Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Supercross Sofia 2 се отлага

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Supercross Sofia 2 се отлага

  Екстремното шоу Supercross Sofia 2 се отлага поради логистични причини. Зрелищното състезание бе планирано да се проведе на 1 и 2 октомври в столичната Арена Армеец.
  Събитието за любителите на високи скорости ще бъде с нова дата през следващия мото сезон догодина.  В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:

  - С кредитна карта, моля да изпратите билетите до централния ни офис или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще възстановим сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

  - С наложен платеж или по банков път, моля, изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да възстановим сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивенитм БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58 ,където ще ви възстановим сумата в брой.  Срок – 16.11.2016г.  Eventim.BG OOD

  Sofia, 58 6-ti septemvri Str., fl.1

  Това от мейл 16.09.2016 18:01
  Персонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

Зареждам...
X