Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Нокиа Аша 310

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с Нокиа Аша 310

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
    Само с *.vcf бачкат...
    Не може да не бачкат и със csv. А на csv можеш да го изкараш целия списък от аутлука. Само ще трябва да си провериш полетата дали са подредени правилно и да махнеш излишните.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Не може да не бачкат и със csv. А на csv можеш да го изкараш целия списък от аутлука. Само ще трябва да си провериш полетата дали са подредени правилно и да махнеш излишните.
      Не се подчиняват на логиката, не бачкат...
      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

http://ajitabhpandey.info/2013/06/no...-using-syncml/

Коментар

Първоначално публикуван от nigell Преглед на мнение
          Погледни пост №9...

Коментар

В Германос директно с кабел от стария телефон на новия. Струва някакви пари. На мене ми прехвърлиха от Нокия към Айайфон.
            124 -> 164
            T4

Коментар

Първоначално публикуван от Сандо Преглед на мнение
              В Германос директно с кабел от стария телефон на новия. Струва някакви пари. На мене ми прехвърлиха от Нокия към Айайфон.
              Това няма как да стане.

Коментар

Така де, не е директно между двата телефона, имат по средата някакво устройство дето играе ролята на временен реципиент. Факт е че само те ми свършиха работа след тридневни мъки с *vcf, csv файлове, синхронизиране с гугъл акаунт и аутлук.
                124 -> 164
                T4

Коментар

Да използвам темата за да питам - търся си телефон с 2 сим карти и съм се спрял на този модел , какво ви е мнението за него ? Интересува ме най вече мога ли да използвам двете карти едновременно , в смисъл да мога да се обаждам и да ме търсят и на двете без да се налага да ги сменям / така е написано в рекламата на телефона /...
                  VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                    Да използвам темата за да питам - търся си телефон с 2 сим карти и съм се спрял на този модел , какво ви е мнението за него ? Интересува ме най вече мога ли да използвам двете карти едновременно , в смисъл да мога да се обаждам и да ме търсят и на двете без да се налага да ги сменям / така е написано в рекламата на телефона /...
                    При положение, че съм го купил едва вчера едва ли имам кой знае какво устойчиво мнение за него. Засега като изключим досадния проблем с контактите - никакви забележки. Цял ден разговори и индикаторът на батерията не е мръднал. Търсиха ме и по двете карти, но проблем не съм забелязал. Естествено - дал съм прехвърляне от едната карта на другата, когато е "изключена" за да ме информира за второ позвъняване, но досега не ми се е налагало да го проверя в боя. Повече впечатления - по-нататък. Общо мнение - като за телефон за 160 лева - дава повече, отколкото струва.

Коментар

Днес открих още един недостатък, който по принцип не ме дразни, защото почти не ползвам - спикърфона е по-тих, отколкото очаквах.

Коментар

Телефона има ли меню на български език ?
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                          Телефона има ли меню на български език ?
                          Има - да!

Коментар

Аз днес си поиграх, понеже ми трбяваше същата процедура, но наобратно (от нокиа към андроид). Това описаното със SyncML сработи (аз гледах от тук http://thehandheldblog.com/2009/02/1...ount-for-free/ но май е същото като другото). Синхронизира ми всичките контакти от нокията в гугъл, но от гугъл към нокията прехвърли само 50, което някакси е твърде кръгло и малко число (в гугъл са ми няколкостотин). (в интерес на истината контактите в гугъл би трябвало доста да се припокриват с тези в нокията, защото имах HTC което си имаше някакъв софт и си ги прехвърли от нокията преди време). Разликата е, че моята нокия е със симбиан (Е51).
                            Nokia Suite е много ***** софтуер и не може да експортва/импортва по повече от един контакт във vcf файл. Това означава, че ако имам 500 контакта ще се получат 500 vcf файла. От друга страна, андроидските телефони експортват всичко в един vcf файл и "великия" Nokia Suite не може да го прочете.

Коментар

Първоначално публикуван от nigell Преглед на мнение
                              ... От друга страна, андроидските телефони експортват всичко в един vcf файл и "великия" Nokia Suite не може да го прочете.
                              или по-точно - прочита произволно един...

Коментар

Re: Проблем с Нокиа Аша 310

Преди да мина на Андроид си прехвърлих контактите от нокията през блу туут, това беше единствения бърз и безболезнен начин - обратното също работи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X