Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Комисия Крос Кънтри Рали и Офроуд 2020

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • #16
  Добро утро на всички, по молба на Венко Градев качвам ПРОЕКТ ЗА КАЛЕНДАР 2020, който ще се изпълни при запазване на настоящата ситуация с пандемията и разхлабване още на мерките.. да се надяваме силно...
  Бъдете здрав и се пазете !
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-ef311092e026b4d6899e18e2f8ea2468-V.jpg
Прегледи:402
Размер:73.2 КБ
ID:6606263

  Коментар


  • #17
   Защитна клетка захваната на минимум 6 точки към купето

   Искам да попитам клетката трябва да е отвън или вътре?

   Коментар


   • #18
    Първоначално публикуван от kajivoj262 Преглед на мнение
    Защитна клетка захваната на минимум 6 точки към купето

    Искам да попитам клетката трябва да е отвън или вътре?
    Може отвън, може и вътре.

    Коментар


    • #19
     Уважаеми колеги, състезатели и фенове,

     В този състезателен сезон за първи път Трофи състезанията са официално първенство към Автомобилната Федерация на България и в тази връзка предприехме широка информационна кампания във форума, социалните мрежи и в комуникационния канал Вайбър. Постарахме се чрез директни срещи да отговаряме на всички, възникнали въпроси. Още преди обявяването на календара изготвихме и публикувахме правилник и технически изисквания за състезанията, съобразени с възможностите и ситуацията в българския Офроуд.

     За съжаление ставаме свидетели на неразбиране, както и на изразяване на публично недоволство към работата на Комисията, Федерацията, организаторите и на самото първенство от състезатели, фенове и роднини на феновете и състезателите. Прочетохме толкова невероятни неща, че с моите колеги решихме да проведем ОБЩОНАЦИОНАЛНА ОФРОУД СРЕЩА, за да изясним всички аспекти по отношение на нормативната база и организацията на състезанията. Правим това, защото ако това продължава, ще пострада имиджа на спорта, както и върху хората, практикуващи този спорт, което респективно ще даде отражение на върху спонсорите и нагласите на обществото в България!

     На тази среща вие ще имате възможност да направите предложения за подобряване на състезанията през сезон 2021, които ще бъдат разгледани от Комисията и организаторите на състезания, както и ръководителите на клубовете!

     Във връзка с гореизложеното, Ви каня на 24 Септември от 17:00 часа в конферентната зала на хотел „Арена“ в гр. Самоков /ет. 5/, за да зададете своите въпроси към членовете на Комисията, представителите на АФБ и организаторите на състезания, за да изразите своята позиция, както и да задавате въпроси по административната, техническата и организационната част на Рали Шампионата и Трофи първенството.


     Очакваме Ви !

     С уважение:
     Венелин Градев
     Председател на Комисия Крос Кънтри Рали и Офроуд
     [SIGPIC][/SIGPIC]

     [url]www.4x4varna.com[/url]

     Коментар


     • Бакалов
      Бакалов коментира
      Редактиране на коментар
      Поканата за среща е хубаво нещо , но така отправена е просто опит за привличане на хора . Срещата е много закъсняла и освен говорилня нищо добро няма да се получи . За да има смисъл такава среща трябва да се проведе в началото на годината и в нея да участват състезатели реално каращи ТРОФИ . Няма смисъл на такава среща да има хора които никога не са участвали на екстремно трофи , да налагат мнение и да определят какви трябва да са ТРОФИ състезанията в България . Успех със срещата и се запитайте защо състезателите от екстремният клас не искат да участват на състезанията организирани от федерацията

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

    Зареждам...
    X