Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,
Обявите в раздел "Продавам" са безплатни за всички Активни участници, обозначени с Тъмносин / DarkBlue цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях).
За потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) са платени чрез SMS. Цената на един SMS е 2.40лв с ДДС.

Как става заплащането?
Когато потребител
със статут "Младши участник" опита да публикува обява, той ще получи автоматично лично съобщение. В него ще има текст, указващ, че за да стане видима обявата, трябва да се изпрати SMS на номер 1916. Текстът в него започва с буквите OFR, а веднага след тях трябва да бъдат "залепени" цифрите, които ще бъдат получени в личното съобщение. Моля, попълвайте внимателно цифрите. Екипът не поема ангажимент за възстановяване на средства при грешно изпратен SMS.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:


1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:

Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Nissan Micra 1.4 Petrol

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Продавам: Nissan Micra 1.4 Petrol

  Здравейте,

  Поради пропорционално нарастващите семейство/дупки по улиците на с.Кокаляне, продаваме колата на съпругата ми.
  Решихме, че вместо да инвестираме сума, близка до тази на колата в бебешка количка, която да може да се сгъва и влиза в багажника й, е по-добре да я продадем и инвестираме в нещо по-високо и по 4Х4 В тази връзка предложения за бартер за джипче също са добре дошли.

  Та по същество:

  Нисан Микра 1.4 бензин, 87 к.с
  Дата на първа регистрация - 01.08.2005г
  Червена, хечбек, 5 врати, 6 прозореца и тн.
  По километраж е на около 163 000км.
  Притежава предни ел.стъкла, климатик, фабрично стерео CD, ел.огледала, халогени.
  Също така си върви с два комплекта гуми ТОYO, зимни и летни на по два сезона.
  Каско и ГО до м.Май 2020г - току що отстранени последните драскотини (вляво от преминаване покрай моята кола, вдясно от портата )
  ГТП до 15 Юли 2020г

  Предимства:
  На 162 000км са сменени:
  Масло + маслен, въздушен, климатик филтри
  Задни амортесьори
  Предни биелетки
  Преден ляв носач + шарнир

  Преди около две години са сменени:
  Радиатор
  Радиатор климатик

  Недостатъци:
  Малък багажник
  Климатик за пълнене
  Не знам от какво са им направени воланите на тези Микри, но все едно е от пластелин...но това е лесно замаскируемо
  Когато я карам по паветата и селските ни пътища още нещо ми потропва, но честно казано терминът на жена ми е точно днес и просто нямаме много възможност да й обърнем допълнително внимание сега.
  Фаровете могат да понесат с кеф едно полиране.

  Автомобилът не е купуван от мен, така че обявявам цената на този, който я е купувал 5500лв като пак напомням, че приемаме и предложения за бартер за джипче, с доплащане от наша страна.
  Колата иначе може да се види или в Кокаляне, или до Тойота на Цариградско шосе, или в Люлин до Орион - на кой където му е удобно.
  Слагам като за начало три снимки, а като я изчистя отвътре - още

  Поздрави и стискайте палци, малката девойка да се появи безпроблемно, пък колата е лесна!
  Виктор
  0888 47 61 осем седемНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20190727_162629.jpg
Прегледи:1
Размер:1.19 МБ
ID:6158969Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20190727_162648.jpg
Прегледи:1
Размер:1.14 МБ
ID:6158970Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20190727_162704.jpg
Прегледи:1
Размер:1.10 МБ
ID:6158971

 • #2
  От: Nissan Micra 1.4 Petrol

  Както и очаквах, на тази цена няма интерес (бях длъжен да пробвам за протокола)
  Подлежи на сериозен коментар при оглед, така че заповядайте Тези дни я карам аз, защото другата кола е далеч по-удобна за бременни. Доста е пъргава и повратлива Микрата и според мен си заслуава да й се обърне внимание.
  Ако дойдете до Кокаляне, току виж сте отнесли и някой зарзават/плод/бира на теферич

  ПС - под сериозен коментар, имам предвид наистина сериознен.
  Поздрави

  Коментар


  • #3
   От: Nissan Micra 1.4 Petrol

   Колега,
   Автомат ли е?
   Grand Cherokee WJ
   Dodge Caliber
   E 430 4-matic-T(S210)

   Коментар


   • #4
    От: Nissan Micra 1.4 Petrol

    Благодаря за забележката колега - ръчни скорости.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 4,057 в 14:19 на 14-06-16.

    Зареждам...
    X