Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Редактор за текст (всъщност: програма за правопис)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Редактор за текст (всъщност: програма за правопис)

Моля, препоръчайте ми редактор за български текст за Windows 7. Може да ми пратите направо линк за сваляне.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

От: Редактор за текст

http://notepad-plus-plus.org/

Има ли причини да не ползваш МС Офис или Опън Офис?
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

wordpad
      When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Я по-добре кажи каква че целта на упражнението, щото така зададен въпросът няма правилен отговор.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Търсиш редактор с корекция на правопис на български?

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Я по-добре кажи каква че целта на упражнението, щото така зададен въпросът няма правилен отговор.
            Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
            Търсиш редактор с корекция на правопис на български?
            Искам, като пиша на български в word, да ми подчертава правописни грешки/изтървани букви, както се случва при писане на английски или като при грешки в мнения тук, във форума.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Това ясно, ама не обясни защо не ти върши работа МС Офис и/или Опън Офис???
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

За коя версия на office?
                When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                  Искам, като пиша на български в word, да ми подчертава правописни грешки/изтървани букви, както се случва при писане на английски или като при грешки в мнения тук, във форума.
                  Така,
                  ако искаш легално да е инсталираш опън офис.
                  https://www.openoffice.org/download/

ако ти е се 200 аренабг (ще искам 2.50€ комисион от собственика) пишеш вътре office 2013 bulgarian и къртиш чистиш извозваш.

За мен ОО е много добра програма и доста по-смислена за работа. Това ако не ти трябват някои специални функции на Ексел, ама се съмнявам.
                  Последно редактирано от turtey; 05-06-14, 15:56.
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А такава дето покрива и спешъли ексела е KingSoft Office, но българския спелчекър малко особено се подкарва при него
                    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                    Суперспам - спама на суперите

Коментар

+1 за Опънофиса.. Цялата документация в офиса я караме с такъв (текст и таблици) от над 12 години...
                      Има спелчекъри, hyphenation и т.н. на доста езици...
                      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Преди използвахме OpenOffice, но постоянно имаше някакви драми с разни несъвместими файлове с Word-овските - разместват се текстове, картинки, таблици...
                        Откакто минахме на LibreOffice забравихме за грижите. Дори и интерфейса му е по-близък до Майкрософтския.
                        www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                        0898777327

Коментар

Напълно легално можеш и proofing tools да си инсталираш към който и да е Microsoft офис. Безплатни са...

Коментар

Ама MS офиса не е безплатен
                            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Никога не съм коментирал офиса, а и не съм уверен, че идеята е офиса да е безплатен - по-скоро става дума за безплатна проверка и сричкопренасяне.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X