Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Зимни, алпийски, високопланински обувки, котки и снегоходки

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Продавам: Зимни, алпийски, високопланински обувки, котки и снегоходки

  Не без основание получавам напомняне от полвинката, че моя щанд за обувки вкъщи е доста по-голям от нейния... Което май не се гледа с добро око за мъж, или поне така ме убеждават
  Затова ще се разделя с някой от планинарските обувки, които не използвам...

  1. Употребявани Koflach Arctis Expedition 41-41,5. Двойни зимни обувки за алпинизъм, ледено катерене и високи планини. За сериозно планинарство през зимата в България също са ОК, затова са и използвани най-вече. Носени са доста, но и нямат никакви функционални забележки. Адски леки и удобни - много по-леки от аналогични кожени обувки. Друг голям плюс им е, че вътрешната обувка диша - колкото и невероятно да звучи, в топло време и потене краката мъ винаги са били сухи, а пластмасата е мокра отвътре. Вътрешната обувка също е суха. Отличен комфорт между 0 и - 20 градуса. (и на -25 не ми е било студено). Цена... предвид, че са стари - 80 лв. Котките се продават отделно.

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kof1.jpg
Прегледи:600
Размер:256.6 КБ
ID:6549182
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kof2.jpg
Прегледи:386
Размер:266.0 КБ
ID:6549183
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kof3.jpg
Прегледи:391
Размер:244.0 КБ
ID:6549184
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kof4.jpg
Прегледи:381
Размер:434.7 КБ
ID:6549185

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kof7.jpg
Прегледи:376
Размер:322.7 КБ
ID:6549186
  Technical Rescue Direct - life lies in courage
  http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

 • #2
  2. Boreal G1 номер 42-43. Страхотни двойни, височинни кожени обувки.. Като в други сфери има преломен момент в индустрията, до който класическите продукти се подобряват с всеки следващ, докато достигнат върха си и... го прескочат. Boreal G1 е нещо такова - върха на кожените обувки за висока планина. След този модел се появяват чисто синтетични, които имат накои предимства, но и някои недостатъци. Но тези си остават най-добрите двойни кожени обувки. Носени са много, много малко, но и след 10 години яко носене пак нищо няма да им стане. Много комфортни. Единствения им недостатък е, че са малко по-тежки от пластмасовите. Цената - 200 лв и пак ще ме боли.

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bor2.jpg
Прегледи:375
Размер:320.4 КБ
ID:6549199
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bor3.jpg
Прегледи:354
Размер:312.5 КБ
ID:6549200
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bor4.jpg
Прегледи:354
Размер:339.4 КБ
ID:6549201
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bot5.jpg
Прегледи:359
Размер:320.2 КБ
ID:6549202
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ice4.jpg
Прегледи:354
Размер:359.2 КБ
ID:6549203
  Technical Rescue Direct - life lies in courage
  http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

  Коментар


  • #3
   А снегоходките къде са?
   Диско 300TDI
   Scott Purgatory
   0889 84 6161

   Коментар

   Активност за темата

   Свий

   В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

   Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

   Зареждам...
   X