Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой знае ли защо е затворен пътят към хижа Дерменка ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой знае ли защо е затворен пътят към хижа Дерменка ?

Не знам дали е тук мястото да питам. Сега прочетох, че пътят към Дерменка е затворен поради съществуваща опасност за живота на хората. Някой знае ли защо ? От отдавна се каня да ида на разходка с джипа до Дерменка, да пием по някое кафе и да се приберем. Но сега като е затворен няма да мога.
    Аз не знам кой е пътят за Дерменка от Черни Осъм, знам само този който е горе от Беклемето(прохода Троян-Кърнаре), но дали е затворен и той ?
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

От: Някой знае ли защо е затворен пътят към хижа Дерменка ?

Само това намерих:

Село Черни Осъм - Нешковци - хижа Дерменка

Маршрутът е затворен поради наличие на опасни участъци, като това е обозначено със съответните знаци на терен. Предстоят действия по тяхното възстановяване и обезопасяване.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Само това намерих:
      Чудно! Дали е от дъжда, или от друго, кой да ти каже
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Скоро не съм се качвал на х. Дерменка но едни приятели бяха преди няколко седмици и ще попитам Иначе в пътя няма нищо сложно, може някъде да е пропаднал но се съмнявам защото хижаря си живее там, а през 1-2 дена слиза за продукти Другата вероятност е да е някоя подвеждаща лъжа на паркаджийте. Ще питам и ще пиша отново

П.П. Аз май за друг път си мисля. Сещам се само за пътя през Беклемето и през х. Добрила (там е вероятно да има паднали дървета)

Коментар

Здравей колега, пътя по който евентуално ще минеш с джипката е от паметника- покрай заслон Орлово гнездо -Дерменка. Той не затворен и няма никаква опасност по него но е забранен за движение без предварително разрешение от Дирекцията наНПЦБ.
          Това не означава, че не може да се премине по него но е рисковано да попаднеш на "паркаджиите" и да отнесеш глоба/ освен ако не си направиш труда да подадеш молба в офиса им в ТРоян.
          Другия път за който пише не е за предпочитане да се минава с четириколесно, а и миналата година имаше пожар в онзи район та не знам какво е станало след него.
          Това е което знам аз, ако все пак стигнеш до хижата - много поздрави на Петър Алатинов, успех!

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
          Чудно! Дали е от дъжда, или от друго, кой да ти каже
          То освен от дъжда няма от какво да е. Но по принцип това са забранени пътища и никой не е длъжен да дава инфо за тях. Това ако са го пуснали е да "да си вържат гащите" ако стане някакъв инцидент.
          Последно редактирано от Жоро Йорданов; 10-08-12, 11:56.
          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
          0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
            Скоро не съм се качвал на х. Дерменка но едни приятели бяха преди няколко седмици и ще попитам Иначе в пътя няма нищо сложно, може някъде да е пропаднал но се съмнявам защото хижаря си живее там, а през 1-2 дена слиза за продукти Другата вероятност е да е някоя подвеждаща лъжа на паркаджийте. Ще питам и ще пиша отново

П.П. Аз май за друг път си мисля. Сещам се само за пътя през Беклемето и през х. Добрила (там е вероятно да има паднали дървета)
            И аз си мисля, че може да е лъжа, защото преди 2 години, септември месец, температурата беше около нулата, валеше порой, а вятърът беше ураганен, ходих до Дерменка пеша за около 5 часа и когато стигнах до хижата. Бях умрял от студ. Тогава затвориха пътят и бяхме затворени в хижата 3 дена, но това вчера си беше един нормален дъжд. А пътят през Беклемето е много удобен за джип и се чудя дали да не мина от там, но не знам как е положението. Май ще пропусна ходенето.
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
              Здравей колега, пътя по който евентуално ще минеш с джипката е от паметника- покрай заслон Орлово гнездо -Дерменка. Той не затворен и няма никаква опасност по него но е забранен за движение без предварително разрешение от Дирекцията наНПЦБ.
              Това не означава, че не може да се премине по него но е рисковано да попаднеш на "паркаджиите" и да отнесеш глоба/ освен ако не си направиш труда да подадеш молба в офиса им в ТРоян.
              Другия път за който пише не е за предпочитане да се минава с четириколесно, а и миналата година имаше пожар в онзи район та не знам какво е станало след него.
              Това е което знам аз, ако все пак стигнеш до хижата - много поздрави на Петър Алатинов, успех!
              Благодаря ти колега, кой е другият път ? За паметника, да не би да говориш за паметника на Троян-Кърнаре ?
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Силно се съмнявам да е затворен Сега е баш сезона и горе винаги е няква лудница Латинката едва ли ще си позволи да е затворен пътя.

Коментар

Единствения път по който може да минеш гарантирано е точно от паметника на върха на прохода Троян-Кърнаре "Чоропагащника"
                  Другия път / сега видях че си от Троян/ от Попишка за х.Чучул - Орлово гнездо- Дерменка.
                  Този за който пише че е затворен на теб по принцип не ти върши работа, а другия за който споменава Емил, пък изобщо.
                  И не виждам защо да се отказваш от намеренията си, пътища за Дерменка "колкото искаш"!
                  0894328706

Коментар

Абе много хора ходят там и това е хубаво. Най-хубавият път за джип е от Троян-Кърнаре, защото е широк, пък и там зимата Ратрака извозва хора до Дерменка. Пък Ратрака май-май е колкото 3-4 Тойоти на куп.
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Само мини през офиса на паркаджийте и си вземи един пропуск за да не се разправяш после и газ нагоре малко на хлад Ако пък нямаш пропуск то първия път ти пишат само протокол, втория акт (ако не са се променили нещата щото скоро не са ме спирали)

Коментар

Благодаря на всички !А на 20 август заминавам за Пирин, че ми омръзна Троянския Балкан и ще кача снимки !

П.С- От утре всеки който има почивен ден може да заповяда на Панаира в Троян, който е до Троянския Манастир.
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Аааааа, щом има панаир още утре мога да отида да проверя какво му е на пътя през Нешковци и да дойда да ти докладвам на място. Но за това очаквам да има на корем топла бира и студени кебаПчИта////////Майтап, бе. Утре на обяд трябва да съм на яз.Доспат / 200 и кусур км по черно/ Групата сме Аз, GPSa и фотоапарата
                          0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                            Благодаря на всички !А на 20 август заминавам за Пирин, че ми омръзна Троянския Балкан и ще кача снимки !

П.С- От утре всеки който има почивен ден може да заповяда на Панаира в Троян, който е до Троянския Манастир.
                            Може през седмицата да отскокна,ако видя кола с лепенки,ще свиркам,бирата от мен
                            Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X