Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,
Обявите в раздел "Продавам" са безплатни за всички Активни участници, обозначени с Тъмносин / DarkBlue цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях).
За потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) са платени чрез SMS. Цената на един SMS е 2.40лв с ДДС.

Как става заплащането?
Когато потребител
със статут "Младши участник" опита да публикува обява, той ще получи автоматично лично съобщение. В него ще има текст, указващ, че за да стане видима обявата, трябва да се изпрати SMS на номер 1916. Текстът в него започва с буквите OFR, а веднага след тях трябва да бъдат "залепени" цифрите, които ще бъдат получени в личното съобщение. Моля, попълвайте внимателно цифрите. Екипът не поема ангажимент за възстановяване на средства при грешно изпратен SMS.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:


1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:

Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

100% натурален пчелен мед

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • #46
  От: 100% натурален пчелен мед

  Освен и аз да поръчам от същият но към 5 кила или колкото бяха онези пластмасови "бидончета" с широкото гърло?
  Както миналата година.
  К'ви са тези количества в разфасовки за кафе?

  Рядко вкусен мед, само от српско съм купувал такъв
  LZ5AF

  Коментар


  • #47
   От: 100% натурален пчелен мед

   Да споделя и аз - поръчах си прашец, 0.5кг; получих го. 200 грама смесих с акациев мед, останалото е в хладилника. Вече почти се е хомогенизирал (разбърквам го когато се сетя) и си хапвам по малко. Доволен съм. От познати пчелари знам, че още по-голям ефект има ако пресен прашец се смеси с мед, т.нар. медополен, но това може да се приготви само от самия пчелар, още преди изсушаването. Между другото, как сушите прашеца ?
   ______________________________________
   4Runner 2L-T О87879393пет

   Коментар


   • #48
    От: 100% натурален пчелен мед

    И за мен едно пластмасово бидонче от около 5 кила. Варна, Еконт Виница, 0888 705 509
    Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
    Стефан Арзатов

    Коментар


    • #49
     От: 100% натурален пчелен мед

     Според зависи от количеството и наличното оборудване По принцип в домашни условия можеш да си направиш двойна рамка с комарна мрежа.Прашеца се поставя на едната рамка с другата покриваш за да няма достъп от насекоми.Суши се на проветриво и сенчесто място горе долу за ден,като се прибърква през 2-3 часа.После трябва да се извее и изчисти от примеси.Съхранява се със във вакуумирани опаковки/кутий/бутилки на тъмно и хладно място (трябва да мине през фризер 1-2 дни преди това ) или фризер.Това за домашни нужди.
     Use since:
     OpenBSD 3.x
     FreeBSD 4.x
     Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT.

     Коментар


     • #50
      От: 100% натурален пчелен мед

      Забравих да отбележа, че моето бидонче пристигна отдавна и вече е по буркани.
      Никакви изненади - както едно време

      БЛАГОДАРЯ!
      LZ5AF

      Коментар


      • #51
       От: 100% натурален пчелен мед

       Здравейте,
       обявявам до изчерпване на количеството налични останали разфасовки 0.9 кг от сезон 2018 - цена 8 лв
       Use since:
       OpenBSD 3.x
       FreeBSD 4.x
       Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT.

       Коментар


       • #52
        От: 100% натурален пчелен мед

        Поръчах и получих 2 вида. Тъмен и светъл. След кратка сверка, се оказа, че тъмният е билка плюс мана, което обаче е без особено голямо значение, защото е страхотен.

        Плътен вкус на МЕД. Горещо препоръчвам.

        Коментар


        • #53
         От: 100% натурален пчелен мед

         Колеги,искам да ви информирам,че имам пресен прашец ( полифлорен) добит от 04.2019. за момента. 25 лв . кг. за изсушен и извят пресен прашец.
         Use since:
         OpenBSD 3.x
         FreeBSD 4.x
         Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT.

         Коментар


         • #54
          От: 100% натурален пчелен мед

          Колеги,искам да ви информирам че имам пресен дъхав мед букет ( майски билки в комбинация с кориандър и драка) добит на 16.06.2019
          Прашец полифлорен пресен,изсушен и извят -25 лв.кг ,за редовни клиенти и количества над 10 кг -цена 20 лв. кг
          Use since:
          OpenBSD 3.x
          FreeBSD 4.x
          Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT.

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 4,385 в 21:28 на 18-02-20.

          Зареждам...
          X