Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

  Хайде бе хора, май--- им на иванови и на алекс моторс, много време им отдадохме, ТУК е заредено с по-позитивна енергия, в крайна сметка най-лошото остава за Златко, че е заложил на лоша карта, че му е подкопана мечтата, но това най вероятно няма да го спре, който може си го може, пари ще спечели и пак ще отиде, да е жив и здрав.
  А колкото до "българското", не слагайте под общ знаменател Българина на база един "от Бор" дръвници...
  Последно редактирано от Ico_Ns; 21-10-10, 01:15.
  Око за око и светът ще ослепее

  Коментар


  • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

   Мислих вече да не пиша но това шоу на изродите просто преминава всякакви граници.Малко ли лъжи и заблуди се изговориха и изписаха.Не знам с кой очи този човек излиза пред камерите.И продължава най нагло да заблуждава цялата нация.Какво иска да се случи и марсианците ли да разберът за пълното им безпомощно осиране.

   Иванов ако четеш коментарите спри се бе човек! Вече всичко е ясно като щампа на блузка.Какво ръчкаш и мажеш още...Искаш поговорка ли да измислим в твоя чест.Или да тръгнат вицове. Провалихте се добре но вземи скрии се.Имаи капка чест и самосвал СРАМ.На твойта възраст всичко е изгубено..пощади поне синът си.
   Вместо като мъж да излезеш и да се извиниш на хилядите заблудени ти още бълнуваш небивалици.Някой ти бил откраднал мечтата? Ми те осъществимите мечти са за можещите.А КУХИТЕ мечти само за лоьови мечтатели.Дакар вече не е актуално предлагам ти догодина да събираш спонсори за подводно трофи в Марианската падина.
   Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 21-10-10, 01:43.

   Коментар


   • От: ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР НА ДАКАР

    Голям срам бе момчета,то голямо мазане голямо уси...не. То след това цялото кадето е изписано имам да кажа само две думи... Нямам думи!
    Георги 00356/ 77777016 Малта
    Lаnd Rover 110 /Series II‎

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 4,660 в 19:02 на 07-04-20.

    Зареждам...
    X