Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Представяне на списание Автокласика & Мотоциклети

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Представяне на списание Автокласика & Мотоциклети

  Уважаеми колеги!

  Списание „Автокласика & Мотоциклети” е единственото специализирано издание в България за ретро и класически превозни средства. То е предназначено за широк кръг почитатели на автомобила, които се интересуват от неговата история, настоящи проблеми и перспективи за развитие. Обект на изследване и богато фотодокументално отразяване са материали, сведения и факти, свързани с моторизацията и автомобилизацията изобщо и у нас, създаването и развитието на фирмите и марките, върховите постижения на автомобилната техника и дизайн и техните творци, както и забележителните спортни успехи и рекорди. Разглеждайки най-добрите образци на класиката като основа и вдъхновение за съвременното автомобилостроене, ние се стремим да покажем очарованието и непреходността на красивите линии, форми и перфектна техника, които непрекъснато се пресъздават днес и радват окото и душата.
  Затова чрез нашите кореспонденти и сътрудници у нас и в чужбина ние често присъстваме на световните автомобилни салони, изложения и други събития от националния и международен календар, за да направим читателите си съпричастни с най-доброто, със стойностното и иновативното.
  Списанието излиза месечно и се разпространява по абонаментен път, чрез ретро-клубовете в цялата страна и няколко специализирани разпространителски фирми, които го предлагат предимно в големите вериги бензиностанции и магазини.
  Разнообразието от интереси, професии и възможности на нашите читатели, ни подтикват да търсим „общ език” със всички. Чрез различните теми които ние ще ви представим в бъдеще тук, искаме да споделиме нашият опит и познания, да предизвикаме дискусии, обмен на мнения, може би и нови теми за нашите читатели.
  Това хоби - колекционирането на ретро автомобилна и мотоциклетна техника се практикува по цял свят. Самите хора имат една обща черта - любов и уважение към техниката. Интересуват от конкретни модели и марки защото всеки си има свое мнение, свой личен избор свързан с живота му до откриването на това най-прекрасно хоби! Да, някои го правят с много, наистина с много пари, но повечето от нас се разпростират според своите възможности. Най-хубавото е, че има място за всички които желаят да са част от милионите фенове и колекционери на ретро техниката!

  Маргарит Карабуров
  /издател на „Автокласика и мотоциклети”, списанието за ретро автомобили и колекционери/

  http://avtoklasika.com/


  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:cover2.jpg
Прегледи:1
Размер:39.4 КБ
ID:5920072
  Последно редактирано от м20_маниак; 03-03-11, 14:06.
  С "Фармахим" - непобедим
  Дизел - само дънки!

 • #2
  От: Представяне на списание Автокласика & Мотоциклети

  Искам да добавя, че списанието може да се закупува и от местният "Реп", просто се обърнете към продавача и го помолете да го заяви са следващият месец...
  VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
  SXS-Restorations 0886513079
  Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

  Коментар


  • #3
   От: Представяне на списание Автокласика & Мотоциклети

   Списанието е ценно и интересно, редовно си го купувам. В брой 24 има материал и за мен

   Коментар


   • #4
    От: Представяне на списание Автокласика & Мотоциклети

    Списанието от години представя уникални леки и товарни автомобили и мотоциклети и най-важното е, че напомня с тях на читателите за съществуването им (в миналото) и популяризира 1-во занаята с реставрирането и самите реставратори и тяхните модели, с 2 думи се създават нови фенове така . Радвам се, че за това списание криза няма или поне, че още го има!
    Vorsprung durch technik - Напредък, чрез техника
    MAN, Mercedes-Benz & AUDI uber alles

    Коментар


    • #5
     От: Представяне на списание Автокласика & Мотоциклети

     Здравеите. Някои дали знае защо новия брои на списанието го няма никъде??????

     Коментар


     • #6
      От: Представяне на списание Автокласика & Мотоциклети

      Доколкото разбирам, един брой ще бъде пропуснат по някаква причина, а другия месец ще си излезе нормално. Дано да продължи както преди, защото списанието е жестоко!! И единствено по рода си! За догодина смятам не да го търся брой по брой, а да се абонирам, като приканвам и всички вие, които го четете, също да се абонирате, защото това е от много голямо значение за всяко издание! Хубаво е да се купува като излезе, но достатъчно абонаменти улесняват и гарантират работата по издаването. А това си заслужава да съществува! Има какви ли не други списания, повечето от които са откровена загуба на дървета за хартия, но точно това хубаво нещо не бива да изчезва!
      Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

      Коментар


      • #7
       Re: Представяне на списание Автокласика & Мотоциклети

       Чудесно е че ни среща и врьща кьм отдабна забравени неща.Поздравявам ги.

       Коментар


       • #8
        От: Представяне на списание Автокласика & Мотоциклети

        Списанието е великолепно. Редовно си го купувам, има доста полезни неща в него и дано да просъществува още дълги години. А някой знае ли защо още не е излязъл януарският брой за 2012 ?

        Коментар


        • #9
         От: Представяне на списание Автокласика & Мотоциклети

         Първоначално публикуван от abarth Преглед на мнение
         ... А някой знае ли защо още не е излязъл януарският брой за 2012 ?
         На последния брой пише "Декември-2011 - Януари 2012", т. е. следващият ще се води "Февруари 2012"...

         Коментар

         Активност за темата

         Свий

         В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

         Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

         Зареждам...
         X