Тази тема я публикувам тъй като след презентацията ми тук на моя тема описваща
мое пътуване до Сараево, имах множество запитвания от колеги от форума относно цените
на горивата и курса на динара спрямо еврото в Сърбия, тъй като курса у нас на шарените валути
е твърде занижен и дискриминиран в местните ни чейнджбюра !
Първата газостанция след като преминете ГКПП Калотина се явява
на няколко километра след излизане от Цариброд в посока град Ниш.
Цената на газта е около 70 динара.
В района до Пирот еврото се сменя срещу 120-121 динара !
Заради променливия курс "менячниците" не желаят да изкупуват долари !
На мен с големи молби и разправии в Пирот ми смениха едва 20 долара срещу 106 динара /долар.

В снимките ми по-долу ще видите цените на горивата с дата 24.06.2017 година в Сърбия !
За тези които пушат бих желал да ги предупредя че ако искат да си купят от там все още
по-евтини цигари трябва да го сторят до 01.07.2017 година, преди да влезе в сила тяхното
увеличение което ще бъде с над 100 динара за стек :

мое пътуване до Сараево, имах множество запитвания от колеги от форума относно цените
на горивата и курса на динара спрямо еврото в Сърбия, тъй като курса у нас на шарените валути
е твърде занижен и дискриминиран в местните ни чейнджбюра !
Първата газостанция след като преминете ГКПП Калотина се явява
на няколко километра след излизане от Цариброд в посока град Ниш.
Цената на газта е около 70 динара.
В района до Пирот еврото се сменя срещу 120-121 динара !
Заради променливия курс "менячниците" не желаят да изкупуват долари !
На мен с големи молби и разправии в Пирот ми смениха едва 20 долара срещу 106 динара /долар.
В снимките ми по-долу ще видите цените на горивата с дата 24.06.2017 година в Сърбия !
За тези които пушат бих желал да ги предупредя че ако искат да си купят от там все още
по-евтини цигари трябва да го сторят до 01.07.2017 година, преди да влезе в сила тяхното
увеличение което ще бъде с над 100 динара за стек :
Коментар