Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С бебе на почивка - къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• С бебе на почивка - къде?

Да се похваля (и същевременно оплача) - наскоро станах татко. Хлапето е на два месеца и с майка му стана близо половин година, откакто не сме излизали от София. Въпросът е почти за форума на БГ Мама, но все пак: можете ли да препоръчате някое спокойно и китно местенце, където е подходящо да се отиде с бебе на два месеца за няколко дни? Ще бъдем само аз, жената и хлапето.
    Приемам всякакви идеи за хотели, къщи, заведения... Предварително благодаря!
    Петър Събев

От: С бебе на почивка - къде?

На Рибарица във военната станция, реновираното крило. Или някое от хотелчетата.
    Събота и неделя има народ, но през седмицата е доста спокойно.
    Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
    Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Ние с моя дребосък,бяхме в Стара Загора.Хотела си го биваше,мисля,че се казваше спа-хотел Калисто.Малко дебело се връзва,ама за няколко дена бива.Иначе е с мин. басеин,и малко басеинче с гореща вода за дечорлигата,а има десет вида сауни и всякакви глезотии.С жената бяхме на смени,единия с бебето другия в басеина.Ще го намериш в Гугъл.

Коментар

Ако ти се ходи на море-хотел Мария-Китен,мойта щерка я водя там от бебе.Тихо и спокойно местенце,с голям двор,осигурена храна и отзивчиви собственици-и най-важното-човешки цени.Всяка година от 1ви септември съм там-просто вече се чувствам като у нас.За подробности питай чичко Гугъл или на лично.

Коментар

Мерси! Чак сега се усетих, че не съм казал какво точно търся.
          Нека да обобщим нещата така:

1. Става въпрос за 3-4 дни, пък и имаме повод, така че до 70-80 лв./вечер не са проблем.
          2. Важно условие е постоянното наличие на топла вода и възможност за отопление на стаята.
          3. Чистота и хигиена!
          4. Наличието на лекар наблизо (при нужда) е важно.
          5. Зеленината и спокойствието в хотела (както и централна локация, за да не вървим с часове с количката) са от голямо значение.
          6. Наличието на море/планина е голямо предимство.
          7. Близост до София също е предимство (не, че моретата около София са особено разпространени, де)
          Петър Събев

Коментар

Незнам дали е актуална още темата, но ние с бебока като беше на 3 месеца бяхме в Благоевград за 2-3 дни, отседнахме в хотел до парка (идеален за разходки с количка). Ако не си ходил, препоръчвам го горещо, не си спомням името на хотела, но ако имаш интерес ще го намеря.
            Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

Имам интерес, така че ще съм ти благодарен, ако споделиш...
              Петър Събев

Коментар

Аз малко съм ги поубъркал градовете ... Не Благоевград, а Сандански )))
                Хотела беше - http://www.panoramahotel-bg.com
                Когато ние ходихме (ноември 2008 ), сякаш беше празен, и съответно беше много тихо
                Басейни и прочие екстри май не работеха, но и не сме ги търсили, наслаждавахме се на парк-уникален е.
                Като пари вече не си спомням колко беше, но няма да е било много скъпо.
                Последно редактирано от kiketo; 13-10-10, 08:15. Причина: корекция линк
                Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X