Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВО!!! OFFRoad триатлон!!!™

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • НОВО!!! OFFRoad триатлон!!!™

  OFFRoad триатлон™

  Щура идея която се породи в мен преди броени часове и аз не можах да се стърпя и да не я напиша , за да си кажите мнението!!!

  OFFRoad триатлон!!! Състезание, което ще включва три дисциплини и ще бъде лятно и зимно!!! Засега съм обмислил само лятното издание, защото то предстои, а за зимното по нататък!!! Моята идея е това състезание да бъде еднодневно, да се провежда в неделя и да бъде добре разгласено за него!!! Та според мен като гледам, повя вятър да се провеждат по-нетрадиционни състезания, а това е много подходящо за летните горещини!!! Самата идея ми е състезанието да започва в неделната сутрин(много повече хора са свободни) и да започва с един зрелищен траял на плажа (който да се явява първата дисциплина). Той трябва да завършва на брага точно до самата вода,където да има клетки като при срелбата в биатлона(там ще бъдат паркирани "джиповете")и след това екипажите да напускат своите автомобили и да се захващат с втората, водна, дисциплина!!! Тя предлагам да представлява гребане с лодка(или водно колело) по маркиран с шамандури маршрут и достигане на определена точка, където единя участник да се гмурне(не на дълбоко) и да извади маркер. След това екипажа трябва да потегли отново към сушата, където да заеме мястото си в "джипа" и да се отправи към следващата дисциплина-ориентиране, което ако може да завършва на същия този плаж(идеята е публиката да може да има занимание презцялото време).Ако всичко това бъде придружено с едно хубаво разгласяване според мен много хора биха се стеки и видяли шоуто. Все пак през летен месец има много хора по черноморието, които биха разнообразили ваканцията си!!!
  С тази идея може да бъдат спечелени много спонсори(от много области) и мисля че това ще допринесеи нещо за разпространението на манията наречена офф-роад.
  Може и всичко това да бъде направено близко до някой язовир или езеро, а не до морето, но каточели няма да има същия ефект!!!
  Надявам се да ви хареса моята идея и да се намерят организатори!!!
  А ако нещата потръгнат ще поработя и над зимната версия

  OFFRoad триатлон™
  Стоян, гр. Пловдив
  19.03.2006
  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

 • #2
  Какво става бе хора!!!
  Аз пуснах тази тема всеки да си изкажи мнението и ако има някой да се ангажира с организацията на състезанието, ако идеята ви се види хубава! Да не би да не ви се иска хем да карате офф хем да се цъмбуркате във водата, а?
  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

  Коментар


  • #3
   по-удачно е офроуд биатлон - по една пушка на навигаторите и готово

   помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

   Коментар


   • #4
    Още по-удачно ще е джип, ендуро мотор и маунтън байк.
    Ето ти пълна програма Off road!
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

    http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

    Коментар


    • #5
     о, да! особено за хората с пикапи, направо товарят отзаде колелото и мотора и адиии. само се 4удя докато си на мотора как си пренасясх колелото и каде оставяш мотора като минеш на колело???

     Коментар


     • #6
      Явно идеята неви харесва
      Ама идеята за състезание с мотори и велосипеди по комбиниран терен също не е лоша(поне по мое мнение), като че ли в топлия летен ден всеки би предпочел да се цопне във водата, а не да се поти над педалите . Иначе "джип", мотор и колело-може да се преместим за едно участие в G4
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

      Коментар


      • #7
       в G4 няма мотори, а канута и алпинизъм
       Живей за всеки дъх!

       Коментар


       • #8
        До: НОВО!!! OFFRoad триатлон!!!™

        Не че съм открил топлата вода ,и не че нямаме изявени съзтезатели,но ако влезне в "календара" за другата година ще се намерят по лесно СПОНСОРИ...си мисля.
        [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
        blood group 0+

        Коментар


        • #9
         До: НОВО!!! OFFRoad триатлон!!!™

         Темата е писана преди три години.
         Явно не е станало.
         Издъних се на Тюринг теста

         Коментар

         Активност за темата

         Свий

         В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

         Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

         Зареждам...
         X