Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

RAX обяви промоция на хостинг услуги с управление

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • RAX обяви промоция на хостинг услуги с управление

  RAX (Rax.bg), доставчик на Хостинг, Cloud computing услуги със 100% непрекъсваемост и наети сървъри обяви промоционална кампания в класа услуги “Уеб сайтове с управление”.

  “Уеб сайтове с управление” са Уеб Хостинг услуги, при които RAX предоставя на клиентите си системна и техническа администрация за сайтове базирани на WordPress и на други софтуерни приложения от вида LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP/Perl/Python).

  Услугата включва:
  - Инсталация и администрация на домейн валидиран SSL сертификат за зареждане и работа на уеб сайта по https.
  - Първоначален технически одит, преглед, настройка и оптимизация на уеб сайтал
  - Преглед на HTML кода и системата за управление на съдържание на уеб сайта (CMS) за съответствие с указанията на W3C.
  - Подобряване на сигурността.
  - Мониторинг на непрекъсваемостта на работа и надеждността на уеб сайта.
  - Редовна техническа администрация и отстраняване на евентуални проблеми по уеб сайтове и софтуерни приложения за WordPress.
  - Инсталацация, техническа администрация и отстраняване на евентуални проблеми по уеб сайтове работещи върху софтуерни приложения с отворен код
  - Управление на настройките на базата данни
  - Поддържане на резервни и архивни копия
  - Управление на домейни и DNS
  - Консултации по развитието на уеб сайтовете и клиентския профил

  Собствениците на уеб сайтове, които искат да се възползват от услугата “Уеб сайтове с управление” и да получават 40% отстъпка от месечната цена в продължение на една година, могат да използват кода за отстъпка RAXMNG в процеса на поръчка.

  Всички уеб сайтове и данни на клиентите на RAX работят и се съхраняват върху индустриален клас софтуерно дефинирана Мрежа за съхранение на данни (Software defined Storage Area Network) с 10-гигабитова свързаност между отделните компоненти. Тя е защитeна с технология, която предпазва данните и дисковите масиви от срив и загуба при всякакви обстоятелства и без отражение в скоростта на обработване.

  За корпоративни клиенти RAX предоставя облачни технологии и услуги върху vSAN - софтуерно дефинираната инфраструктурна платформа за съхранение на данни на VMwarе.

  RAX поддържа физически и виртуален център за съхранение на данни в телекомуникационната сграда на Екуиниск в София и управлява собствена технологична инфраструктура в Тиер 4 клас центрове за съхранение на данни във Виена, Лондон, Милано, Париж и Чикаго и Сингапур.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

Зареждам...
X