С удоволствие ви съобщавам и каня на третата игра с 4Х4 Съкровището на Т-Мах и Луда работа която ще се проведе на 12.04.2008г в град Стара Загора. Тук можете да видите снимки на предходната игра в Странджа планина. Традиционно и тук ще има награди за всички участници и безплатно барбекю за зрителите. А гаранцията че ще има какво да се гледа е това че Янчо Терзиев и Жоро Хаджиев са замесени в организацията. Всеки е добре дошъл, ще се постараем трасето да е разнообразно и проходимо за всеки 4Х4 автомобил, шанс да открие съкровището ще има всеки, изненади ще има повече от колкото можете да се сетите . Информация по настаняването на участниците ще пуснем тук, както и програма на протичането с точни часове след като се уточним с лудите от Стара Загора.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съкровището на Т-Мах и Луда работа 11-12.04 Стара Загора
Свий
X
-
До: Съкровището на Т-Мах и Луда работа 11-12.04 Стара Загора
Пускай каквото има да го видим, нашата група е на линия, поне така се надявам.Последно редактирано от Явор-Vromos.com; 10-03-08, 23:15.
Коментар
-
Първоначално публикуван от горби Преглед на мнениеДа пусна тема и във фотофорума отново..? Ако ви хареса навалицата фотографи от миналия път....
Иначе, аз съм на линия с фототехниката...
Коментар
-
Първоначално публикуван от горби Преглед на мнениеДа пусна тема и във фотофорума отново..? Ако ви хареса навалицата фотографи от миналия път....
Иначе, аз съм на линия с фототехниката...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеАбе вия да не се изплашихте от Янчо Терзиев . Той обеща трасето да е проходимо, а Жоро каза, че щом неговата витарка ще мине значи е лесно.
Намествам си графика и ще ти потвърдя.Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Еееее...... късмет в начинанието.Дано тоя път намериме платформа(ремарке) да се домъкнеме. И една препоръка(без да съм сигурен в това което ще напиша че е правилно).
Дали нЕма да е по-зрелищно ако се направи затворено(с помоща на багер) + използването на естествения терен.Не знам колко е лесно ама публиката ще е в пъти повече и след даването на старта.
Не знам дали е по-лесно.Само си мисля че публиката (кибиците) ще са повече.Иначе трудно се задържат хора след старта(примерно да чакат 1,5часа) за да видят финала на първите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеЕееее...... късмет в начинанието.Дано тоя път намериме платформа(ремарке) да се домъкнеме. И една препоръка(без да съм сигурен в това което ще напиша че е правилно).
Дали нЕма да е по-зрелищно ако се направи затворено(с помоща на багер) + използването на естествения терен.Не знам колко е лесно ама публиката ще е в пъти повече и след даването на старта.
Не знам дали е по-лесно.Само си мисля че публиката (кибиците) ще са повече.Иначе трудно се задържат хора след старта(примерно да чакат 1,5часа) за да видят финала на първите.Последно редактирано от Явор-Vromos.com; 16-03-08, 00:54.
Коментар
-
[QUOTE=Явор-Vromos.com;342239]Абе вия да не се изплашихте от Янчо Терзиев ...
Щом Янчо се наема с трасето запишете нашия екипаж за участие . Ще си направим тренировка преди Варна рали 2008.--------------------------------------------------------------
Ал. Иванов
+359888561561
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеАбе вия да не се изплашихте от Янчо Терзиев ...
Щом Янчо се наема с трасето запишете нашия екипаж за участие . Ще си направим тренировка преди Варна рали 2008.Последно редактирано от Явор-Vromos.com; 20-03-08, 21:06.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнениеАйде пак се почнаPATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар