Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нов проект КИА СЕРЕС 4х4
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Нов проект КИА СЕРЕС 4х4
Да,това е идеята...но мисля да го правя самосвал...
Коментар
-
Ел.хидравлична помпа,хидравличен цилиндър и една карусерийка.
И,ще стане самосвал.Като гледам и ресьорите,ще носи товар.
С какъв двигател е,и идея си нямам,дано само да е читав?.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Мотора е 2000 чист дизел 75 коня ,с четири скорости е и Петрохан го качва на 4-та празно...
Мисля да му сложа 235/75/15 а сега е с 185 R14...
Има си и бавни...
Коментар
-
Първоначално публикуван от faster Преглед на мнениеКласически стар дизел !Купето ми интересно,някое фото.?!
Последно редактирано от dany.1; 08-11-18, 21:00.
Коментар
-
Намерих ги в гугла,като напиша на български само моята излиза...това е при по предния собственик от Габрово
Коментар
-
Идеята е да е малко самосвалче което ще вози малко багерче-около 1,3т.
Ще трябва да му сложа и хидравлика ,че няма...
Сега преработвам джанти от транзит 15ки (оказа се ,че стават)обръщам ги да го разширя малко и да го повдигна.
Избрал съм едни китайски гуми 235/75/15 осем плата дават им по тон на гума грайфера е добър и за кал...
Мисля да е тъмно зелено понеже ще се ползва и в гората...
Давайте идеи и вие...
Коментар
-
Въпрос-джантите на транзита не са с конуси а са с прави гайки ,мисля да обърна мойте гайки обратно -какво ще кажете мисля ,че няма да е проблем.
Централния отвор е 120мм.а на транзита е около 70 престъргах го на размер и ляга плътно.
Интересно е ,че левите главини са с лява резба а десните с дясна...
Коментар
-
За хидравлика ще трябва да усилиш шасито,според мене.За багер ,обърни много внимание на задния мост,товароносимост +стабилност,странична .Вдигаш центъра на тежеста с багерче,а то си тежи.Единична гума дори многоплатова ,усилена,дали ще държи?Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар