Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за двигател 6кс. и евентуален внос ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за двигател 6кс. и евентуален внос ?

Здравейте, имам питане относно двигател 6кс. ще го ползвам в морето с 3метрова надуваема лодка, дават и 8кс., бях се засилил и към 10кс., но доста тежки се оказаха... 8 също и се спрях на 6кс. Тъй като гледам различните марки и цените им и в България едни, а дочух, че ако се внесе от Англия, Гърция, Италия или Швеция цените са по-евтини, можете ли да дадете някакви линкове относно извънбордови двигатели, тъй като търсих в гугъл, но ми излизат само моторни лодки.
    Предварително благодаря !

От: Въпрос за двигател 6кс. и евентуален внос ?

Колега, имай предвид че ако става въпрос за 2'тактов двигател Ямахата 6 и 8 к.с. е един и същ мотор само с разлика в карбуратора така че нямаш далавера от шестицата. Мисля че Меркюри/Маринър 6 и 8 к.с. са си всъщност точно тези Ямахи, но не съм 100%. Виж 4 и 5 коня 2-тактов Меркюри/Маринър гарантирано е или Ямаха или Тохатсу в зависимост от годината.
    За твоята лодка бих търсил 8 к.с. 2-тактов в добро състояние.

Коментар

От: Въпрос за двигател 6кс. и евентуален внос ?

Първоначално публикуван от DJ Art Преглед на мнение
      Здравейте, имам питане относно двигател 6кс. ще го ползвам в морето с 3метрова надуваема лодка, дават и 8кс., бях се засилил и към 10кс., но доста тежки се оказаха... 8 също и се спрях на 6кс. Тъй като гледам различните марки и цените им и в България едни, а дочух, че ако се внесе от Англия, Гърция, Италия или Швеция цените са по-евтини, можете ли да дадете някакви линкове относно извънбордови двигатели, тъй като търсих в гугъл, но ми излизат само моторни лодки.
      Предварително благодаря !
      http://www.brunswick-marine.com/en/d...BNxlIm37le7SKo=

Питай там. И моя съвет е за двутактов, предвид не честата употреба. Наличието на 2 цилиндура е голямо предимство. Вероятно ти трябва със къс ботуш. Аз съм с 3м. гуменетка и с 8коня вдигам сам 30км/ч.
      Това е дилър и сервиз на Меркюри в Солун.
      Аз моя го взех от Волос, от подобен сервиз, и трети сезон нямам грижи
      http://www.brunswick-marine.com/en/d...BNxlIm37le7SKo=

Нещо не се отваря както трябва при мен. Но по името търси дилърите в Гръчко и ще излязат. Сега е сезона за пазаруване. Правиш си една екскурзийка до Солун и си готов.
      Успех.
      Последно редактирано от Пенчо; 11-03-11, 14:49. Причина: грешка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X