Малко снимки от пътуването ни да Лефкада миналата година.Може би най-уникалното място където съм бил в Гърция.До острова се стига без ферибот/има подводен тунел/,надмморската му височниа е около 900 м.Не ме бива много в описанията затова качвам малко снимки.Разстоянието от София е около 700 км........но си струва.Има уникални места за плаж.А вечер може да вечеряте в някое селце на 6-700 м. надморска височина наслаждавайки се на планински хлад само на 10 км от морския бряг.Като цяло местните се различават от тези на халкидики и тасос......някак по любезни са и непредубедени към българите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Остров Лефкада-Гърция.
Свий
X
-
Остров Лефкада-Гърция.
Малко снимки от пътуването ни да Лефкада миналата година.Може би най-уникалното място където съм бил в Гърция.До острова се стига без ферибот/има подводен тунел/,надмморската му височниа е около 900 м.Не ме бива много в описанията затова качвам малко снимки.Разстоянието от София е около 700 км........но си струва.Има уникални места за плаж.А вечер може да вечеряте в някое селце на 6-700 м. надморска височина наслаждавайки се на планински хлад само на 10 км от морския бряг.Като цяло местните се различават от тези на халкидики и тасос......някак по любезни са и непредубедени към българите.Последно редактирано от alex052; 18-05-12, 15:04.Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
GSM +359 895 236 182
А Rhf +Тагове: Няма
-
От: Остров Лефкада-Гърция.
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеМного красиво!
Благодаря за споделянето!
Коментар
-
Красив остров и магнетичен за сърфисти. Посещавам го всяка година на път за Патра заради красивата природа. Има LPG зарядна станция на острова и пристанище за яхти. Василики е атрактивно място за туристите.Лада Нива 4Х4 1.7 i ГИ; Лада 2107; Лада 2103; Dacia Logan II MCV TCe 0.9l 90 Hp ГИ
Коментар
-
Първоначално публикуван от mstoev Преглед на мнениеКрасив остров и магнетичен за сърфисти. Посещавам го всяка година на път за Патра заради красивата природа. Има LPG зарядна станция на острова и пристанище за яхти. Василики е атрактивно място за туристите.Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
GSM +359 895 236 182
А Rhf +
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex052 Преглед на мнениеБяхме наели апартамент с две спалнив частна вила.Цената беше 50 евро/нощ
На място дали може да се наеме нещо или трябва с предварителна резервация по сайтовете?
Коментар
-
В градчетата и селата има квартири.Ако искате да сте в определено градче трябва резервация.Лесно е през нета.искат капаро.Ако карате сърф или искате да се научите Василики е вашето място.Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
GSM +359 895 236 182
А Rhf +
Коментар
-
Всъщноста са два плажа със стълби.Мисля ,че питате за Порто Катсики.Ако ходите на Лефкада посетете плаж Агиофили до Василики, струва си макар пътя да е черен.....Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
GSM +359 895 236 182
А Rhf +
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар