Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Aftermarket" парктроник

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • #46
  От: "Aftermarket" парктроник

  Ами поръчах го, пък каквото такова.
  Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

  Коментар


  • #47
   За разлика от описанието оказа се че медията няма Български език. Възможно ли е да и се сложи такъв. Навигация на Български си качих.

   Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

   Коментар


   • #48
    Ами шанса ти да направиш медията на Бг език е минимален.
    Без да знам какво точно са сковали китаиците но в общия случаи това е някакъв андроид и са го къстомизирализа употреба в коа със съответните приложения.
    Занчи като дадеш на контакт или го включиш -екрана дет излиза в общия слуаи е някакакав ап и ако тои не на Бг език , не виждам как ще го направиш.
    Единствено ако влезеш в някакво меню на андроида и там има едиколко си езика и бг фигурира вътре може да го смениш на бг ама пак не игурно че аповете щесе обърнат на български.

    Друго нещо - просто го провери ,може и да е Ок сега чиповете са много икономични и не гълтат ток ама все пак чудеса не съществуват.
    Щом показва екран след 1 секунда залагам на 90 % че андроида не бута от начало ,демек нещо работи вътре и съответно консумира ток.
    Може и да са се постарали китаците и да са го нагласили -ама може и да не са - та затова след такова инсталиране аз бих премерил тока на покои -демек колко ток се дърпа от батерията когато ключа е изваден.
    Аз съм имал случаи дето са се оляли китиците и такова нави дърпаше 30 мА ... в общия случаи неиде под 10мА е ок за китаец ,колкото по малко - по добре.

    Коментар

    Четат темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 4,057 в 14:19 на 14-06-16.

    Зареждам...
    X