Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,
Обявите в раздел "Продавам" са безплатни за всички Активни участници, обозначени с Тъмносин / DarkBlue цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях).
За потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) са платени чрез SMS. Цената на един SMS е 2.40лв с ДДС.

Как става заплащането?
Когато потребител
със статут "Младши участник" опита да публикува обява, той ще получи автоматично лично съобщение. В него ще има текст, указващ, че за да стане видима обявата, трябва да се изпрати SMS на номер 1916. Текстът в него започва с буквите OFR, а веднага след тях трябва да бъдат "залепени" цифрите, които ще бъдат получени в личното съобщение. Моля, попълвайте внимателно цифрите. Екипът не поема ангажимент за възстановяване на средства при грешно изпратен SMS.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:


1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:

Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Mercedes E280 W124

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Продавам: Mercedes E280 W124

  Пускам обявата и тук, може някой да си търси такова МПС. Мерцедес Е280, 193 коня, бензин с газов инжекцион, купе 124, 1994 година. Километри 295 000. Двузонов климатик, предни ел.стъкла и огледала. Всичко е поддържано както трябва и с каквото трябва, карам го от 8 години. Втори собственик съм в БГ. В момента е със зимни гуми и стоманени джанти, има 4 бр. лети с летни, но гумите не стават. Забележки към момента: ляво ел. стъкло се пазари, не съм отварял да видя какво е, мотора работи. Гарнитура на капака на клапаните за смяна. Карат по година, а тя мина. Тампони по задно окачване, не съм правил подробен оглед. Дисплея на термометър за външна температура не работи. Цена 4700 лв. Пазарлъци на място. Причината за продажбата ще дойде при мен до края на седмицата и ми стават много. Ето и някоя снимка, имам повече, но с голям размер. Мога да пратя на мейл. Вайбъри, фейсбуци и прочие нямам. Намира се в Габрово и околията. Телефон 0897 429 613
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20190119_150626643_HDR_25.jpg
Прегледи:1
Размер:452.0 КБ
ID:6157485

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20190119_150635834_HDR_25.jpg
Прегледи:1
Размер:427.0 КБ
ID:6157486

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20190119_150716938_HDR_25.jpg
Прегледи:1
Размер:542.5 КБ
ID:6157487

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20190119_144845620_HDR_25.jpg
Прегледи:1
Размер:319.0 КБ
ID:6157488

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20190119_144822931_25.jpg
Прегледи:1
Размер:258.1 КБ
ID:6157489

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20190119_144727205_25.jpg
Прегледи:1
Размер:255.2 КБ
ID:6157490
  Последно редактирано от Asen Kushlev; 23-04-19, 15:25. Причина: допълване
  Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI
  Ford Mondeo MK5

 • #2
  От: Mercedes E280 W124

  Привет! Може ли да го запазя за до утре вечер?
  Спортидж 2.0 ТДИ 2000г. Ceed 1,6 CRDI 2010г.Каравана Антарес 390 2015г.
  Карайте ПРЕДВИЖДАЙКИ!!!! Така и спирачки ще сменяте по- рядко.

  Коментар


  • #3
   От: Mercedes E280 W124

   И ако е възможно още малко картинки...
   С ръждите как е?

   pencho_shishmanov@yahoo.com
   Спортидж 2.0 ТДИ 2000г. Ceed 1,6 CRDI 2010г.Каравана Антарес 390 2015г.
   Карайте ПРЕДВИЖДАЙКИ!!!! Така и спирачки ще сменяте по- рядко.

   Коментар


   • #4
    От: Mercedes E280 W124

    Запазен за Пенчо. Ръждите са нормални за годините, нищо фрапиращо, все пак е от Грмания. През годините съм вземал мерки навреме за ръждите, но все пак си има тук-там. Снимки пращам.
    Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI
    Ford Mondeo MK5

    Коментар


    • #5
     От: Mercedes E280 W124

     Лъскачка. Успех

     Страшните ръжди са по праговете и където се хваща задния мост. Останалото е козметика.
     И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

     Коментар


     • #6
      От: Mercedes E280 W124

      Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Лъскачка. Успех

      Страшните ръжди са по праговете и където се хваща задния мост. Останалото е козметика.
      Благодаря! По едно време си мислех да взема да го "забравя" за 15 години в някой гараж, тогава ще е трепач. Но нямам удобно място. За съботно-неделни разходки ще е супер. Между другото си има каско до 06.19, винетка и преглед до 04.20, ГО до 07.19. И маслото на ДВГ е за смяна.
      Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI
      Ford Mondeo MK5

      Коментар


      • #7
       От: Mercedes E280 W124

       За съжаление, трябва да се откажа!
       Успех с продажбата!
       Спортидж 2.0 ТДИ 2000г. Ceed 1,6 CRDI 2010г.Каравана Антарес 390 2015г.
       Карайте ПРЕДВИЖДАЙКИ!!!! Така и спирачки ще сменяте по- рядко.

       Коментар


       • #8
        От: Mercedes E280 W124

        Първоначално публикуван от Yaro
        Красота. Успех с продажбата.
        Благодаря! Отново е в продажба.
        Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI
        Ford Mondeo MK5

        Коментар


        • #9
         От: Mercedes E280 W124

         4500, че вече отесня на двора
         Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI
         Ford Mondeo MK5

         Коментар


         • #10
          От: Mercedes E280 W124

          4400
          Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI
          Ford Mondeo MK5

          Коментар


          • #11
           От: Mercedes E280 W124

           Още съм в размисъл. И при мен паркирането е затруднено.
           Спортидж 2.0 ТДИ 2000г. Ceed 1,6 CRDI 2010г.Каравана Антарес 390 2015г.
           Карайте ПРЕДВИЖДАЙКИ!!!! Така и спирачки ще сменяте по- рядко.

           Коментар


           • #12
            От: Mercedes E280 W124

            На мен много ми станаха. Иначе мога да измисля къде да я "забравя" за 15 години, но по-добре някой да я ползва.
            Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI
            Ford Mondeo MK5

            Коментар


            • #13
             От: Mercedes E280 W124

             Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
             На мен много ми станаха. Иначе мога да измисля къде да я "забравя" за 15 години, но по-добре някой да я ползва.
             И аз до скоро бях с 4 ППСта.
             Не искам пак да я запазвам, ама "шефа" е по чужбините до края на седмицата.
             Иначе съм мераклия.
             Спортидж 2.0 ТДИ 2000г. Ceed 1,6 CRDI 2010г.Каравана Антарес 390 2015г.
             Карайте ПРЕДВИЖДАЙКИ!!!! Така и спирачки ще сменяте по- рядко.

             Коментар


             • #14
              От: Mercedes E280 W124

              Има ли вариант да я спазарим без газовите неща?
              Спортидж 2.0 ТДИ 2000г. Ceed 1,6 CRDI 2010г.Каравана Антарес 390 2015г.
              Карайте ПРЕДВИЖДАЙКИ!!!! Така и спирачки ще сменяте по- рядко.

              Коментар


              • #15
               От: Mercedes E280 W124

               Не, само комплект всичко. После можеш да я разкостваш, аз нямам време. Може да махнем единия комплект гуми с джанти, но не виждам особен финансов смисъл.
               Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI
               Ford Mondeo MK5

               Коментар

               Активност за темата

               Свий

               В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

               Най-много потребители онлайн 4,385 в 20:28 на 18-02-20.

               Зареждам...
               X