Здравейте, тъй като от Виваком ми надписаха сметката за Новогодишен подарък, да попитам - как точно се водят като юридическо лице - Виваком АД или БТК ЕАД ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Данни за контакт на Виваком и жалба към КЗП
Свий
X
-
От: Данни за контакт на Виваком и жалба към КЗП
На фактурите пише Българска Телекомуникационна Компания ЕАД...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
-
Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеСтига да мога да го намеря...Лудак
Коментар
-
Ето какво пише в Търговския регистър - www.brra.bg Публичен е, може всеки да си прави справки.
"БЪЛГАРСКА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННА КОМПАНИЯ" ЕАД
Защо не пробваш да им пишеш на тях?Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
BMW F650CS
Радо о885 5о 59 5о
Коментар
-
Ето нещо, може и да помогне:
"Българска телекомуникационна компания" ЕАД (БТК) с търговска марка VIVACOM е акционерно дружество със седалище и адрес на управление в гр. София 1784, бул. "Цариградско шосе" № 115 И, регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 831642181, регистрирано по ЗДДС, ДДС номер BG831642181.
П.П. А, с колегата сме пуснали инфо заедно!Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Да, и аз стигнах до този извод, след като и на фактурите го пише, значи от тях трябва да се жалвам. По-интересното е, че тяхна служителка най безочливо ме излъга по телефона и каза, че името на компанията е ВИВАКОМ ЕООД - фирма, която наистина излизат в търговския регистър и нищо чудно да е фиктивна, колкото да не стигат до тях жалбите.Александър
Коментар
-
Колцентъра на Виваком е пълна скръб. Няколко пъти ми се е случвало да ми говорят най различни неща през 5 минути. Един ти казва едно след 5 минути друг ти казва друго. Егати измамните са тия.Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеЗдравейте, тъй като от Виваком ми надписаха сметката за Новогодишен подарък, да попитам - как точно се водят като юридическо лице - Виваком АД или БТК ЕАД ?
пп Колега, мислил ли си да направиш някакво освещаване, да запалиш свещ, да си лееш куршум или каквото там се прави там против уроки...................като гледам ,хич не ти върви................тока ти надписват, парното и то, в магазина те обявяват за крадец, клиент замалко да те бие, в Амазон искат да те измамят..................сериозно помисли по въпроса!
-
Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеБезсрочен е и е твърде вероятно да не се открие...
Желая да получа копие от договора ми с Вас!
Чакаш месец два и ако няма отговор става веселобайо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеколегите вече изясниха кое е юридическото лице, но я сподели как и с колко ти надписаха сметката, за да проверя дали и мен не са ме сурвакали?
пп Колега, мислил ли си да направиш някакво освещаване, да запалиш свещ, да си лееш куршум или каквото там се прави там против уроки...................като гледам ,хич не ти върви................тока ти надписват, парното и то, в магазина те обявяват за крадец, клиент замалко да те бие, в Амазон искат да те измамят..................сериозно помисли по въпроса!
Сега сериозно - получих разпечатка с разговорите и сравних със софтуера на телефона. Общо взето съм си говорил повече от нормалното, като има някакво разминаване от порядъка на 10-15 лв. Има разлика в минутите, но е възможно да се дължи на начина на отчитане на минута разговор - по спомен Виваком отчитат на 30 секунди или на минута, не помня точно. По принцип разговорите ми под минута са малко и ме съмнява да се е получила такава разлика, но не е невъзможно. Засега съм пуснал жалба до оператора.
За тока ще ти кажа след 10-тина дни. За парното няма какво да коментираме - там всички сме прецакани.Александър
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар