Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

  Както вече се знае, неpазделна часто от Фестивала ще е и Изложението. В тази тема ще ви пpедставя участниците в това изложение с по няколко думи, какво пpедлгат те и какво евентуално ще може да откpиете и закупите на това изложение. Ето един кратък списък на нашитеизложители към момента, разделени по групи.

  Електроника и средства закомуникация
  Prestigio – таблети, смартфони, камери, навигации и огроменнабор от потребителска електроника
  Интегра – професионални и любителски радиостанции на водещи производители
  Вип Трейдинг – фотоапарати и бинокли Pentax, високозащитени мобилни телефони CAT,аутдоор камери ION, очила Polaroid
  ДСП Бимекс – високозащитени телефони Соним
  Автомобили, АТВ , тунинг и консумативи
  Litex Motors – автомобили Great wall
  Мото Пфое – автомобили Land Rover
  IND comers – автомобили Hyundai
  Митвас - Polaris ATV
  Примекс – автомобилни гуми на водещи световни производители
  2R – специализирано офроуд осветление
  Вромос – Офроуд туниниг и специализирани гуми
  Дару Кар – Bearmach – специализирани части и тунинг за Ленд Ровър
  Bulextreme – Офроуд тунинг
  Артефект – масла Castrol и автомобилна козметика
  Инструменти и химически препарат
  Вюрт България – ръчни инструменти, химически продукти и специализирана техника
  Майстор + – ръчни инструменти
  Рус комерс – ръчни инструменти
  Аутдоор и туристическо оборудване
  Кумфлаж БГ – представител на водещи световни марки тактическо и аутдоор оборудване
  АйЕсДи България – оборудване за лов, туризъм и свободно време
  Стената – представител на водещи световни марки туристическо и алпийско оборудване
  Екстрем спорт – представител на Husky, Alpina и ощемного световни марки туристическо и алпийско оборудване XCoSports България - представител на камеpи GoPro, ножове Gerber и на водещи световни марки туристическо и алпийско оборудване
  Издателство Вакон – приключенска и ловна литература
  Друго оборудване
  Евстатиев Доорс – гаражни иинтериорни врати
  Последно редактирано от zzlatev; 23-05-13, 19:06.
  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
  www.ADV-Bulgaria.com

 • #2
  От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

  Както е редно, започвам с нашия Генерален спонсор, чието име носи Фестивала и който ще има щанд на изложението - иновативния и модерен бран потребителска електроника Prestigio, представян у нас от фирма Асбис

  Prestigio е марка, собственост на “ASBIS Group” – водещ дистрибутор на ИТ компоненти в Европа, Близкия Изток и Африка. Регистрирана е през 2002 г. и е със седалище в Кипър. Има търговски офиси в 23 страни в Западна и Източна Европа и присъствие в повече от 70 страни в Европа,Близкия Изток, Африка и страните от ОНД. Продуктовото портфолио на компанията включва таблети (Prestigio Multipad); смартфони (Prestigio Multiphone); GPSнавигатори; автомобилни и спортни видеорекордери (Prestigio DVR); електронни четци (Prestigio Multireader) и висок клас аксесоари. Prestigio e бранд номер 1 на пазара на GPS навигации в Източна Европа за 2011г. и ТОП 3 сред водещите брандове на пазара на таблети в страните от ЦИЕ, бившия Съветски съюзи Персийския залив. Заслужено печели и стотици награди за най-добър дизайн в над 50 страни.С иновативния си дизайн, висико качество иконкурентни цени, Prestigioсе превърна в един от най-предпочитаните брандове сред потребителите на IT техника. От няколко месеца марката може да се похвали и със забележителен ръст на пазара на смартфони в България.Мултифункционалните смартфони с 2 SIM карти напълно отговорят на очакванията на потребителите, а от своя страна Prestigio продължава да предлага иновативни решения, с които да удовлетвори максимално техните нужди. Марката предлага и множество софтуерни решения, сред които актуализация на навигационните карти; Firmware OTA update, осигуряващ на потребителя най-новата версия на операционната система и приложенията на неговия смартфон или таблет само с един клик;над 600 000 електронни книги, достъпни на www.prestigioplaza.com, от които 1700 на български език и 1300 безплатни. В това отношение марката е напълно равностойна на предимствата на най-големите марки на пазара.От декември 2012г. Prestigio въведе и уникалните за българския пазар гаранционни условия и сервизно обслужване от типа 48h Collect & Return. Схемата е разработена за максимално улеснение иудовлетворение на крайния потребител. Само с едно обаждане на един от двата, посочени в гаранцията телефони, повреденото устройство се взима с куриер отвратата на потребителя, отремонтира се или се заменя с ново в рамките на 48 часа, след като постъпи в сервиз, и отново се връща на клиента до врата, готово за работа. За повече информация – www.prestigio.bg
  Последно редактирано от zzlatev; 11-04-13, 09:22.
  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
  www.ADV-Bulgaria.com

  Коментар


  • #3
   От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

   Втори по ред във веригате от приятели испонсори е основния ни спонсор - Камуфлаж.БГ, добре известно място на всеки, запален по аутдоор преживяванията в милитъри стил.

   Първи по рода си в България магазин Camouflage. BG вече 6-та година радва своите клиенти – армия, полиция, фирми по сигурността и всички запалени по бушкрафта и планинарството с над 8000 артикула от тактическата екипировка –облекла, обувки и аксесоари. Благодарение на високия професионализъм на екипа си и безкомпромисното качество на предлаганите продукти Camouflage.BG за кратко време спечели доверието на клиентите си и стана лидер в предлагането на висококачествени дрехи и тактическо оборудване на българския пазар. Фирмата е предпочитан партньор на водещи чуждестранни фирми за производство на екипировка за екстремни условия като: 5.11, Atlanco/ True-Spec, Surefire, TasmanianTiger, Haix, Hanwag, Böker, NiteIzeInc. и др., както и на силите на НАТО при техните задгранични мисии.

   Camouflage.BG предлага брандиране на повечето изделия и има опит в изпълняването на мащабни проекти -прецизно, качествено и отговорно
   За още информация - http://www.camouflage.bg/

   Последно редактирано от zzlatev; 02-05-13, 12:31.
   LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
   www.ADV-Bulgaria.com

   Коментар


   • #4
    От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

    Моля при въпроси за изложението от страна на потенциални участници и изложители да се свържете с мен или Христомир Николов. Темата тук е да представим участниците, които вече са потвърдили своя ангажимент. Въпросите и евентуалното бъдещо участие нека се утчонват по телефона
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

    Коментар


    • #5
     От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

     Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
     Моля при въпроси за изложението от страна на потенциални участници и изложители да се свържете с мен или Христомир Николов. Темата тук е да представим участниците, които вече са потвърдили своя ангажимент. Въпросите и евентуалното бъдещо участие нека се утчонват по телефона
     При организацията на събития от този ранг практиката показва, че е прието да има писмена кореспонденция, за да може да няма неясноти.
     Злати моля те да публикуваш официални мейли за кореспонденция с отговорните лица или съответно факс. Отчитаме и това, че различните евентуални желаещи изложители вероятно ще задават идентични въроси, отговорът на които би могъл да е единичен, ако има отворена тема по въпроса.
     www.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
     тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330

     Коментар


     • #6
      От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

      Мястото на тези въпроси не е в тази тема, ако трябва писменна кореспонденция, ползвайте ЛС към мен.
      Последно редактирано от zzlatev; 10-04-13, 08:31.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

      Коментар


      • #7
       От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

       Ето и следващия участник - Литекс моторс с автомобилите Great Wall, които са наш Официален спонсор

       Great Wall Motors (GWM) е най-големият частен производител на автомобили в Китай и износител от азиатската страна. Компанията реализира автомобилите си Great Wall в над 120 страни по целия свят, вкл. държави от Европейския съюз. GWM са първата и все още единствената независима китайска автомобилна компания, която има типово одобрение на продуктите си за продажба в ЕС.
       През февруари 2012 г. Литекс Моторс открива официално завода си за производство на автомобили Great Wall край Ловеч. Съоръжението на компанията е единствено в България и е едно от най-модерните в Европа.Предприятието произвежда автомобилите Great Wall, предназначени за пазара в страната и цяла Европа. Българската продукция отговоря на изискванията на законодателството на Европейския съюз.
       Производствените мощности на Литекс Моторс са изцяло нов и мащабен проект, като основната инвестиция е предимно на българската компания. Изграждането на завода започва с подписването на договор за сътрудничество между Литекс Моторс и Great Wall Motor през есента на 2009 г. Две години по-късно, през ноември 2011 г., в завода се произвежда и първия автомобил от тестовата серия, който покрива високите стандарти за качество в индустрията. С откриването на завода започва и серийното производство на българските автомобили за пазарите в страната и чужбина.
       Поточните линии в завода включват 84 работни станции за производство. Всеки автомобил преминава през 7 различни точки на контрол на качеството. Системата за управление позволява всяка една операция по колата да бъде индивидуално проследена и да се проверява качеството и крайния резултат от работата на всеки отделен служител. Всеки автомобил има индивидуален паспорт за качество.
       В завода на Литекс Моторс към момента са заети над 150 души, като средната възраст на операторите е 19 години, а на инженерите е 25 години. В ръководния екип участват чуждестранни консултанти и мениджъри с дългогодишен опит в производството на водещи световни автомобилни марки. При пълен капацитет на завода от 50 000 автомобила годишно в него се очаква да бъдат заети близо 2 000души. Българската компания прилага на практика една от най-съвременните мениджмънт системи за производство на автомобили в света.
       Последно редактирано от derhunter; 08-04-13, 20:27.
       LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
       www.ADV-Bulgaria.com

       Коментар


       • #8
        От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

        Вюрт България са наши патньори по линия на Траял Суходол, заелия 3-то място ще получи от тях награда.

        ВЮРТ-България ЕООД е дъщерна фирмана концерна Adolf Wuerth GmbH & Co. KG, световен лидер в производството и директната търговия с монтажна техника, скрепителни елементи, дюбели, химическ и технически продукти, мебелен обков и аксесоари, изолационни и уплътнителни материали, ръчни, електрически и пневматични инструменти и машини, лични предпазни средства за охрана на труда и др.Adolf Wuеrth GmbH & Co. KG еоснована през 1945 г. ВЮРТ-Групата има над 400 представителства в 84 държави и разполага с повече от 60 000 служители, от тях над 29 000 служители в областтана продажбите. Продуктовата програма обхваща над 100 000 артикула. В световен мащаб повече от 2,9 милиона клиента се доверяват на гарантирано високото качество на продуктите на ВЮРТ. За 2012 г. приход аот продажби на ВЮРТ-Групата е 9,98 милиарда евро.
        По време на Националния Off Road Фестивал от 24 до 26.05.2013 година, ВЮРТ-България ЕООД ще представи на вашето внимание:

        • висококачествени химически продуктисмазки, чистители, силикони, лепила, антикорозионни покрития, автомобилни добавки и др.
        • моторни масла;
        • професионални машини и ръчни инструменти;
        • продукти за охрана на труда;
        • диагностика за автомобили - WOW;
        • скрепителни елементи и др.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

        Коментар


        • #9
         От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

         Дару Кар ще представят Bermach, специализирана в резервните части и тунинг аксесоари за Ленд Ровър британска фирма

         Дару Кар АД е официален представител за България на британската компания Bearmach.
         Bearmach e специализиран доставчик на оригинални и OEM резервни части и аксесоари за пълната гама автомобили на Land Rover.
         Започнала като малък семеен бизнес през 1958 година с едва трима служители, компанията бързо намира пазар за износ на лагери и машинни резервни части, което определя и името и Bear(bearings) и Mach(machinery).
         С течение на времето в резултат на агресивната си ценова политика и високото качество на предлаганите продукти Bearmach се превръща в един от най-големите независими доставчици на резервни части и аксесоари за Land Rover в Обединеното Кралство и света.
         Bearmach доставя, както оригинални резервни части така и резервни части за първоначално вграждане в автомобила и резервни части и аксесоари за Land Rover от собствената си марка.
         Bearmach е първата компания специализирала изключително в доставката на резервни части и аксесоари за Land Rover и в момента разполага със складови наличности от над 10 000 вида резервни части и аксесоари.
         Ангажиментът и стремежът на компанията да доставя качествени продукти на конкурентни цени до голяма степен е допринесъл за легендарното дълголетие и надежност на автомобилите Land Rover.
         През 2010 г. Фирмата добавя към своето портфолио и гамата резервни части и аксесоари за Jaguar.
         По време на Националният Off Road Фестивал от 24 до 26.05.2013 година Дару Кар АД ще предлага всички продукти на Bearmach на изключително атрактивни цени.
         Последно редактирано от zzlatev; 11-04-13, 09:22.
         LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
         www.ADV-Bulgaria.com

         Коментар


         • #10
          От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

          Фирма Интегра са лидер на българския пазар на радиокомуникационон оборудване и са представители за страната ни на световните лидери в бранша. на фестивала ще може да закупите нужните ви раиостанции и всякакво оборудване със специална фестивална отстъпка от 10%

          ИНТЕГРА-А ЕООД е създадена през 1993година. Фирмата предлага радиокомуникационно оборудване и аксесоари: аналогови радиолюбителски и професионални радиостанции, морски и авиационни радиостанции, DMR цифрови радиостанции, PMR446 радиостанции за свободно ползване, приемници, металдетектори, антени, захранвания, усилватели, кабели, микрофони и слушалки, микро аудио и аудио-видео рекордери, специализирано професионално полицейско оборудване. Изграждане на радиокомуникационни системи, VSATсателитни системи за пренос на данни, GPS системи за контрол на автопаркове, системиза контрол разход на гориво, сервиз на телекомуникационно оборудване.Целта на екипа на ИНТЕГРА-А ЕООД е да предлага конкретни решения на отделните клиенти, в зависимост от техните нужди .Фирмата е дистрибутор на:
          - YAESU
          / VERTEXSTANDARD/ STANDARDHORIZON
          - ICOM
          - HYTERA
          (HYT)
          - SEPURA
          - AOR
          - SDMS
          - SONICCOMMUNICATIONS
          - PROCOM
          - TS-MARKET
          - FALCON
          , RMи други.
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

          Коментар


          • #11
           От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

           Още един паpтньоp - Евстатиев дооpс

           Евстатиев Дорс ЕООД е създадена през 2007г. с основен предмет на дейност „Търговия на стоки за бита и индустрията”. Акцент в дейността е дитрибуцията на богата гама блиндирани врати, интериорни врати, гаражни врати, индустриални врати, противопожарни врати, специални и други врати, Алуминиева и PVC дограма, обков, стъклопакети.
           В областта на блиндираните врати за апартаменти и офисните входни врати фирмата си сътрудничи успешно с водещи български и италиански производители.
           Гаражните и индустриалните врати са от най-големия европейски производител- Hormann.

           В Изложбените центрове на Евстатиев Дорс са представени различни модели врати, които могат да гарантират сигурността (заключващи системи Abloy, Mul-T-Lock, Securemme, FIAM), топло- и звукоизолацията, комфорта, уюта, безопасността и лукса на Вашия дом, офис, вила, апартамент, гараж, склад, цех, завод и т.н.
           Всяка една врата може да бъде проектирана по Ваш вкус и изисквания откъм визия, дизайн, ниво и степен на сигурност.

           Благодарение на добрия опит, квалификация и познаване на пазара, натрупан в други компании, Евстатиев Дорс стартира успешно и все повече клиенти се доверяват на професионализма, гъвкавостта, бързината и коректността, с които са обслужвани.

           Целевите клиенти на Евстатиев Дорс са както единичните клиенти, така и строителните компании, с част от които фирмата работи в София и страната.
           В гамата на услугите се включва монтаж на всички предлагани продукти, гаранционен и извънгаранционен сервиз, ключарски услуги, транспорт и др.
           www.evstatiev-doors.com
           Последно редактирано от zzlatev; 18-04-13, 09:05.
           LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
           www.ADV-Bulgaria.com

           Коментар


           • #12
            От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

            Фирма 2R ще предостави уникални LED фарове като награда за второто място на Траял Суходол. Те са лидер в областта си, ето и малко повече за тях.
            «2Р България» ЕООД присъства на пазара от 1995год.
            Дейността на фирмата е производство, внос итърговия осветителни тела и системи. Притежава производствена база в нова,модерна сграда и два магазина на територията на гр. Пловдив.
            Изключителен представител за България нанай-голямата фирма за осветителни тела и консумативи – NVC и представител за България на водещататурска фирма производител на ключове, контакти, разклонители и осветителни тела- Pelsan. Работи с водещи марки – Philips, Osram, Hellas Schwabe, GE и други.
            Доставя стока на своите клиенти до всяка точкана България със собствен транспорт.
            Продуктова гама:
            · LED осветителни тела
            · LEDOFF-ROAD &WORK LAMPS
            · Луминесцентни осветителни тела
            · Промишлени осветителни тела
            · Улични осветителни тела
            · Парково и градинско осветление
            · Осветление за дома
            Фирмата е отворена към приемането на новитетенденции, идеи и техники в осветлението, постоянно обновява знанията си с целподдържане на висока конкурентоспособност на пазара.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

            Коментар


            • #13
             От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

             Лидера в търговията с автомобилни и специалзирани гуми Примекс освен че ни подкрепя като наш патньор, предоставя и коплект офроуд гуми на победителя в Траял Суходол. Ето малко повече информация, не забравяте че на щанда им ще може да видите( а и да купите) най-новото и модерното, касаещо автомобилните гуми, а ще има и мобилен гуми-сервиз.
             Компанията Примекс е създадена през 1997г. в гр. Шумен с основен предмет на дейност внос и търговия с автомобилни гуми. Днес Примекс е лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси,селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника. Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти, както и на голямо международно признание от страна на своите партньори - световноизвестни производители като Goodyear, Michelin, Pirelli, Vredestein,Hankook, Matador,Marangoni, Cooper, Petlas и др.
             За по-добро обслужванена клиентите, Примекс изгради собствени модерни търговски и сервизни центрове в цялата страна – Шумен, Варна, Добрич, Велико Търново, Бургас, Русе, а в края на 2011г. отвори врати и най-големият център на фирмата в София, находящ се набул. Ботевградско шосе 275.

             През 2005г. Примекс пусна в експлоатация най-модерната в страната специализирана линия за производство на гуми за товарни автомобили студен регенерат, оборудвана с най- съвременната техника и работеща с материали и по технология на Ellerbrock, Германия. В Примекс е инсталиран и работи единственият шерограф на Балканите. Производственият капацитет е 50 000 бр.гуми годишно .
             Примекс създаде и разви собствена партньорска верига ПИЛОТ. Това е съвременна франчайз концепция, насочена към партньори, собственици на работещи сервизни центрове, както и към такива, желаещи да инвестират в нови бизнес инициативи. Партньорската мрежа е силно ориентирана към стимулиране на продажбите на дребно посредством атрактивни маркетингови програми и бонусни схеми, а с това и към подпомагане на малкия и среден бизнес. Примекс гарантира на своите партньори предаването на всички аспекти на своя дългогодишен опит в търговията и всички съпътстващи я услуги, както и професионалната ангажираност на целия екип отопитни и утвърдени специалисти в бранша. Днес Примекс разчитане само на търговска дейност, но и на широка гама от сервизни услуги за леки и лекотоварни автомобили – регулиране на преден и заден мост, преглед ходова част, ремонти по окачването, регулиране на фарове, смяна на масла и др. Сервизите са оборудвани с последно поколение специализирана техника и инструменти и в тях работят висококвалифицирани професионалисти. С цел максимално доброи бързо обслужване, Примекс разполага с Мобилни сервизи и осигурява транспорт и монтаж на гумите на посочено от клиента място. В Примекс може да оставите вашите гуми на хотел и да измиете автомобила си в модерните ни автомивки.Всички ние в Примекс вярваме, че най-добрият клиент е добре обслуженият клиент, който ще открие в наше лице коректен партньор с професионално и отговорно отношение към работата. Затова държим да удовлетворим всички нужди на клиентите в най-добрата обстановка, да работим с усмивка, да ви накараме да се чувствате спокойни и сигурни по отношение на всички услуги, които предоставяме.

             Партньори и доставчици

             Примекс е предпочитан партньор на най-големите и утвърдени производители на гуми в световен мащаб. Основни наши доставчици на гуми в различните продуктови сегменти са:
             · Гуми за леки, 4x4 и лекотоварниавтомобили:Hankook, Matador, Apolo, Vredestein, Marangoni, Petlas, Pirelli,Good Year, Dunlop, Fulda, Sava, Debica, Michelin, Kleber, Bf Goodrich, Kormoran,Tigar, Cooper, Mentor.
             · Гуми за товарни автомобили: Goodyear,Michelin, Hankook, Matador, Aeolus, Dunlop, Sava и др.
             · Протектори за производството на гумистуден регенерат за товарни автомобили: Ellerbrock, Marangoni – Германия
             · Гуми за селскостопанска и индустриалнатехника: Petlas, Vredestein, Good Year, Michelin, Trelleborg,Fulda.
             Последно редактирано от zzlatev; 15-05-13, 08:36.
             LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
             www.ADV-Bulgaria.com

             Коментар


             • #14
              От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

              Като представител на Camouflage.bg ще се опитам в следващите редове да ви представя продуктите, които ще може да видите на Изложението, както и наградите, които ще връчим на участниците в Prestigio Офроуд Фестивал. По време на събитието, всички наши продукти ще имат – 10 % отстъпка както на терен, така и в магазина, а с промо код OFFROAD ще може да получите отстъпка и чрез онлайн магазина: www.camouflage.bg Специална отстъпка до – 20 % само на Изложението ще имат следните наши артикули: панталоните на 5.11 Tactical, фенерите на SureFire, обувките на Oakley Sabot High 2.0 и обувки Haix от серията Black Eagle.


              I.Марките, които ще представим на Изложението:
              1.Тasmanian Тiger– тактически раници и модулни джобове.
              2.Tatonka – аптечки, къмпинг аксесоари и Bum чантички.
              3.Nite Ize –иновативни LED продукти,окачващи системи и аксесоари.
              4.Hazard 4 –тактически раници и чанти.
              5.Surplus Vintage бермуди.
              6.Mil-Tec – бермуди и хидратиращи системи на разпродажба; раници Assault pack.
              7.Sonim модел XP2 Spirit на тотална разпродажба.
              8.5.11 Tactical – очила, колани и панталони.
              9.Очила Swiss Eye.
              10.Обувки Oakley моделSabot High 2.0.
              11.Обувки и сандали Teva.
              12.Highlander– палатки.
              13.Везани нашивки с българското знаме, и PVC 3D patch от JTG.
              14.Фенери Surefire.
              15.Фенери I Nova.
              16.T-Reign ключодържатели с кевларена корда.
              17.Паракорд аксесоари от Dura Necessita.
              18.Обувки Haix от серията Black Eagle.
              19.Батерии Energizer.
              20.Condor – сакове, EDC чанти, и тактически аксесоари.


              II.Награди.


              Любителско състезание на затворено трасе за наградите на Camouflage.BG“
              1 място: раница TT Trooper light pack 22L.
              2 място: раница Essential pack 8L.
              3 място: непромокаема чанта Stausack Large.

              и специалната награда за състезанието
              „Траял Суходол“:
              2 броя ultra-light спални чували Ranger.
              Последно редактирано от derhunter; 15-05-13, 21:41.
              Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
              A POS
              0885600200
              За момента пасажер

              Коментар


              • #15
               От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

               Продължавам с представянето на нашите изложители
               ФИРМА ВИП ТРЕЙДИНГ ООД – ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛНА ВОДЕЩИ СВЕТОВНИ МАРКИ:

               PENTAX – 100 ГОДИНИ ЯПОНСКА ТРАДИЦИЯ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ФОТОАПАРАТИ И БИНОКЛИ.
               ВСИЧКО, ОТ КОЕТО МОЖЕТЕ ДА СЕ НУЖДАЕТЕ, ЗА ДА ЗАПЕЧАТАТЕ НАЙ-УНИКАЛНИТЕ МОМЕНТИ ВЪВ ВСЯКАКВА СРЕДА И МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ.
               Ще бъдат представени модели от многократно награждавани водо-, прахо-, ударо- и студоустойчиви компактни и DSLR цифрови фотоапарати от сериите Pentax WG и Pentax K: висококачествена фотографска техника, която е „екипирана” за аутдор фотография във всевъзможни метеорологични условия и разнообразни географски среди, както и серия висококачествени бинокли предназначени за работа в екстремни ситуации.

               CAT (Caterpillar) – ВОДО-И УДАРО-устойчиви мобилни телефони (GSM CAT B25 и PDA CAT B15 )

               ION AIRRO PLUS – ЕКШЪН КАМЕРА ЗА ЗАСНЕМАНЕ НА ВИДЕО НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЦЕНА. Снимай с Full HD всяко свое приключение. Сподели,докато го изживяваш. Спортната камера ION Air Pro Plus е у дома си, когато се използва екстремно — сърфиране, скачане с парашут, гмуркане, мотокрос,сноуборд, ски и много други аутдор забавления. Водоустойчивост - до 10м дълбочина.

               POLAROID & PEPEJEANS СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА– ВАШИЯТ ВИНАГИ НЕЗАМЕНИМ АКСЕСОАР С ГАРАНТИРАНА ЗАЩИТА ИКОМФОРТ

               MOTOROLAРАДИОСТАНЦИИ(WALKIE-TOLKIE) ОТ СВЕТОВНИЯ ЛИДЕРВ КОМУНИКАЦИИТЕ


               ВИП Трейдинг ООД
               www.vip-trading.com
               pentax.bg
               Последно редактирано от zzlatev; 17-05-13, 08:22.
               LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
               www.ADV-Bulgaria.com

               Коментар

               Активност за темата

               Свий

               В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

               Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

               Зареждам...
               X