Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пускане на скенер и принтер под Линукс Минт - мисия невъзможна или?

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • #16
  От: Пускане на скенер и принтер под Линукс Минт - мисия невъзможна или?

  Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
  Темата дограми срещу линукс и срещу ябъл е дъвкана многократно. Няма единомислие. Няма и да има. Дори и тук е предъвквана. Ако не ме лъжат спомените, имаше обява награда за успешна замяна на дограми с линукс за конкретни работни места.
  Та Гергоне може да блесне със знания, и да затвори устите на многознайковците, грабвайки приза, и показвайки и на практика как всяко работно място може да премине към линкус, вместо омразните в цялата галактика виндовсо-прозоречни-дограми.

  Извън темата. За разведряване на обстановката.
  Какво значело уиндоус?
  Това е дума от речника на апахите, и означавала: бял човек стои пред стъклен прозорец и гледа пясъчен часовник.
  Георгеоне няма никакъв интерес масово организациите и големите фирми да минават за крайни потребители на Линукс(така или иначе около 50% от сървърите са Линукс/Юникс) нито пък има интерес ИТ сигурността на същите да се подобри, щото ако няма хаос, рев и сълзи няма нужда от мен; виж за домашно ползване и за обикновенни хорица там про-боно усилия влагам без да прекалявам щото имам сметки за плащане, и те така, да се знае точно кой, какво и защо.

  Паля се когато виждам неспособни хора да плюят по неща в стил спор в хоремага, просто не е коректно аматьори да се исказват като експерти и да генерализират в посока която им е позната от филми или дочути разговори , това изречение НЕ е към теб и към Убедителя!
  Бъдете живи и здрави

  Коментар

  Активност за темата

  Свий

  В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

  Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

  Зареждам...
  X