Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Рено Фуего
Свий
X
-
От: Рено Фуего
Гюрукът е оригинална заводска опция.
А ТД-то си ги вдигаше 180. На бензинките, особено ако са внос от Франция, пета скорост е супер дълга, и няма как да се развърти до тия километри. На дизелите хем въртящия момент е по-читав, хем предавателното число е както трябва, предвид че те имаха данъчни облекчения.
До края на 90те във Франция системата за изчисляване на фискалната мощност беше турбо дебилна, и повечето бензинови коли идваха с доста дълга крайна предавка. Дори при някои модели имаше по два варианта, един с предавателно число както си трябва, с по-скъпа винетка, и един с гадна дълга пета скорост, за евтина винетка.
После данъчните се поокопитиха и промениха нещата.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Fuego
Гоблин, кажи накратко за тая система с данъците, че ми е интересно, пък едва ли има къде да прочета, а и да има не знам как да търся.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Асен Симеонов Преглед на мнение...А вярно ли е че са се произвеждали в България в БУЛГАР РеноПрави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Асен Симеонов Преглед на мнениеЕми не знам за дефекти но дядо ми,я има от около 5 6 години,и за това време е сменил само генератора.До колкото знам двигатела е 120 к.с и бая върви.А вярно ли е че са се произвеждали в България в БУЛГАР Рено
Коментар
-
Е, в Ловеч правеха нещо много подобно, поне на външен вид (2141 и 21412)И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеГюрукът е оригинална заводска опция.
А ТД-то си ги вдигаше 180. На бензинките, особено ако са внос от Франция, пета скорост е супер дълга, и няма как да се развърти до тия километри. На дизелите хем въртящия момент е по-читав, хем предавателното число е както трябва, предвид че те имаха данъчни облекчения.
До края на 90те във Франция системата за изчисляване на фискалната мощност беше турбо дебилна, и повечето бензинови коли идваха с доста дълга крайна предавка. Дори при някои модели имаше по два варианта, един с предавателно число както си трябва, с по-скъпа винетка, и един с гадна дълга пета скорост, за евтина винетка.
После данъчните се поокопитиха и промениха нещата.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар