Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Металотърсач ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Металотърсач ?

Здравеите колеги.Имам нужда от малко информация от хората които се занимават с иманярство.Кажете ми вашето мнение за този металотърсач.Имам го от ДОСТА годинки но не и разбирам.Пробвах да работя с него няколко пъти из двора но липсата на знания кам апарата ме изпратиха до форума . Намирал съм Желязо , Мед , Олово, Месинг и съм го пробвал с сребро и злато и забелязах,че на секи един от изброените метали си издава различни звуци с различна дебелина на звука (единия е по нежен а другия по плътен). Примерно като писука и ми показва двете стрелки горе на различни места.С две думи знам само от каде се пуска но другите две врътки не ги знам за какво са.Моля за разяснения и мнения Ако някои има такъв да каже да не си крие За малко да забравя донесен е от Канада (ако има значение де)
    Прикачени файлове

От: Металотърсач-Помощ!!!!

http://support.radioshack.com/support_games/3155.htm
    От тук си избираш модела и...четеш
    „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Мерси много колега . Само,че забравих да кажа модела RadioShack Discovery 3000 . Някои данеби да има такъв или да е имал .....

Коментар

Иманярството не е ли незаконно занимание? Все едно да искаш съвет за да откраднеш автомобил...
        Последно редактирано от Stany; 29-03-15, 16:14.

Коментар

Първоначално публикуван от Stany Преглед на мнение
          Иманярството не е ли незаконно занимание? Все едно да искаш съвет за да откраднеш автомобил...
          Иманярство много хора наричат ходене по плажа в търсене на метални неща и не, това а и копане за монети с монетарка НЕ е незаконно, виж копане в обекти с историческа стойност е забранено.

Кражба е нещо сериозно, докато забавление сред природата с монетарка е супер спорт и освен всичко е много приятно и полезно за младите поколения например, разпалва любопитсво учи на много хубави неща и т.н.
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Как предварително знаеш че това, което ще изкопаш, няма историческа стойност? А относно младите и забавленията, не бих се съгласил че да копаеш където ти е кеф, е добре за възпитанието и природата!

Коментар

От: Металотърсач ?

За младите и забавленията е точно така!! Давам го на децата привечер, а те обикалят целия плаж и са доволни! Забавляват се!!

До сега не са изкопали нищо незаконно !!
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Как предварително знаеш че това, което ще изкопаш, няма историческа стойност? А относно младите и забавленията, не бих се съгласил че да копаеш където ти е кеф, е добре за възпитанието и природата!
                Просто е стара крепост, музей, настоящи разкопки и т.н. Тоест обекти които са обозначени НЕ са разрешени за копане, а дребни неща с историческа стойност са си ОК да задържиш навсякъде другаде, ако намериш съкровище добрите морални ценности биха те накарали да го споделиш с подходящите институции.

Всяко нещо което изкарва младите на въздух и ги кара да се отлепят от пасивните забавления е страхотно, ако си родител ще ме разбереш
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Господа. Не е ли по-добре(и по-законно), децата ни да се разхождат из красивата ни природа с раници, вместо с металотърсачи?
                  https://www.google.bg/webhp?sourceid...B8%D0%BA%D0%B0

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                    За младите и забавленията е точно така!! Давам го на децата привечер, а те обикалят целия плаж и са доволни! Забавляват се!!

До сега не са изкопали нищо незаконно !!
                    А какво правиш ако децата намерят(примерно) златна верижка, пръстен и т.н.?

Коментар

Ами аз смятам, че раницата е задължителна, храна, вода, батерии, аптечка, дрешки а монетарката прави разходката по-интересна, по-очаквана, по-привлекателна и като такав аима шанс да се случва много по-често, едно време аз ходеш зимата и в дъжда, важно е ходенето и кое е по-конструктивно и полезно, разходка без цел или тъпка и самообучение, последното е неизбежен страничен ефект от разходките с металотърсач.

Няма нужда и в това да се делим, на Левски и ЦСКА има си закон и всичко което не е забранено в това хоби е супер и препоръчително, в белите държави това начинание се насърчава само в нашата са успели да ни вкарат в зомби транс и малоумните медии които са цитирани по-горе само наливат тендециозно масло в огъня, посоката е ясна, иманярството извън закона и шепа хора богатеят и корупцията и далаверата продължава.
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

А какво правиш ако децата намерят(примерно) златна верижка, пръстен и т.н.?
                        Ако е съвременно, черпя за здраве и дарявам част от стойността, както ни учи религията, десет процента са за тези които имат нужда!
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

По отношение на "законността" - всеки сам си решава кои (и в каква степен) закони да спазва и да си носи последствията за това. Спазването на законите не е задължително(да не говорим, че често е и невъзможно), задължително е само познаването им.
                          ОФБ ДБ X22SE
                          Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.

Коментар

Първоначално публикуван от bogilloff Преглед на мнение
                            По отношение на "законността" - всеки сам си решава кои (и в каква степен) закони да спазва и да си носи последствията за това. Спазването на законите не е задължително(да не говорим, че често е и невъзможно), задължително е само познаването им.
                            И защо е задължително да ги познаваш, след като "не си длъжен да ги спазваш"???

Коментар

И защо е задължително да ги познаваш, след като "не си длъжен да ги спазваш"???
                              Основополагащ принцип, още от римското право - незанието на закона не те освобождава от действието му.
                              ОФБ ДБ X22SE
                              Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X