Обява

Свий
Няма добавени обяви.

yahoo VS Ad-block

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • _kalata_
  отговори
  От: yahoo VS Ad-block

  firefox/palemoon + adblock поне все още действа на ютюб.

  Остави коментар:


 • Preslav Peychev
  отговори
  От: yahoo VS Ad-block

  Тъкмо го отворих и нямам проблем. Яндекс браузъра ползва adguard вградено. Не че си ползвам яху мейла, остана ми от времето преди да открия Яндекс.
  За тюба пък Гугъл направо се оляха... на фона на това, което притежават си е направо смешно да има видео реклами.

  Остави коментар:


 • _kalata_
  започна тема yahoo VS Ad-block

  yahoo VS Ad-block

  Компанията Yahoo потвърди, че е ограничила достъпа до електронните им пощи на тези свои потребители, които ползват ad-block софтуер в браузърите си, съобщава Би Би Си. Допълнителните програми се използват, за да блокират рекламно съдържание.

  Някои потребители в САЩ алармираха по-рано, че услугата Yahoo Mail ги принуждава да изключат ограничението на реклами, за да влязат в пощите си. От Yahoo заявиха, че изпробват „ново продуктово изживяване” в САЩ. Компанията разчита на приходите от рекламно съдържание в пощенската си услуга, която иначе е безплатна. Членове в интернет форум, който промотира ad-blocking, вече са намерили начин да заобикалят ограничението. Блокирането на рекламно съдържание предизвиква противоречиви реакции на големите компютърни компании.

  През септември Apple обнови мобилната си операционна система iOS, така че тя да позволява инсталацията на ad-block приложения, въпреки че от самата компания слагат реклами в програмите. Google от своя страна представи платен абонамент за мрежата за видеосподеляне YouTube, който позволява на потребителите да премахват рекламните съобщения от клиповете. Защитниците на ad-block-инга заявяват, че премахването на рекламите увеличава живота на батериите на мобилни устройства и намалява нежеланото задръстване на паметта с информация.

  Приложенията предотвратяват и шпионирането на потребители с комерсиална цел, нежелания спам, както и заразяването със зловреден malware софтуер.
  Мда... става интересно... днес яху, утре...?
  Че няма безплатен обяд - ясно, но определено бих предпочел да си плащам пред това 70% от екранът ми да бъде в реклами. а до тогава - да живей ад-блок!

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

Зареждам...
X