Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,
Обявите в раздел "Продавам" са безплатни за всички Активни участници, обозначени с Тъмносин / DarkBlue цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях).
За потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) са платени чрез SMS. Цената на един SMS е 2.40лв с ДДС.

Как става заплащането?
Когато потребител
със статут "Младши участник" опита да публикува обява, той ще получи автоматично лично съобщение. В него ще има текст, указващ, че за да стане видима обявата, трябва да се изпрати SMS на номер 1916. Текстът в него започва с буквите OFR, а веднага след тях трябва да бъдат "залепени" цифрите, които ще бъдат получени в личното съобщение. Моля, попълвайте внимателно цифрите. Екипът не поема ангажимент за възстановяване на средства при грешно изпратен SMS.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:


1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:

Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Redmi Note 7 4/64, blue, global (Xiaomi)

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Продавам: Redmi Note 7 4/64, blue, global (Xiaomi)

  Здравейте, Колеги! Продавам почти нов и изключително запазен смартфон на небезизвестната и желязна китайска марка Xiaomi, преструкторирала Redmi като отделен бранд. Телефонът е Redmi Note 7 , глобална версия, с 4гб. рам и 64гб сторидж, син цвят. Пълните му технически характеристики: https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_7-9513.php !

  На кракто от мен: много надежден, съвременен и красив телефон с огледален гръб, невероятен 6,3" дисплей 1080x2340 с 409ppi, 8 ядрен процесор Snapdragon 660, видео Adreno 512, които за среден клас телефон се справят много добре с всичко. Прекрасна батерия 4000mAh, която според ползването докарва няколко дни автономна работа. Камерите са страхотни, сензорите им са Sony и Samsung, имам изключително красиви снимки правени с него, 2 задни камери на гърба, като основната е 48 mpx (която софтуерно постига това-в нета има доста), а допълнителната е 12 mpx и предна с 13mpx. Има пръстов отпечатък, който работи мигновено. GPS-а работи прекрасно и е с всички съвременни метаданни (A-GPS,GLONASS,BDS), bluetooth 5.0, USB Type-C, Gorilla Glass5. Основната карта е nano sim. Притежава хибриден слот за картите, т.е. може да работи с 2 сим карти или с една сим и една карта памет. Има инфра порт, с който се превръща в мултифункционално дистанционно. Лед индикации за известия в долния ъгъл и всичко друго повече от необходимото за един съвременен телефон.

  Софтуерно, телефонът е претърпял някои манипулации за още по-безпроблемната му работа и бъдещо развитие, а именно: с отключен буутлоадър е, руутнат, с къстъм рекавъри (orangefox), а софтуерът под който върви е последната седмична версия на MIUI 11 (9.11.14) , като ползвам MiuiMix ром базиран на европейския и китайския девелопърски - така получавам всичко най-ново като софтуер и с този ром се държи невероятно, пипнат е доста. поддържа се постоянно, с последния секюрити пач и куп благинки е /Подчертавам, че съм пробвал и ползвал доста ромове - още от едно време се занимавам и това за момента беше най-добро и най-стабилното за моито нужди!/. Разбира се при желание мога да инсталирам друг, например чистия miui.eu или пък оригиналния последен стабилен. Има инсталирана много добра Гугъл Камера, с която прави невероятни снимки, но за бъдещия собственик при желание връщам фабрични настройки.

  Ползвал съм го като втори телефон и е пазен адски много, като ми е доставяло безкрайно удоволствие да го използвам, да се грижа за него както хардуерно, така и софтуерно, продавам го поради закупуването на по-нов модел от същата марка. Закупен е Септември месец тази година от чужбина, да се счита, че няма гаранция. Ползван е много малко, от самото начало е с протектор и кейс. състоянието е много добро - дисплея, стъкления гръб са перфектни, *забележка: има следи от кейса по страничните рамки от носене (поизтъркано и ожулено тук-там), които са едва забележими и не представляват нищо фрапантно. За сега на други места няма да публикувам обява, т.е. да се счита, че се продава само тук към момента.

  Към самия смартфон давам и някои аксесоари, които са купувани допълнително от мен. На първо място идва със стъклен протектор, който е залепен от първия ден когато е при мен, но вече в левия горен ъгъл има въздух, т.е. вече е за смяна. Поръчал съм два чисто нови стъклени протектора, които би трябвало да дойдат скоро и новият собственик ще ги получи, когато са при мен. Има залепен специален протектор на камерата за да я предпазва от драскотини, подарявам и втори, чисто нов. Давам и 4 кейса, видими на снимките - два обикновени гумени единия от които леко пожълтял и два по-раздвижени. Подарявам и преходник от Type-C към Micro usb, както и OTG Type-C, с което телефона може да извлича/предава информация към флашка. Разбира се всичко идва с оригинални кутия, зарядно и кжники.

  Снимки:
  Цена: 300лв. <--- 315лв. <--- 320лв. <--- 335лв.
  Изпращам по Еконт в най-кратки срокове, добре опакован, с отстъпка от доставката, преглед и тест.
  За връзка: в темата, ЛС или тел: Нула 8 освем 5 пет 7 0 нула 3 три

  Последно редактирано от speedevolution; 05-12-19, 16:38.

 • #2
  https://ofisitebg.com/product/xiaomi...e-7-64gb-black

  Коментар


  • #3
   Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
   Мисля, че е излишно да се спами темата. Да не пропускаме факта, че към телефона има аксесоари (3 протектора екран, 2 протектора камера, 3-4 кейса, OTG Type-C, преходник от type-c към Micro-usb). Да не говорим, че софтуерните заигравки също струват пари, а в случая време и внимание. Който иска да си го поръча от "офисите", нямам нищо против, не карам никой на сила, който има интерес нека заповяда, всичко друго е излишно, поздрави!
   Последно редактирано от speedevolution; 15-11-19, 14:33.

   Коментар


   • #4
    Ъп.. с лека корекция на цената: 320лв.

    Коментар


    • #5
     315лв.
     Последно редактирано от speedevolution; 23-11-19, 20:28.

     Коментар


     • #6
      Открих едва забележима и трудно доловима с поглед микро-драскотина на стъклото отзад, която НЕ СЕ ВИЖДА ЛЕСНО и не е нещо фрапантно (не го крия и го отбелязвам, защото пробвах да снимам, но дори не се вижда).
      Последно редактирано от speedevolution; 05-12-19, 16:38.

      Коментар


      • #7
       Напомняне.. !

       Коментар


       • #8
        300 български лева!

        Коментар


        • #9
         Вече и с двата нови стъклени скрийн протектора, като няма да поставям умишлено за да може бъдещият собственик да го направи! Ъп....

         Натиснете снимката за да я уголемите Име:80853544_1200474650147170_4347551456778256384_n.jpg Прегледи:0 Размер:49.5 КБ ID:6535247

         Коментар

         Активност за темата

         Свий

         В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

         Най-много потребители онлайн 4,057 в 14:19 на 14-06-16.

         Зареждам...
         X