Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RFC Balkans 2016

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • #76
  От: RFC Balkans 2016

  Страхотен купон стана, честито на призьорите и догодина пак
  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
  www.ADV-Bulgaria.com

  Коментар


  • #77
   От: RFC Balkans 2016

   Супер беше! Накефихме се максимално, особено на нощните етапи! Всички хора бяха супер приятелски настроени, духът в бивака и по трасетата беше един - RFC! Велика работа е да видиш толкова много хора, действащи в тандем! Догодина пак сме там!
   Кръвна група 0+

   Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

   Коментар


   • #78
    От: RFC Balkans 2016

    Ние от екипаж 103 също благодарим на хората постарали се за организацията на такова мащабно състезание.Но нещата отвътре не са толкова " розови " .Отменянето на заслужени наказания, променянето на програмата постоянно и опраскването на четирите екипажа в зоната на здрача с по 40 точки за непреминаването пряко през серпентините въпреки, че бяхме в рамките на позволеното по регламент и не бяхме се отдалечили на позволените 300 метра от трака.Дори румънския екипаж беше против наказанието.И защо с 40точки?В правилника всички наказания са по 10точки,само грубо държание към съдията е 40точки....Отменянето на общо четири зони предрешават класирането и няма начин за реванш.Всички
    тези неща взеха да ни озадачават накрая ,но явно един от екипажите имаше нужда от приятелско побутване напред.
    Тръгнахме си от това прекрасно градче разочаровани.
    Знам, че сезон 2017 ще премине и без нашето участие.
    Пожелавам успех на иначе хубавия формат!
    ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

    Коментар


    • #79
     От: RFC Balkans 2016

     Завърши второто изданиена RFC Balkans. Вторият рожден ден не е като първия. Не носи толкова ентусиазъм от поставяне на начало и е свързан с изисквания към организаторите – да направят нещо по-добро, да надскочат това, което са направили предходната година. Дали успяхме – не зная, но отново събрахме най-добрите и най-смелите на едно място. RFC Balkans не е състезание като никое друго, което сте свикнали да виждате. То не дава точки за шампионати и класирания, не участва в раздаването на годишни награди и отличия, но има стремежа да развие уменията, да сближи хората и да покаже един формат, който се основава на отборния дух. Затова в RFC всички са победители и няма победени.

     Тази година състезанието стартира от площад „20-ти април“ в Копривщица. Това е място, свързано с промени в историята на България, с обединение на духа и идеалите, с революция. Такова бе и пожеланието на организаторите и домакините по време на официалното откриване – участниците в трите класа да участват в промяна в българския off-road. За съжаление това остана само едно пожелание.

     Отборният дух не победи. Като организатори смятаме, че направихме доста жестове и компромиси с една единствена цел – да създадем RFC общност, в която всички си помагат и се чувстват добре заедно. Когато си на хиляди километри от родината си, когато си в сърцето на джунглата и нямаш покрив над главата, атакуват те знайни и незнайни дори за National Geographic животински видове и затъваш в кал до кръста, единствената помощ и подкрепа идва от хората около теб. А в Малайзия я раздават с пълни шепи и безкористно. Ние, организаторите на RFC Balkans, не искаме да организираме off-road състезание, не искаме да бъдем част от национален, регионален или някакъв друг шампионат, ние искаме да Ви направим съпричастни към философията на RFC. Виждам, че тази година не успяхме. Или поне не успяхме да го направим за всички състезатели. Миналата година плаках на награждаването - когато победителите дадоха своята парична награда на Кольо. Тази година плаках по време на регистрацията - когато Миро и Петър направиха възможно участието на Киро. Това са моите моменти. Това са истински значимите RFC моменти.

     Всички вие сте свободни да участвате или да не участвате, да харесвате или да не харесвате. Но ви моля, не формирайте мнението си селективно. В RFC Balkans има едно отменено наказание и то е за екипаж 108. В един от специалните етапи през първия състезателен ден момчетата закачиха храст, който скъса лента. Поради липса на пряко съприкосновение на автомобила с лентата, наказанието от 10 точки беше отменено.

     По сигнал на екипаж 103 екипаж 104 получи наказание заради това, че куката на лебедката им се беше откачила. При финала на този специален етап аз лично отмених наказанието,защото в този SS не се налагаше използване на лебедка и не става дума за неосигурено оборудване, защото същото не беше използвано. По сигнал на Краси (който твърди,че миналата година е наказан в етап за същото и не сме отменили наказанието му), аз наложих 10 наказателни точки на екипаж 104. Моля Ви, проверете протоколите икласиранията, моля Ви, слушайте и какво се говори по време на брифингите.

     Екипаж 104 се почувства засегнат, не без основание, от създадената ситуация. По-късно същия ден подаде сигнал срещу екипаж 103, защото Краси е наблюдавал трасето на нощния етап, без да има право на това. Съдия по трасето потвърди този факт. Искам да благодаряна Ивайло Павлов и Стефан Банков, защото след доста разговори, които проведохме, те проявиха изключително благородство и прецениха да не превръщат ситуацията в лична вражда, да не оставят съмнение за разчистване на лични сметки и да проявят истински отборен дух. Момчета, възхищавам Ви се и Ви благодаря, защото оттеглихте своята контестация. За мен това има огромно значение. Екипаж 103 няма наказание за това деяние, моля Ви, проверете протоколите, които бяха изнесени на таблото с резултатите и бяха достояние на всички по време на цялото състезание.

     Екипаж 103, моля Ви, не злоупотребявайте с отборния дух на RFC и с джентълменската постъпка на всички останали екипажи, които единодушно гласуваха старта на Зоната на здрача да се отложи с 1 час, за да може да отстраните техническата повреда, която бяхте получили.

     Отменяне, променяне и добавяне на състезателни зони е в правата на организаторите. Те имат своите аргументи за това и твърдя, че нищо в
     RFC Balkans не е направено с целя да облагодетелства или ощетиедин или друг състезател.

     Зоната на здрача не е етап като останалите. По време на всички брифинги (а те не бяха малко на брой) състезателите бяха информирани за серпентините, които са задължителни запреминаване. Вие ми кажете дали тези, които не ги преминат, пропуснат ги или ги заобиколят, са облагодетелствани или не.

     Най-голямата награда в
     RFC Balkans е възможността победителят да участва в Малайзия без такса участие. Най-голямата награда за мен, че благодарение на RFC Balkans, границите на off-road-а се отварят и поставят родните ни хоризонти далеч напред. Тази година поставихме Средна гора и Кавказ на една плоскост. Благодарение на RFC Balkans градим връзки, от които всички вие можете да се възползвате. Всеки от вас, които има нужда от съдействие, има желание да участва в международно състезание или да отиде като зрител, може да разчита на контактите, които ние сме създали. Това е нашият отборен дух. Ако някой се чувства засегнат или ощетен, винаги може да ми се обади, да говори с мен, да разчита, че ще бъде чут и разбран. Ако духът на състезанието се е изгубил, вината е и моя. Аз нямам проблем с това да поема отговорност за решенията си.
     Последно редактирано от RFC Balkans; 26-07-16, 10:40.

     Коментар


     • #80
      От: RFC Balkans 2016

      И за да завърша оптимистично - Коле, много ни липсваше тази година. За теб и за всички, които на които им е интересно, ще публикувам разширен репортаж от събитието, защото нечовешките снимки, които Събин Коларов направи, заслужават да бъдат показани от широката публика.

      Коментар


      • #81
       От: RFC Balkans 2016

       Не вливай в сърце ми отрова...

       Знаете колко много ми се искаше да съм там, но трябва да напусна работата си, ако отсъствах 3 дни.
       За догодина да не се заричам, че да не стане като сега, но ако имам възможност-със сигурност ще дойда.
       Дай Боже с нова машина
       Има ли желание-има и начин!

       Коментар


       • #82
        От: RFC Balkans 2016

        "Злоупотреби, лични вражди, разчистване на сметки" и други подобни термини смятам, че нямат място в Хоби като офроуда!
        Искам да Благодаря на всички Организатори, Съдии, Спонсори, Състезатели и Приятели допринесли за тези няколко дни, обединени от общата страст на Офроуда.
        Мисля, че за всяка ситуация от горецитираните има и друга страна и мнение, разбира се подкрепено със съответните аргументи и свидетели, но не смятам да влизам в спор с никого, така е решено, така е финализирано.
        Нека останем с добри спомени и емоции и запазим добрия тон!
        Още веднъж Благодаря на всички.
        И все пак нека не пропускаме да отбележим, че благодарение на екипаж 103 и неговите приятели, доста от участниците бяха убедени да се включат в това издание за да може този прекрасен формат да продължи развитието си и в България!

        Коментар


        • #83
         От: RFC Balkans 2016

         Благодаря на всички положили труд, за да се получи това приключение. И макар да не е точно моя тип забавление (малко "хард"ми идва), бих участвал ПАК. Екипа е страхотен! Може би, малко по-дълги етапи, пътна книга, вместо трак( навигатора умре от скука(с изключение на нощния етап :-) )). С Киро не се бяхме подготвили и направихме истинска гладна диета. Мисля, че има какво да се направи по отношение на отборният дух. Освен, в "зоната на здрача" не го усетих другаде.
         Живот и здраве, до нови срещи, до година!

         Коментар


         • #84
          От: RFC Balkans 2016

          RFC BALKANS – СЪСТЕЗАНИЕ С ЧОВЕШКО ЛИЦЕ

          През 1894 година Киплинг публикува своята „Книга за джунглата“ и това става едно от най-четените литературни произведения в света. Измисленият свят, който авторът създава, привлича милиони читатели, пътешественици и изследователи. Чрез своите герои Киплинг предава идеята за живот в хармония с природата, за единство между човешкия род и животинския свят, и за хармония между „разумната“ цивилизация и „първичната“ Майка Природа.

          През 2013 година имах невероятния късмет за отида на място, където видях приказката на Киплинг претворена в реалност. Малайзия и нейната дъждовна гора ме преобразиха завинаги и ме накараха да забравя своето его. Философски път, която е отнел на много мислители векове, за да формулират пожелателни житейски истини, бе изминат за 10 денонощия с подкрепата на всички участници в събитие, наречено Rainforest Challenge. Разказвам вкратце това, което промени живота ми и обяснява защо и как стигнахме до второто издание на RFC Balkans.

          Жаркото лято на 2016-а година. Приютени сме в хладните сенки на Средна гора. Един възрожденски град отвори вратите си за off-road състезатели от България и Румъния.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2CF6338 R.jpg
Прегледи:1
Размер:223.2 КБ
ID:5723108

          Копривщица е домакин на второто издание на RFC Balkans. Нищо в нашата история не е случайно и нищо не е самоцелно. Луис Уии се влюби в този град само от разказите ни за него. Желанието ни да проведем състезанието именно там се зароди още през есента на 2015 година, а поканата от Димитър Доросиев (Дявол Коледа) и неговите приятели и съмишленици от off-road клуб 4х4 Копривщица не закъсня.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF0017 R.jpg
Прегледи:1
Размер:665.9 КБ
ID:5723110

          Второто издание на RFC Balkans се проведе благодарение на неимоверните усилия и безрезервната помощ на Цветомир Васев, Пенчо Чумпов, Георги Дебелянов, Евгени Дойчев, Иван Петков, Веселин Янкулов, Найден Киновски, Никола Лесков (Джанго), Пламен Петков и Боян Попов. Те извършиха огромна подготвителна работа, за да можем всички ние на 20 юли 2016 г. да се подредим за старт на площад „20-и април“. Едно емблематично за българската история място, свързано с промени, смели решения и въстания, събра всички, които се осмелиха да участват в RFC Balkans 2016.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF0081 R.jpg
Прегледи:1
Размер:689.1 КБ
ID:5723020

          Кметът на града г-н Генчо Герданов приветства лично всички присъстващи и показа своето голямо гостоприемство. Така, революционно настроени и с висок боен дух, всички състезатели и организатори на RFC Balkans 2016 се отправиха към лагер I – „Хайдушки кладенец“.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF6281 R.jpg
Прегледи:1
Размер:631.4 КБ
ID:5723021

          Историята на RFC се разказва през личните истории на основните действащи лица. Първи в моето представяне са най-новите членове на глобалното RFC семейство. Представители на Грузинската off-road федерация изминаха дълъг и труден път, за да стигнат до Копривщица и да почерпят опит от нас в организирането на събитие, което е част от RFC Global Series.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13978209_663268640514006_509822887_o.jpg
Прегледи:1
Размер:161.4 КБ
ID:5723022

          Не съм от хората, които се хвалят, нито от тези, които се гордеят с това, което са постигнали. Това произлиза от моята висока критичност и от амбицията ми да постигам все по-високи цели. Затова ще бъда особено скромна и лаконична. Първото издание на RFC Balkans е високо оценено от Луис Уии. Адаптацията на регламента и оригиналния формат, която ние сме направили, е определена от него като пример, който останалите страни-организатори могат да следват. През 2016 година г-н Уии ни определи за RFC International Officers и ние се избрани за наблюдатели на състезанията в Грузия и Украйна – страни, които ще дебютират на световната RFC сцена. Кратко, но съдържателно. Информативно, но лично за мен натоварено с много отговорности и с огромни заслуги за българския off-road.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:14012560_663269243847279_1138592467_o.jpg
Прегледи:1
Размер:129.2 КБ
ID:5723023

          Не знам защо новините, свързани с RFC, особено тези, които изискват спешни и кардинални решения, пристигат при мен по e-mail в малките часове на нощта (вж. репортажа от пътуването ни до Малайзия през 2013 г.). Така ме завари и новината, че делегацията от Грузия е блокирана в Турция в нощта на опита за преврат срещу Ердоган. По стечение на обстоятелствата изпълних ролята на международен координационен център и новините за това пътешествие обиколиха света по всички RFC канали.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF0128 R.jpg
Прегледи:1
Размер:804.7 КБ
ID:5723024

          Мисията бе изпълнена успешно и без особени проблеми, но с много емоции представителите на Грузия пристигнаха в Копривщица. Дали тази среща бе знакова, дали от нея ще произлезе нещо значимо, ще разберем в бъдеще, но едно е сигурно – за българския off-road няма граници и ние гледаме напред. This is the beginning of a beautiful friendship, както се казва в един небезизвестен филм.          Заявките за участие в RFC Balkans тази година се движиха динамично в стила „тука има, тука нема“. Явно има какво да се желае в областта на организационната култура. Чуха се критики за формите за участие, за процедурите, за попълването на бланките… Винаги съм била насреща за съдействие и въпроси. Винаги съм се отзовавала. Заявки можете да попълните и на мястото на събитието. Достатъчно е да заявите участие по телефон, чрез публикация във форума или във Facebook. Не е сложно. Не е сложно и да звъннете, ако сте заявили участие, но сте възпрепятствани да дойдете. Всичко е въпрос на желание, а аз съм що-годе симпатична и проявявам разбиране.

          В клас състезателен тази година участие взеха 7 екипажа. Всеки от тях заслужава уважение и достойно представяне.

          Състезателен номер 101 беше запазен за Николай Асов и Стоян Францов. Свикнали сме да виждаме тези две имена в обратен ред, но сега зад волана беше Ники, а на Стоян се падна удоволствието да дърпа лебедки. Вторият факт се превърна в сензация.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF0336 R.jpg
Прегледи:1
Размер:852.9 КБ
ID:5723025

          Пилотът направи всичко възможно, за да спести на навигатора си тежките физически усилия, но имаше етапи, където преминаването не опираше до умения или технически предимства на автомобила – лебедка просто трябваше да се дърпа.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF7413 R.jpg
Прегледи:1
Размер:651.8 КБ
ID:5723061

          Ентусиазмът на Стоян стана легендарен и мисля, че публиката и останалите състезатели тръпнеха в очакване на този момент.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2CF7819 R.jpg
Прегледи:1
Размер:947.3 КБ
ID:5723026

          Със своето стратегически планирано каране и без излишни емоции Николай Асов и Стоян Францов заеха трето място в генералното класиране.

          Не крия симпатиите си към екипажа със състезателен номер 102 – Кирил Цветанов и Николай Николов – Таргата. За мен това бяха най-специалните участници във второто издание на RFC Balkans.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF7210 R.jpg
Прегледи:1
Размер:566.7 КБ
ID:5723027

          Както вече казах, това е състезание с човешко лице и то се разказва през историите на хората, които са свързани с него. Миналата година нашите събирателни образи, които се превърнаха в талисмани на RFC, бяха Кольо, бат’ Деко и Франко. Радостта от тяхното успешно финиширане, помощта, която получиха от всички участници, и жестът, който Мариян Андреев направи към тях, ме просълзи по време на награждаването. Тази година се развълнувах още преди старта.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF7232 R.jpg
Прегледи:1
Размер:614.7 КБ
ID:5723028

          Киро и Таргата са моите лични герои, защото техният екипаж се сформира на 19 юли, в хотела по време на регистрацията. Промените във форума (новата платформа или интерфейс или както и да се казва) са ни попречили да се запознаем със съществена информация, която се е отнасяла до участието на Киро преди състезанието и това ни е лишило от възможността за своевременна реакция.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF7483 R.jpg
Прегледи:1
Размер:703.6 КБ
ID:5723029

          Без да навлизам в подробности и излишни детайли ще кажа, че Киро измина стотици километри, успя да се върне до Видин, да вземе своя състезателен автомобил и да застане на старта на RFC Balkans 2016 горд и изморен. Дами и господа, това е духът на RFC, това е смисълът, който аз търся и това е движещата сила, която ме кара да продължавам напред. За да преживееш нещо, трябва да го желаеш. Киро и Таргата имаха смелостта да пожелаят участието си и то им се случи.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2CF7586 R.jpg
Прегледи:1
Размер:41.4 КБ
ID:5723031

          Благодаря ви! Знам колко ви костваше това участие, знам и какви усилия положихте – умората и напрежението бяха изписани на лицата ви, но на финала имахте такива усмивки, че всичко това си заслужаваше. Затова сте носителите на наградата „Отборен дух“ и пак затова можете да бъдете пример за други.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF0373 R.jpg
Прегледи:1
Размер:920.6 КБ
ID:5723040

          Със състезателен номер 103 в RFC Balkans 2016 участваха Красимир Данаилов и Светозар Стеев. Ролята на съдия ми дава предимството да наблюдавам ситуацията отстрани и затова с пълно основание мога да кажа, че това е най-емоционалният екипаж от всички.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2CF7373 R.jpg
Прегледи:1
Размер:536.7 КБ
ID:5723048

          Краси и Зари са като доктор Джекил и мистър Хайд. Единият е избухлив като вулкан, а другият – спокоен като айсберг. Комбинацията между двамата е крайно успешна. Въпреки техническа повреда екипаж 103 взе безапелационно победите в последните два състезателни етапа, а представянето им беше зрелищно.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF6820 R.jpg
Прегледи:1
Размер:357.7 КБ
ID:5723049

          Състезателен номер 104 получиха Ивайло Павлов и Стефан Банков. Тяхното представяне в състезанието ни подари едни от най-зрелищните снимки.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF6957 R.jpg
Прегледи:1
Размер:359.6 КБ
ID:5723059

          Първият нощен етап се оказа предизвикателство за тях, но и безценен урок за Зоната на здрача. Грешка на екипажа доведе до обръщане и DNF. След като преодоляха емоциите си, Ивайло и Стефан се мобилизираха и успяха да наваксат този пасив в класирането.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF7504 R.jpg
Прегледи:1
Размер:904.2 КБ
ID:5723062

          Жребият за Зоната на здрача ги събра в един отбор с екипажа от Румъния. Мисля, че това беше страхотен опит за тях и безспорно разви отборния им дух и off-road уменията им. Водени от темпото на Анди Висойо и Костин Фантана, двата екипажа завършиха тежкия нощен етап доста преди края на контролното време.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2CF6755 R.jpg
Прегледи:1
Размер:152.6 КБ
ID:5723063

          Това постижение, както и добрите им резултати в останалите етапи, донесоха на Ивайло Павлов и Стефан Банков второ място в генералното класиране на RFC Balkans 2016.

          Със състезателен номер 106 в RFC Balkans 2016 участваха Анди Висойо и Костин Фантана. Дойдоха, видяха и спечелиха. Хей така – сякаш без усилия, с такава лекота, че като ги гледах отстрани се чудех дали са участници в off-road състезание или играят някаква компютърна игра с джипове в гората.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF0305 R.jpg
Прегледи:1
Размер:861.6 КБ
ID:5723092

          През първият състезателен ден Костин почти не участва в състезанието, не му се налагаше да извършва усилия, да дърпа лебедки или да прави каквото и да било. Пошегувах се с него, че трябва да му сервирам коктейли. Заразяващо спокойствие лъха от този отбор, но и безспорен опит.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2CF6857 R.jpg
Прегледи:1
Размер:1,009.4 КБ
ID:5723093

          Въпреки техническа повреда на съединител, Анди и Костин завършиха Зоната на здрача. Активът от точки, който бяха натрупали в специалните етапи, им позволи да намалят темпото в последните два етапа и дори с повреда да вземат първото място в генералното класиране.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF6573 R.jpg
Прегледи:1
Размер:728.2 КБ
ID:5723094

          Така Костин получи втора виза за RFC в Малайзия. Дано отиде поне веднъж. Мисля, че светът заслужава да види навигатор като него, независимо с кого от пилотите реши да отиде.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF7059 R.jpg
Прегледи:1
Размер:862.0 КБ
ID:5723096

          С номер 107 участие взе един отбор, който имаше абсолютен малшанс. Станислав Стоянов и Павлин Георгиев получиха тежка техническа повреда още в първия състезателен ден и това ги лиши от възможността да продължат участието си в RFC Balkans.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF6335 R.jpg
Прегледи:1
Размер:631.0 КБ
ID:5723097

          Силно се надявам да ги видя отново, защото уменията им биха им гарантирали челно класиране при добър късмет.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2CF6821 R.jpg
Прегледи:1
Размер:808.9 КБ
ID:5723098

          Състезателен номер 108 получиха Радостин Димитров и Георги Христов – най-младите участници в RFC Balkans 2016. Погледите на „старите off-road състезатели“ бяха насочени към този отбор.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF6917 R.jpg
Прегледи:1
Размер:432.5 КБ
ID:5723099

          Това е бъдещето на спорта и като гледам Радостин и Георги, смея да кажа, че ще бъде бляскаво. Съдбата също има планове за тях, защото се намеси при жребия за специалната награда и изпрати тръбната конструкция именно при Радостин и Георги.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF7136 R.jpg
Прегледи:1
Размер:928.1 КБ
ID:5723101

          Бъдещето ще покаже на какво са способни тези момчета и колко бързо ще напредват в спорта. Ние само можем да им желаем успех и да им помогнем със знанията и уменията си.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF7108 R.jpg
Прегледи:1
Размер:939.6 КБ
ID:5723100

          Зрелището, което участниците в клас „Състезателен“ ни предоставиха, беше изключително.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3041 R.jpg
Прегледи:1
Размер:84.2 КБ
ID:5723102

          Благодаря на Събин и Виолета Коларови за фантастичните снимки и за подкрепата по време на цялото състезание. То нямаше да бъде възможно без всеотдайната помощ на всички от клуб Land Rover Enthusiast.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF6973 R.jpg
Прегледи:1
Размер:627.9 КБ
ID:5723104

          Надявам се, участниците да са доволни от наградния фонд, който надхвърля общата сума от 10 000 лева. RFC Balkans 2016 се проведе благодарение на община Копривщица, Лукойл, 2R Bulgaria, минерална вода Девин, Euro 4x4 Parts, Great Wall, Нени Реклама, Vromos.com, Vita Pectin и списание Off-road. Специални благодарности на Red Bull и Алеко за музиката, енергията и доброто настроение.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2CF7897 R.jpg
Прегледи:1
Размер:992.7 КБ
ID:5723105

          Очаквайте продължение, защото дебютният за RFC клас Adventure Sport се представи толкова зрелищно, че такъв ще бъде официално въведен и в другите RFC глобални серии.

          Коментар


          • #85
           От: RFC Balkans 2016

           Ще има бъдеще за този клас, и ако продължавате в този дух, успехите, ще са големи! Adventure Sport- Вече си е наш клас, и може да ни записвате за 2017г.
           0887 526 564/ 0897 933 755 /

           Коментар


           • #86
            От: RFC Balkans 2016

            Теди, нямаш душа!

            Колкото ме е яд, че не можах да дойда(да им покажа как се кара), а сега и това. Ма ще го преживея, та чакам следващите ти постове.

            Относно Радо със синия самурай-този младеж се представя страхотно в траялния шампионат, сега е на второ място в генералното класиране.
            Въпреки, че самурайката е с мижави ходове(Франко се разчеква повече, баси)- Ради си познава машината и минава през препятствията като на парад. Много му се кефя, това момче има бъдеще като състезател.
            Има ли желание-има и начин!

            Коментар


            • #87
             От: RFC Balkans 2016

             Започвам да стягам машина за RFC-2017, Така, че може да пускате постове къде и как, ще караме! Става въпрос за Клас Спорт!
             0887 526 564/ 0897 933 755 /

             Коментар

             Активност за темата

             Свий

             В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

             Най-много потребители онлайн 4,385 в 20:28 на 18-02-20.

             Зареждам...
             X