Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос към мокрите вълци от Сан Диего

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
    Ти си знаеш... ма не мога да се сетя как ше лягаме по завоите заедно, ако яхнеш таквоз нещо : )
    Няма лягане при мене,дьрт съм вече за мотор,бяло по брадата имам.

Гледам си в Аризона,пиши ако я закъсате нещо,имам една банда моторджии пожарникари там,от мустакатите,да ви ударят по едно рамо.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• Па той Бос-а ще си ляга в завоите ... мисловно или само с поклащане на глАва.

Коментар

• Здравейте,
        какво ви е мнението за тази лодка за 3-4 дневни разходки в Бяло море и за риболов?
        https://bendidaboats.com/
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

• gimax
          gimax коментира
          Редактиране на коментар
          Нищо не вдевам от морски лодки,ма електричка ич не ми звучи сигурно.

• Здрасти

Стой далеч от електрички,това става да разхождаш мацки около Несебър за 3-4 часа,залези,делфинчето Тошко и гларусчето Гошко,цаца и бяло винце…….и обратно в пристанището,бавничко,че ток няма.

Това нито има кой да го поправя нито да го подържа,търси си дизелче с малки мотори,а може и нещо с извънбордов мотор и малка моторетка за резерва,с никакво газене та да си го дърпаш до брега ако ти трябва.

Това грубо какви пари е?

Автономност 60 км,реално я извади 40 я не,10 мили в едната посока и обратно,час на ляво 2 часа на котва и час към марината,4-5 часова разходка колко да не изгорят мацките.

60 км на детето колелото ги вади и пак педали са му сложили,като клекне батерията да не бута………..аз примерно на това първото нещо което бих му сложил е една ЯКА котва,да имам шанс да дочакам тия които ще ме дърпат обратно
        Последно редактирано от BENZBOSS; 09-04-25, 19:43.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

• pan_rt
          pan_rt коментира
          Редактиране на коментар
          Виж, да имаше една тояга с два чаршафа ей така за резерв, по ша става

• дядо владо
          дядо владо коментира
          Редактиране на коментар
          мълчИ бре Босе, жена му шЪ го прибиЙ кЪт кучИ ако вози мачки около Несебър 😂

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Ма да го бие бре,поне ще е жив и той и тя………пък и на мен колко са ми вдигнали мерника,все псувам корита разни. Това за тая цел не става,ако го търсиш за ебална то може,за час ще си далеч даже от на жена ти бинокъла и върти Спасе ма да си кача жената и децата на това………еба го,малко ще ми е боя

• Сега я разгледах тази лодка и по-специално ел консуматорите.

MAIN DECK:
        BOW:
        – Electrical controlled anchor
        SALOON:
        – Air-condition ( Cooling/Heating)
        – Kitchen ( Fridge, Heaters)
        BEDROOM
        BOW:
        – 50” OLED TV screen
        BATHROOM:
        – Electrical toilet
        – Shower
        – Heater

Всичкото това се захранва от:
        2 kWh Flexible Solar panels
        30 kWh Battery for consumption on board

Двигателите-POD ENGINES:
        2 X 35 Kw – 50 Kw
        BATTERIES:
        2 X 60 kWh – 120 kWh
        Хм, 60 км в какви условия? Във ваната може и да ги докара, но в джакузито няма шансове.
        Също така ме тревожи и телевизора. Защо само 50 инча диагонал? Скрънзи!
        There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
        No wahalla.

Коментар

• На попътно с прането вън може да извади 60 км ма то това и с водно колело пред Златните сме го правили,с 3 хавлии от големите.

Има място поне за една Хонда 3000 генераторче………

Майтапим се ние ма това за каквото е правено може да е много добра лодчица,но това най вече зависи от цената. Сан Диего залива е 5 часа с 5 възла,кеф ти ергенски партита,кеф ти погребение в морето,кеф ти стриптизьорки с пияни келеши……..само един извънбордов на стойка някаква му трябва на задника,да не те теглят,че скъп тегача. 3 бона на врътка,по 2 на ден можеш да правиш в силните месеци.

От моя опит обаче от последните 6 електрички ни една не вървеше като хората,макс 30% от силиците са и останали и я зареждачка не работи,я изолира батерии,я не подава ток от някоя банка……..и никой не иска да го бара такова,никой не му разбира,няма части,няма гаранции,няма …….нищо няма,става за пичеловка из залива,цаца,цици и да цоцаш.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• Те ти пример за малки въшки,десетина метрова с дизелчета,без значение къде е в Европа се докарва лесно до без значение коя част от Европата / няма се вреш по Финландия само /.

https://www.beneteau.com/en-us/powerboats/swift-trawler

https://passagemaker.com/cruiser-rev...ft-trawler-35/

Десетина годишно такова пак върши работа и поне такива съм млатил у вълната и държат на бой,с едно зареждане си в Гибралтар,може да си ореш моретата там колко искаш
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

• А видяхте ли актуалното и състояние?Или сега се изгражда или се възтановява от авария.Първите снимки и инфо са от реклама за нея.
              Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
              ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

• Братоци, то къде иде изключението да викат на коритата "she" а не "it", като на всички останали предмети?
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• BENZBOSS
                  BENZBOSS коментира
                  Редактиране на коментар
                  Кой виц,я кажи

• дядо владо
                  дядо владо коментира
                  Редактиране на коментар
                  Някога отдавна платноход се носи по океана, рядко за оново време , но имало и пътник. Минавали седмиците и той попитал боцмана - абе тук на кораба онези неща как ги правите , нещо неможе ли да се измисли. И боцмана казал - може но ще струва 300$ . Еееее огромна сума защо толкова много попитал пътника Ами 100 за мен , че го организирам, 100 за капитана , че той тези неща не ги обича, и по 50 за двамата яки моряци които ще дъжат готвача, че той тези неща как не ги обича ......

• BENZBOSS
                  BENZBOSS коментира
                  Редактиране на коментар
                  Хахахаха знам го тоя

• Защото моряците са романтици, обичащи жените.
                Някой го намират за старомодно в наши дни, обаче моряците са традиционалисти и не им пука

The tradition of referring to boats as “she” stems from the profound love and admiration that men have for women. By using feminine pronouns for boats, men symbolically link their affection for these vessels with the emotions they associate with women.

Just as men are captivated by the beauty, grace, and allure of women, they find themselves similarly drawn to the elegance and aesthetics of boats. The reliance on boats for safety and protection mirrors the dependence men often feel towards the care and support of women.
                There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                No wahalla.

Коментар

• А аз съм и виждал Бенца да ги целува... лодки де, не жени..

Иначе беше и обещал да ме води в Мексико където имало много за целуване, ама не лодки.. ама и това ми се размина. Съдба.

Коментар

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    Ми друго си е да я плеснеш по дупето и да я цунеш за довиждане защото те е докарала жив и здрав,аз 90% ги целувам,ти поне знаеш как е.

И само ми ела пак,Мексико зове,е сега съм в Енсенада,от Ла Паз идвам,питат за нас ония с ураганите там 🤣

• Босе, да питам теб и брат ти като се наспите (кафе)
                  Съседа си е домъкнал някакво скутерче, предполагам "Шетланд фамили 4" с дал фира извън бордов двигател. Имаш ли идея къде може да се провери колко най-голям може да се сложи без да откъсне задницата ( или там както и казвате по морски ) на лодката
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

• С кафето един Гугъл и излиза 70коня,някои слагали 75,но това е дърта лодка с тежък мотор та според МЕН поне и 90 да му сложиш няма да скъса ма и не гарантирам,че е дърта лодка

70 коня,ако има място и един малък до големия,за тролене в Гърция и резерва между островите,8 - 9 коня ще я бута

Това тук го няма,някакво английско е,а и не ни е това силата - поне 15 метра да е с дизел,извънбордов последно съм карал преди много години,това иска бензин,а бензина гърми и не е далавера,дизел му е майката

https://www.rightboat.com/blog/shetl...iyymSL9007A66T
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

• дядо владо
                      дядо владо коментира
                      Редактиране на коментар
                      С рАкият - мерси, жив да си🍷 ......да ти пожелая ли към 15 метровките една нула да сложиш и да подкараш, или идва много 🙄

• BENZBOSS
                      BENZBOSS коментира
                      Редактиране на коментар
                      На много работа ми звучи,по-добре жега и гладко море,друготолесно

• "Nordhavn 60 доставка на глигани Anacortes WA до Сан Диего, Калифорния". Нов бизнес? Браво, Ник!
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

• NIKSD
                      NIKSD коментира
                      Редактиране на коментар
                      Хахаха! Чакай, че докато зацепя за какви глигани става дума… Оправих го. Ама то не беше и далече от истината де, трябва да ни видиш с колегата…

• trapper
                      trapper коментира
                      Редактиране на коментар
                      Абе, мислех да прескоча до вас да видя как е, но Венцо ме стресна ...
                      Май ще си цамбуркам в близките морета.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X