Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Комплекти за риболов

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Продавам: Комплекти за риболов

  Хайде на топлата баница!
  Продавам комплекти от четири тояги
  и четири чакръка, за предстоящият есенен тролинг или клатинг сезон. Продавам с нежелание, но едва ли ще ги използвам повече.
  Тоягите са: 2 х Senshu Titan SeaBass Spinning 270cm 30-90g
  и 2 х Penn Squadron II SW Spin 272 20-50g. И четирите са двуколенни имат си съответните калъфи, транспортна дължина около 1.30м
  Чакръците са: 2 х Penn Spinfisher V Serie SSV 4500 с бонус навито по 200 метра на чакрък многоцветен осем нишков японски плетеняк 1.2 мисля, че беше ДУЕЛ, но не съм 100% сигурен, за жалост не пазя празни опаковки от влакна. (време е да се обърне влакното)
  и 2х Penn Battle II 4000.
  Всичко съм купувал с голяма радост, обгрижвано e както трябва и с изключение на нормалните следи от употреба, не съществуват никакви проблеми по такъмите. Надявам се да попаднат на човек, който ще продължи да се грижи за тях. Тези, които ме познават, знаят как поддържам и се грижа за нещата си..
  Получавате това, което виждате.
  Двата комплекта PENN Battle II 4000 и Squadron II SW Spin 272 20-50g са закупени март и се виждат на клипа, като чисто нови. В момента не са при мен и не мога да покажа текущо състояние, но са на 5 риболова и най късно в сряда ще бъдат на моментен показ.
  Причината за продажбата е преминаване към по-високо ниво, което вече е поръчано и ще пристигне средата на седмицата, тогава и ще ви го покажа.
  Обща цена 650лв. Цената не се коментира, тъй като е под 1/2 от това което съм заплатил за всичко, без влакното. Тази цена важи при закупуване на четирите комплекта, всяко разделение, ще води до нейното повишение!!! Мога само да добавя, че ако някой реши да купува, няма да намери по добро съотношение цена-качество към този момент. Успешен есенен риболов, желая на всички!

  Роден рибар, а принуден да работи.......

 • #2
  От: Комплекти за риболов

  Цена за един спинфишер? 6.1:1 е предавателното число?

  Коментар


  • #3
   От: Комплекти за риболов

   Бих ги купил, но не знам как да се обадя по телефона.
   ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

   Коментар


   • #4
    От: Комплекти за риболов

    Да моя е вината, че пропуснах да дам телефон, съжалявам за което. Предизикваха голям интерес в групите за морски риболов и са запазени за днес, за закупуване. Ако нещо се разсъхне работата, ще актуализирам обявата. Поздрави.
    Роден рибар, а принуден да работи.......

    Коментар


    • #5
     От: Комплекти за риболов

     Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
     Да моя е вината, че пропуснах да дам телефон, съжалявам за което. Предизикваха голям интерес в групите за морски риболов и са запазени за днес, за закупуване. Ако нещо се разсъхне работата, ще актуализирам обявата. Поздрави.
     нормално, хубави играчки.

     Коментар


     • #6
      От: Комплекти за риболов

      Продадени!
      Роден рибар, а принуден да работи.......

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

      Зареждам...
      X