Реших да ви покажа резултата от работата на един стар познат на баща. Голям техничар и по моему същински луд учен. 
Човека се занимава с направата на малки градински и универсални тракторчета.
Ето и някои от вече готовата "продукция".
Това първота е мисля най-мощно с двигател от 10к.с. мисля от генератор.

Второто изглежда повлияно от стар Шевролет например и на мен много ми хареса.

И третото което е в процес на сглобяване и е почти завършено, само двигателят търпи последни инспекции и заради това още е на работната маса.

Реших, че могат да ви заинтересуват (аз например след като видях на живо доста накриво изгледах новозакупената ни китайска фреза...
)
И, ако някой се интересува от покупката им, бих могъл да го свържа с човека, той попринцип работи в едно село близо до Русе. Ако тази "натрапчива реклама" противоречи с нещо на правилата на форума нека някой от модераторите затрие темата.

Човека се занимава с направата на малки градински и универсални тракторчета.
Ето и някои от вече готовата "продукция".
Това първота е мисля най-мощно с двигател от 10к.с. мисля от генератор.
Второто изглежда повлияно от стар Шевролет например и на мен много ми хареса.

И третото което е в процес на сглобяване и е почти завършено, само двигателят търпи последни инспекции и заради това още е на работната маса.
Реших, че могат да ви заинтересуват (аз например след като видях на живо доста накриво изгледах новозакупената ни китайска фреза...

И, ако някой се интересува от покупката им, бих могъл да го свържа с човека, той попринцип работи в едно село близо до Русе. Ако тази "натрапчива реклама" противоречи с нещо на правилата на форума нека някой от модераторите затрие темата.

Коментар