Предложите ми тон за звънене за GSM-a който да мога да чувам дори и в много шумна среда!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Най-силният тон на звънене!
Свий
X
-
До: Най силния тон на звънене !
Първоначално публикуван от gere Преглед на мнениеВ много шумна среда по-добре да разчиташ на вибрация.
Коментар
-
Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеЧак пък в много шумна среда, надали. Но има мелодии които са доста по чуваеми от другите. Пример - Вудупипъл на Продиджи. Поне при мен е така.
даже някои път се сепвамСузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
Благодаря ви !....и аз точно това имах в предвид че някой мелодии се чуват по добре от другите !!А от къде да изтегля тази мелодия на Продиджи
П.П. Какво да търся -реалния тон в формат mp3 или mid!?Последно редактирано от welderargon; 29-10-09, 20:15.https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc
Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.
Коментар
-
Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнениеБлагодаря ви !....и аз точно това имах в предвид че някой мелодии се чуват по добре от другите !!А от къде да изтегля тази мелодия на Продиджи
П.П. Какво да търся -реалния тон в формат mp3 или mid!?
.mid трудно ще намериш мисляHere is a test to find
Whether your mission on earth is finished;
If you are alive, it isn't.
Коментар
-
Има нещо ужасно, така съм направил да звънят мои близки на които задължително трябва, жив-умрял, да вдигна, казва се Iphone_alarm. Нещо като аларма за начало на ядрена война, 5 секунди преди началото. Трябва да си тотално глух или малоумен , за да не го чуеш.
Мога да го пратя на мейл. Ужасно е ! Продиджи ряпа да яде!
Коментар
-
Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнениеПредложите ми тон за звънене за GSM-a който да мога да чувам дори и в много шумна среда!
Честито!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар