Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полско-български речник?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Полско-български речник?

Здравейте,

Ще бъда благодарен ако някой може да даде линк към някакъв софтуерен полско-български речник (ци). За съжаление transle.google.com не ми върши работа, а друг речник не успях да намеря.

Благодаря на отзовалите се ,

До: Полско-български речник?

Колега, опитай този, но принципът е както при Google Translate.
    Преди време и аз търсех софтуерен, но не успях да открия нищо.

Коментар

Съвет: ако не ти се разучава полска клавиатурна подредба, намери си и 2-3 полски сайта, иначе ще береш ядове със странните символи. Миналата година се опитвах да си преведа нещо техническо от полски, големи ядове
      Имаше и още някакъв онлайн речник, освен посочения по-горе, но е още по-калпав.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Здравейте,

И благодаря за отговорите. Наистина е много трудно да се превежда от полски, особено ако нямаш и понятие от този езика, а с google.translate е просто непоносимо! Надявах се някой ако може да даде линк към речник подобен на Polyglot7, който примерно ми е много полезен при превод от английски или руски...но уви...

Поздрави,

Коментар

Защо не пробваш първо от полски на английски и след това на Български? Ако не е голям текста ще ти свърши работа.

Коментар

Първоначално публикуван от panaira Преглед на мнение
            Защо не пробваш първо от полски на английски и след това на Български? Ако не е голям текста ще ти свърши работа.
            Благодаря, наистина така е най-добре! Междудругото сега видях, че транслейт.гугъл има нов облик и като че ли е по различен.

Поздрави,

Коментар

Има и такава възможност да ти превежда цял документ, като едновременно може да си редактираш там документа.

Коментар

Колега, откри ли нещо читаво за превод от полски?
                Че имам един смотан полски осцилоскоп и все още не съм съвсем наясно с всичките обозначения по схемата, а нямам нерви да гадая "гениалните" решения на полските инженери.

Коментар

Преди време търсих за някого руско - български речник в интернета - изобщо не намерих. С полския сигурно е същото.
                  Имам нормален академичен полско - български речник в четири тома. Но е хартиен. Дай думите от схемите, сигурно ще ги оправим. За целия документ не съм сигурен ...

Коментар

Пробвай www.ling.pl - полско-английски е.
                    Българо-полски няма. Освен гугъл.

Коментар

пробвал съм го, не можа да преведе повече от половината думи. Нямам проблем с инглиша.

@Стефан: Благодаря за предложението! След 2-3 дни ще съм по-свободен, може да се възползувам, трябват ми десетина думички.

Коментар

Ако са десетина думички пусни ги тук.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X