (около мен не живее никой в диаметър от 1км. нямам съседи по които да се ориентираме). След КАЛНОТО становище реших да се свържа със селският водопровод достигащ до един каптаж, оказа се че имам вода до март и след септемри (времето в което не ходя на вилата
). Миналата година септември извиках двама багетисти, единият ми посочи место близо до другото КАЛНО място и ми каза че усеща вода на 12-15м, а вторият посочи място на 30м. от другите двама, и каза че водата е на 60-80м. (немога да си позволя такъв сондаж). Моля за контакти на добър и съвестен сондьор около Дупница и ако имате контакт и за геолог, който да познава района ще е супер. Вече се изчерпах от варианти (сега карам вода от една кравеферма с бус в бидон и го преливам в друг стационарен бидон и т.н.
), така че остава сондаж ??? Моят телефон е 0888 40 80 55 Ники

Коментар