Направо не можах да повярвам. Днес ми е звънял един приятел и аз не съм вдигнал навреме. Връщам обаждането около 2 минути след като той ми е звънял и изненадааа - "избраният номер е грешен или непълен"... Как така, като преди 2 минути ми е звънял от него?! Пробвах няколко пъти и нъцки. Звънях на колегата му - същата работа. Наложи се преди малко да звънна на друг приятел с реален телефон - пак същото съобщение... Шаш... Какво е общото между тях - всички са на bob с Мтелски номера. Някой може ли да подскаже откъде е проблема? Аз съм на Виваком.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблема в bob ли е или?...
Свий
X
-
От: Проблема в bob ли е или?...
Ами и при мен има подобен проблем, аз съм с Виваком и одеве ми се наложи да избера два Мтелски номера... да ама не ...номера е грешен или непълен! Тел 123 не реагира, а в офиса на Виваком казаха че работели по проблема...
И проблема е само при набиране на Мтелски номера, с виваком и глобул няма проблем!ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250
Коментар
-
Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнениеНе е Мтел.
С него си набирам всичко.Дори Виваком.
Виваком пропадна.
Ама шарено да става. Ще го оправят. Добре че сме с по 2 телефона всички.
Коментар
-
Хмм, значи проблема не е бил в картата или телефона на колегата. И аз по това време псувах, че ми беше спешно да се свържа, а мацката от другата страна ми вика "Номера, който търсите е грешен или непълен" което не е вярно, наистина по-късно вечерта се свързах.LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от Peppy Преглед на мнениеХмм, значи проблема не е бил в картата или телефона на колегата. И аз по това време псувах, че ми беше спешно да се свържа, а мацката от другата страна ми вика "Номера, който търсите е грешен или непълен" което не е вярно, наистина по-късно вечерта се свързах.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар