Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Paypal Проблеми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Paypal Проблеми

Здравейте колеги, значи случая с paypal е следния.
    Имам 2 акаунта , и 2та потвърдени чрез банкови сметки.
    С единия продавам неща по интернет а другия го ползвам да си прехвърлям парите от 1вия в банковата сметка.

Днес при опит да прехвърля събраните пари от единия в другия , ми поиска кредитна карта

До сега съм успял да прехвърля от там около 10 пъти по 100€ и не съм имал този проблем.

Сега ми иска кредитна карта, каквато нямам и нямам намерение да си правя.

Какво мога да направя за да си взема парите които са вътре ?
    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

От: Paypal Проблеми

Здрасти.
    Положението с PayPal аканунтите и блокирането им се влошава все повече, за което ще ти опиша по-долу. Конкретният отговор в момента е: прехвърли парите на приятел или познат, той да си плати нещо а да ти ги даде кеш. Ако не са повече от 1000E ми пиши на лично. (знам че си във Виена)

Това, което пише в PayPal е че всеки трябва да има ЕДИН акаунт. Защото в момента автоматичните филтри засичат нещо като фалшиви акаунти. Все едно някой се е регистрирал вместо теб и е видял кода за потвърждение от извлечението... и заради това се опитват да те предпазят от тебе си.

Освен това, при евентуален проблем и изискване на документи, ще ти замразят средствата и в двата акаунта защото имаш два, а не един. Това са "умни" американци, знаят "много", доста "доверчиви са" и работят по най-скапаните протоколи и методи по света...
    ;-)
    Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
    нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Колега, прочети условията на Paypal.
      Доколкото си спомням бях получил предупреждение за някаква предстояща промяна на условията преди месец - месец и половина.
      Може с тази промяна да са ограничили банковите трансфери...

П.С. писали сме заедно с колегата
      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

В момента Pay Pal предлага това .
        Има и традиционен начин, който съм ползвал, просто им се обади и ги попитай как да постъпиш. Изключително коректни, ползвам им услугите от момента в който отвориха достъпа от България.
        LZ1AIV

Коментар

Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнение
          В момента Pay Pal предлага това .
          Има и традиционен начин, който съм ползвал, просто им се обади и ги попитай как да постъпиш. Изключително коректни, ползвам им услугите от момента в който отвориха достъпа от България.
          Да не се приема като заяждане, но не PayPal, а ми TrustPay.eu го предлагат. Което TrustPay било регистрирано от националната банка на Словакия... Не им вярвам. И никъде не пише че НЕ СА paypal услуга...

Освен това, това е за да си напълниш Paypal ане да го изпразниш.
          ;-)

Коментар

Освен за заяждането, другото не го разбрах.
            LZ1AIV

Коментар

Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнение
              Освен за заяждането, другото не го разбрах.
              Възможно е. И проблемът вероятно не е в теб ;-)
              ;-)

Коментар

Между другото внимавайте. В момента има доста измами с акаунти. Особено ако продаваш нещо. Ако има интерес ще развия темата.

Коментар

Я дай малко информация

Коментар

Системата е следната.
                    Продаваш нещо скъпо. С теб се свързва така наречения купувач, който започва да ти задава възтъпички въпроси, от сорта на колко е цената в долари, например. Искат твоя пейпал акаунт,за да ти пуснат парите, защото видиш ли твоята стока е едничка единствена на света а на тях им е супер спешно. Присъщо в човешката природа е да покачиш малко цената, щото след като те не могат да си я сметнат... Значи са много загубени и прочие. Последва светкавично съгласие от тяхна страна. В момента в който дадеш акаунта си, следва съобщение от страна на фалшив пейпал акаунт, който те информира че конкретната сума пари е постъпила по тяхната сметка и те са готови да ти платят стоката веднага след като представиш номер на товарителница. Тук е преломния момент. Доста хора, вярвайки че си "говорят" с истинския пейпол, изпращат стоката разчитайки на гаранциите, които организацията дава. Обикновено стоките се изпращат до държави в Африка.

Та това е.

Прилагам едни мои забавления по въпроса, за да разберете какво точно им е нужно и как човек може да се подхлъзне в очаквания. Разбира се, при мен беше просто за забавление и проверка доколко им се занимава.

Да се чете отдолу - нагоре.

There is only one small problem. Can we put another 1 000 dollars on the top of the price, because My wife like one bigger beg for my bedroom? And please final, tell me when the bike will go, because my wife wants to know that. It is very important for her.

-------- Оригинално писмо --------
                    От: Jame Zack jamezack@outlook.com
                    Относно: RE: Отговор: RE: Отговор: RE: z 1000
                    До:
                    Изпратено на: Сряда, 2013, Октомври 2 01:52:17 EEST

Know problem just let me have your register paypal email address asap

Date: Tue, 1 Oct 2013 19:59:26 +0300
                    Subject: Отговор: RE: Отговор: RE: z 1000
                    From:
                    To: jamezack@outlook.com

Oh, I forgot that I payed some paintings and repairs, so the price is 12 500 dollars, is it ok?

Jame Zack <jamezack@outlook.com> написа:

Okay mate let me have your final asking price also your direct mobile number for the pickup of the item thanks hope to read back from you soon

Date: Tue, 1 Oct 2013 14:04:50 +0300
                    Subject: Отговор: RE: z 1000
                    From:

I need to pay export documents, where the export will be ? Because it is expensive and Imust pay another 2000 dollars. So the price will be 9 700 dollars. Is it ok?

Jame Zack <jamezack@outlook.com> написа:

Alright , so all what i need now is your register paypal email address so i can pay in now asap

Date: Tue, 1 Oct 2013 11:40:41 +0300
                    From:
                    Subject: Re: RE: z 1000

The price is 4 200 but without VAT. If we included VAt the price is become 7 300 $ is it ok for you?

-------- Оригинално писмо --------
                    От: Jame Zack jamezack@outlook.com
                    Относно: RE: z 1000

Изпратено на: Понеделник, 2013, Септември 30 11:19:50 EEST

i really appreciate your response sound good to me,With all due respects, I'm contacting you in regards so can you assure me i will not be disappointed? I'm satisfied with your firm/advert, do you have an account with pay pal?i will be paying you via the fastest, safe and secure way to pay online(PayPal.com)If you have an account with PayPal kindly get back to me with your full details like(Home address,full name, Email address, So that i can make the payment Asap

Date: Mon, 30 Sep 2013 11:09:50 +0300
                    ---------------------------------------------------------------

Hi, the price in dollars is $ 4 200.

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
                      Здравейте колеги, значи случая с paypal е следния.
                      Имам 2 акаунта , и 2та потвърдени чрез банкови сметки.
                      С единия продавам неща по интернет а другия го ползвам да си прехвърлям парите от 1вия в банковата сметка.

Днес при опит да прехвърля събраните пари от единия в другия , ми поиска кредитна карта

До сега съм успял да прехвърля от там около 10 пъти по 100€ и не съм имал този проблем.

Сега ми иска кредитна карта, каквато нямам и нямам намерение да си правя.

Какво мога да направя за да си взема парите които са вътре ?
                      Много внимавай искащия кредитна карта дали наистина е PayPal!!!
                      Преди време ми се случи да ми искат кредитна карта от eBay. При внимателно разглеждане на произхода на маила/съобщението се оказа, че той няма нищо общо с eBay, а беше от някъв измислен адрес с всички атрибути на eBay. Повод за съмнението ми беше, че въобще ми поиска сверяване на кредитната карта, каквато аз никога не съм имал и никога не са ми искали. Определено бяха някви хакерчета, които разчитатха на наивност от страна на хората и ловяха данни на кредитни карти. Е при мен номера не им мина. Не защото съм голям тарикат или спец, а просто защото нямам кредитна карта и да искам няма как да им дам данни от нея. Е и до ден днешен си работя спокойно с акаунта в eBay.
                      Притежаването на кредитна карта и даването на данните и не е все още задължително. А когато това стане определено ще се откажа от всички финансови трансакции, които го изискват независимо от отрицателните последици и затруднения след това.
                      Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                        Системата е следната.
                        Продаваш нещо скъпо. С теб се свързва така наречения купувач, който започва да ти задава възтъпички въпроси, от сорта на колко е цената в долари, например. Искат твоя пейпал акаунт,за да ти пуснат парите, защото видиш ли твоята стока е едничка единствена на света а на тях им е супер спешно. Присъщо в човешката природа е да покачиш малко цената, щото след като те не могат да си я сметнат... Значи са много загубени и прочие. Последва светкавично съгласие от тяхна страна. В момента в който дадеш акаунта си, следва съобщение от страна на фалшив пейпал акаунт, който те информира че конкретната сума пари е постъпила по тяхната сметка и те са готови да ти платят стоката веднага след като представиш номер на товарителница. Тук е преломния момент. Доста хора, вярвайки че си "говорят" с истинския пейпол, изпращат стоката разчитайки на гаранциите, които организацията дава. Обикновено стоките се изпращат до държави в Африка.

Та това е.

Прилагам едни мои забавления по въпроса, за да разберете какво точно им е нужно и как човек може да се подхлъзне в очаквания. Разбира се, при мен беше просто за забавление и проверка доколко им се занимава.

Да се чете отдолу - нагоре.

Date: Tue, 1 Oct 2013 11:40:41 +0300
                        From:
                        Subject: Re: RE: z 1000

The price is 4 200 but without VAT. If we included VAt the price is become 7 300 $ is it ok for you?

Бре, еб@ти ДДС-то. Ша та .......
                        Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Проблема е с двойния аккаунт. Банкова сметка е трудно да бъде проверена във всяка държава, докато кредитната карта се проверява за минута -две.... За американците работи и техното ЕГН де , ама за останалия свят начина е кредитна/дебитна карта. И ибей го прави при съмнения.
                          висете отпуснато

Коментар

Успях да преведа парите , явно колегата който каза, че не можем да си изпразним сметката има право.
                            Останаха 48 евро цента които им подарявам.
                            Втория акаунт го направих , щото първия го бяха спрели , защото бях на минус евро двайсет цента доста време
                            Кредитни карти нямам , и няма да имам скоро ... paypal съм го заверил с австрийската дебитна която имам (то други карти нямам).

Мерси за инфото .... щях да се блъскам като вода в бряг за тия 100€ цяла нощ

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
                              Успях да преведа парите , явно колегата който каза, че не можем да си изпразним сметката има право.
                              Останаха 48 евро цента които им подарявам.
                              Втория акаунт го направих , щото първия го бяха спрели , защото бях на минус евро двайсет цента доста време
                              Кредитни карти нямам , и няма да имам скоро ... paypal съм го заверил с австрийската дебитна която имам (то други карти нямам).

Мерси за инфото .... щях да се блъскам като вода в бряг за тия 100€ цяла нощ
                              Ами аз преди два дни си преведох за пореден път всичко от пейпала на дебтната карта. До последния цент ( проблем лек е ,че с карта те чарджват за разлика от банкова сметка) . Проблеми никакви ( ако не броим ,че наще тъпи банки зимат и за превод от пейпал, ама те си ми зимат като тегля и на техен банкомат) .
                              Последно редактирано от Preslav Peychev; 08-10-13, 22:36. Причина: без такива квалификации, моля!
                              висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X