Моля, препоръчайте ми редактор за български текст за Windows 7. Може да ми пратите направо линк за сваляне.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Редактор за текст (всъщност: програма за правопис)
Свий
X
-
От: Редактор за текст
http://notepad-plus-plus.org/
Има ли причини да не ползваш МС Офис или Опън Офис?Бъдете живи и здрави!
-
Я по-добре кажи каква че целта на упражнението, щото така зададен въпросът няма правилен отговор.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЯ по-добре кажи каква че целта на упражнението, щото така зададен въпросът няма правилен отговор.Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнениеТърсиш редактор с корекция на правопис на български?ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеИскам, като пиша на български в word, да ми подчертава правописни грешки/изтървани букви, както се случва при писане на английски или като при грешки в мнения тук, във форума.
ако искаш легално да е инсталираш опън офис.
https://www.openoffice.org/download/
ако ти е се 200 аренабг (ще искам 2.50€ комисион от собственика) пишеш вътре office 2013 bulgarian и къртиш чистиш извозваш.
За мен ОО е много добра програма и доста по-смислена за работа. Това ако не ти трябват някои специални функции на Ексел, ама се съмнявам.Последно редактирано от turtey; 05-06-14, 15:56.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
А такава дето покрива и спешъли ексела е KingSoft Office, но българския спелчекър малко особено се подкарва при негобайо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
+1 за Опънофиса.. Цялата документация в офиса я караме с такъв (текст и таблици) от над 12 години...
Има спелчекъри, hyphenation и т.н. на доста езици...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар