Здравейте колеги,купих си един телефон Sony Ericsson WT19i и искам да му кача софтуер за навигация,и да ме насочите към карти на европа и Кипър за даденият софтуер! Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подходящ GPS софтуер за Android v2.3
Свий
X
-
От: Подходящ GPS софтуер за Android v2.3
Пробвал съм няколко, но по-добро от Sygic май няма. Особено ако се ъпгрейдне после до платената версия. Карти има всякакви и се свалят директно през основната програма. Тази за България е превъзходна и се подържа добре. Предполагам, че е така и за останалите карти, макар че не съм ги ползвал. Ползвам Sygic повече от година и почти оттогава Нуви-то ми е тотално излишно. С голямо удоволствие забравих за Гармин и картите муПоследно редактирано от elbgt; 11-12-11, 09:01.My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.
-
Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнениеПробвал съм няколко, но по-добро от Sygic май няма. Особено ако се ъпгрейдне после до платената версия. Карти има всякакви и се свалят директно през основната програма. Тази за България е превъзходна и се подържа добре. Предполагам, че е така и за останалите карти, макар че не съм ги ползвал. Ползвам Sygic повече от година и почти оттогава Нуви-то ми е тотално излишно. С голямо удоволствие забравих за Гармин и картите му
П.П. Този Sygic няма Кипър ;(
Коментар
-
Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнениеiGo се държи също добре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнениеТрябват ти <100МБ за програмата + БГ карта.
или Кипър
П.П. iGo което намирам в интернет е все над 2ГБ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Хаджийски Преглед на мнениеБлагодаря ти,виждам че в Android market е безплатен! Сега ще го пробвам и ще видя. Иначе видях в много форуми че NAVIGON Europe за Andtoid е много използвана и е над 50 евро,а аз го намерих безплатно в thepiratebay.org но е близо 3GB и нямам място,но ще си купя по голма карта и ще го пробвам! Някой ако вече го е използвал ще се радвам да сподели опита си с програмата!
П.П. Този Sygic няма Кипър ;(
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иво Василев Преглед на мнениеБезплатен е само тестовия период, който е една седмица. След това трябва да се плаща. В андроид форума има кракнат вариант. Ползвал съм Sigic Aura и IGO и според мен IGO-то се държи по-добре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иво Василев Преглед на мнениеБезплатен е само тестовия период, който е една седмица. След това трябва да се плаща. В андроид форума има кракнат вариант. Ползвал съм Sigic Aura и IGO и според мен IGO-то се държи по-добре.My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.
Коментар
-
Навигон-е е достатъчно лек и тръгва на почи сек'ви дръвца. А да не говорим за картите, подробни са повече от тези на телеатлас за айгоу.
Сигик не съм ползвал и не мога да кажа нищо.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар