Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вездеход плавающий ГАЗ 59037

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вездеход плавающий ГАЗ 59037

Вездеход плавающий ГАЗ 59037
    Разработан на базе шасси БТР-80. Предназначен для использования в различных отраслях народного хозяйства. Надежен в эксплуатации, эффективен при выполнении производственных процессов и транспортных операций в условиях бездорожья, с преодолением водных преград, в строительстве, при проведении геологоразведочных работ в топливно-энергетическом комплексе, при обслуживании энергетических систем, проведении спасательно-восстановительных работ при ликвидации последствий аварий в зоне стихийных бедствий.

ГАЗ-59037 - это:
    4-осная машина со всеми ведущими колесами;
    герметичный водоизмещающий корпус;
    шины регулируемого давления;
    герметизированная грузовая платформа с откидными бортами;
    съемный брезентовый тент;
    водометный двигатель с управлением на плаву;
    лебедка самовытаскивания;
    возможность размещения на базе автомобиля специального оборудования.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:GAZ+59037A.jpg
Прегледи:1
Размер:125.4 КБ
ID:5941344

Име:9896_b.jpg
Размер:49.3 КБ
ID:5941345

Име:11301_b.jpg
Размер:158.7 КБ
ID:5941346
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-09-11, 19:43.

От: Вездеход плавающий ГАЗ 59037

За какво се ползва ?

Коментар

Предназначен для использования в различных отраслях народного хозяйства... в условиях бездорожья, с преодолением водных преград, в строительстве, при проведении геологоразведочных работ в топливно-энергетическом комплексе, при обслуживании энергетических систем, проведении спасательно-восстановительных работ при ликвидации последствий аварий в зоне стихийных бедствий.

Коментар

Красота!
        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Мани го Сибирски, гаври се с нас. Никой няма да ти даде да го купиш в е-сето, тука има демокрация.
          За нищо не се използва. Гигантски пикап - кемпер. Става единствено за околосветско пътешествие през двата полюса, стига да не се завираш където върлува свински трип ..., демокрастия. Или регистрацията му да е в руска, или китайска примерно. Тогава няма да те спрат.
          Конструктивно - разброниран БТР-80 с надстройка. Хубаво нещо. Само с гумите ще имаш ядове, ако ти дотрябват резервни. Някога ги измислиха за ада на Камчатка, не знам кой ги купува. Скъпо е. И гумите са ембаргови.

Коментар

Не е така, Стефане. Ползват го, наистина. Виж сам. Има и вариант пожарна кола.

Име:161363676.jpg
Размер:44.0 КБ
ID:5303737

Име:951717224_8xkTJ-M.jpg
Размер:98.4 КБ
ID:5303738

Име:951717756_xMKwm-M.jpg
Размер:88.8 КБ
ID:5303739
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-09-11, 19:44.

Коментар

)) Виж му комплектацията, и виж кантората, бе човек Верно ли КАТ - Бюксел, ще позволи да го регистрират на "ПешО и КирЕ" ООД? Или на Гошко от Подуяне?
              Тука забраниха на армията да има такива неща, ти ... Не ни бъркай в душите, не е смешно(((
              Освен дето руснаците забраниха тия гуми за износ и за Украйна, понеже нещо много се разкудкудякаха за нато, та и на тях им опърлиха трътките.

Коментар

Конверсията на такива машини не е нищо ново . И ние правихме подобни . На базата на Т 55 противопожарна машина за гасене на горски пожари на труднодостъпни места . Свалят в Търговище купула и част от бронята качват цистерна и друго оборудване и готово . Може да влезе през огъня без проблеми прави си просека и влачи плуг . Само че държавата ни се оказа бедна да си ги позволи .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X