Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Triumph Tiger 955i /2006/90 000km/5500лв

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Продавам: Triumph Tiger 955i /2006/90 000km/5500лв

  Здравейте,
  Продава се мотора на Емо Герчев, който преди това е бил в Гошо, а именно - Triumph Tiger 955i / Триумф Тигър ( Тайгър ) 955i.

  Много обстойно ревю за модела и конкретно за този екземпляр има в Bikerz.bg форума – ако се пусне Гугъл търсене „триумф тигър bikerz“ – излиза като първа опция:
  http://bikerz.bg/viewtopic.php?f=21&t=56193

  Мотора е внесен от Англия през 2015та година, като в България е бил единствено при Гошо и Емо. Отлично поддържан и подготвен мотор с доста екстри: централна стойка, роубари, подгрев на ръкохватките, карбонов заден калник с предпазител над веригата, допълнителни LED светлини, scottoiler, комплект оригинални куфари, bagster калъф на резервоара, висока слюда (плюс оригиналната такава) и пр..

  Цена: 5500лв.
  За контакти: Емил Герчев – 0882622720


  YouTube Video:

 • #2
  От: Triumph Tiger 955i /2006/90 000km/5500лв

  Къде се намира?
  "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

  Коментар


  • #3
   От: Triumph Tiger 955i /2006/90 000km/5500лв

   Варна

   Коментар


   • #4
    От: Triumph Tiger 955i /2006/90 000km/5500лв

    Привет,

    Яка машина, някой ще й се изкефи.

    Като един лаик да попитам, предната гума така ли трябва да е монтирана ? Гледам каналите и посока на въртене, и сравнявам със задната.

    Поздрави и успех с продажбата.
    "Land Rover не губи масло, той маркира територия."

    Искам България чиста!!!

    Коментар


    • #5
     От: Triumph Tiger 955i /2006/90 000km/5500лв

     По тая тема за посоката на каналите на предната гума има доста изписано тук. Не само на Мишлен анаке2 каквито са на тигъра , но и на много други модели посоката е такава(на пръв поглед обратна). Специално на анакето си има стрелка за посоката , така ,че не може да се сбърка. Моторът е много хубав за пътешествия(Гошо стигна и кара с него в Сахара 2016г, а аз в миналогодишното ми голямо пътуване стигнах на на ход до Сен Тропе и карахме и във френските Алпи). Върви като пистов , но стойката е изправена и не натоварва . Оригиналните куфари с каквито ми го даде гошо са ужасно скъпи, дори и в е-бей, са доста по- тесни от кормилото и забравяш ,че си с тях. Но са с учудващо голям обем . Моторът определено е хубав , но не е в никакъв случай за начинаещи, защото седалката въпреки трите положения в които може да се регулира си е висока. Аз съм 180 точно и стъпвам с двата крака на светофар, но ако нямаш опит с тежки ендура може да те излъже и да го изтървеш. Продавам го , защото искам да си взема Хонда КРОСРЪНЪР, въпреки ,че е 800кубика. Колегите , които ме познават знаят ,че имам и Африка, оборудвана идентично (в Мароко 2016 бях с нея). Чудя се дали да не я пусна и нея да се продава, но имам някакви планове за едни диви места и затова за сега я задържам. И ако си взема Кросрънъра, пак ще се окажа с два идентични мотора и съм в някаква дилема. Дано се появи точния човек , че ще ме е яд да слушам нелепи коментари. Тигъра има още доста екстри , които Асен не е споменал и ако вземем да ги описваме ще отиде половин страница, но те ще се видят на място ако дойде сериозен купувач.
     ПП Относно километрите , ако някой го притеснява цифрата: И двамата с Гошо мислим ,че са истински , защото той го взе от Англия от някакъв доктор на около 20 000 мили, а аз го взех от него на 38 или 39. Сега е на 55 800, ама ако не се продаде до края на август ще се увеличат със сигурност, защото мисля да правя западни Балкани +Хърватска и Словения(за повече няма време). Ако се продаде и не успея да си намеря Кросрънър, ще пътувам с Африката.Ако имате въпроси питайте смело. Като го взех отначало се притесних,че е някакъв крив за обслужване и експлоатация мотор, но установих ,че е с абсолютно стандартни технически решения и не съм изпитвал никакви трудности с намирането на каквото и да е :лагери на колелетата, въздушен филтър(с КN е),накладки ,крушки , свещи и каквото се сетиш там. Сещам се ,че му слагах и карбоново удължение на предния калник(спря да цапа ботушите ми в дъжд) и повдигах кормилото с 25 или 30 мм, забравил съм вече. Всичко каквото описвах нагоре е сменяно от мен. Когато пътувам , предпочитам да се кефя , а не да ремонтирам , така ,че в техническо отношение подхождам сериозно .Извинявам се за дългите обяснения , но мисля ,че ако някой има сериозен интерес ,ще са му полезни. А и така на спокойствие вероятността да забравя нещо е по- малка. Веригата и пиньоните са на 12,13 000 някъде(слагах ги миналата година преди пътуването ), а акумулаторът е на 2 зими. Тоя сезон ще го изкара със сигурност , но за другия не искам да гадая. Ами ...това е .
     Последно редактирано от egerchev; 30-06-18, 20:01. Причина: допълнение

     Коментар


     • #6
      От: Triumph Tiger 955i /2006/90 000km/5500лв

      Видех, пипнах и даже мъъъничко покарах! Много хубав мотор! Който го вземе блазя му!
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

      Коментар


      • #7
       От: Triumph Tiger 955i /2006/90 000km/5500лв

       Все още не съм се отказал от продажбата, (въпреки ,че ме спохождат и такива мисли). Да добавя: 2006г за тоя мотор е последната преди да излезе 1050. НАИСТИНА са му отстранили всички детски болести англичаните и размишления на тема алтернатор са за предния тигър до 2004г. Цената може да се коментира съвсем леко, защото напълно оборудван и готов за пътешествия мотор(над 750куб.) с 3 куфара, ролбари и всичко друго за тия пари трудно може да се намери.

       Коментар


       • #8
        От: Triumph Tiger 955i /2006/90 000km/5500лв

        ЪП!

        Коментар


        • #9
         От: Triumph Tiger 955i /2006/90 000km/5500лв

         В предвид нулевия интерес към НАИСТИНА читавия мотор, освен,че може да коментираме цената в разумни граници, може и бартер за някакъв ХУБАВ НЕЕВРОПЕЙСКИ скутер 150-400сс. Просто два мотора от един клас са ми много.

         Коментар


         • #10
          От: Triumph Tiger 955i /2006/90 000km/5500лв

          Продължава да се продава. Ако някой иска да го види от петък до неделя ще се намира във ВПД в Рибарица. (за хората около София)

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

          Зареждам...
          X