Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРОФИ БЪЛГАРИЯ 2012, коментари

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • От: ТРОФИ БЪЛГАРИЯ: Пловдив 29.06-01.07. 2012

  Първоначално публикуван от Таня Кълева Преглед на мнение
  Правя обещаното уточнение към това видео:  Озовах се на финала за клас Трофи втори ден минути, след като беше финиширал екипаж 216 и там съвсем спонтанно се проведе един непринуден разговор и споделяне на мнения между членовете на екипажа и ОРГА тима при включена камера.
  След непростимото и агресивно поведение на Благой в темата, реших, че не мога и аз да причиня допълнително огорчение на организаторите като видят и чуят човека, излял по тях толкова много помия, както се изрази Тедо... И съзнателно отрязах видеото в тази му част.
  Никой организатор на мероприятие от подобен род не заслужава да получи подобно крайно агресивно отношение като "награда" за хъса и труда положени в името на Състезанието и участниците му!
  Нито едно от пловдивските момчета не заслужава личните нападки, квалификации и обиди! Всички те са стойностни и способни хора и дадоха всичко от себе си, за да се случи Състезанието, за което като фен на офроуда и приятел им БЛАГОДАРЯ!
  В никакъв случай не искам да се "възпламенявам" темата в негативната й част, която за съжаление помрачи донякъде хубавите емоции на всички ни. И, за да се запомнят само позитивните моменти от това невероятно офроуд преживяване, предлагам сега пълен запис на дружеския разговор - #216 & ОРГА.

  От уважение към Организаторите обаче го публикувам в тази тема- пост 110
  http://www.offroad-bulgaria.com/show...90#post1902590
  ТАНЧЕ супер е инфото не че защитавам БЛАГОЙ АМА ЗА МЕН ТОЙ СИ Е НАВИГАТОР, на видеото не видях ръкавици ,успокойтел на лебедката и каски на екипажа на северойзток това си е жива дискалалификация уважавам навигатори като БЛАГОЙ И ТАРГАТА има какво да се учи от тях.

  Коментар

  Активност за темата

  Свий

  В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

  Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

  Зареждам...
  X