Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Продавам палатка и дърворез.

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • #16
  От: Продавам палатка и дърворез.

  Тя даже не е разопакована... купих я от Англия...
  Роден рибар, а принуден да работи.......

  Коментар


  • #17
   От: Продавам палатка и дърворез.

   Аз отдавна дадох заявка за тоялетната и палатката и ... ама не ги дават отделно
   Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
   За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

   A1+

   Коментар


   • #18
    От: Продавам палатка и дърворез.

    Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
    Аз отдавна дадох заявка за тоалетната и палатката и ... ама не ги дават отделно
    За сега, може би ще разпарчетосам нещата в началото на ноември....
    Роден рибар, а принуден да работи.......

    Коментар


    • #19
     От: Продавам палатка и дърворез.

     Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
     Аз отдавна дадох заявка за тоялетната и палатката и ... ама не ги дават отделно
     Видях ама да си имам ред на опашката
     "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

     Коментар


     • #20
      От: Продавам палатка и дърворез.

      Ето как работи дървореза...Парнер 842
      Роден рибар, а принуден да работи.......

      Коментар


      • #21
       От: Продавам палатка и дърворез.

       Защо не можеш да си нарежеш дървата с този дърворез ?
       Шината ли е къса ?
       Питам сериозно, защото имам интерес , от скоро съм селянче и трябва да вземам машинка
       Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
       За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

       A1+

       Коментар


       • #22
        От: Продавам палатка и дърворез.

        Не е до шината, Партнера 842, го дават с шина до 40см при 2 коня и тегло 5кг. Реално над 15-20см диаметър се мъчи. Той си е в клас "за двора и градината" Става за кастране но не и за рязане... Ако ще живееш на село и ще караш зима на дърва, което ще рече мин 5 кубика за еднофамилна къща, ти трябва маркова машина, най малката, но в клас "за горското стопанство". Така ще обслужваш себе си и още колкото искаш къщи, само да те държи кръста да режеш.. Машината няма нужда да почива за разлика от останалите класове. Аз взех малко над средната в този клас и сега забележи: 6 коня, шина 50 см тегло 6кг, не усеща че реже. Първата ми работа беше да отрежа остатъка от един пън на ябълка над 40см диаметър, за рязането и разфасоването на която платих 20 кинта. Отряза го като кашкавал вижда се в края на клипчето... Виж как реже едната и другата на двата клипа и си прави изводите... Партнера го взех преди да се преместя на село, за джипа, писах го вече, сега промених концепцията....Не повтаряй моята грешка с моторната коса....защото..... виж вторият клип. Успех!
        Последно редактирано от EU_BG_akademika; 30-08-19, 15:13.
        Роден рибар, а принуден да работи.......

        Коментар


        • #23
         От: Продавам палатка и дърворез.

         Хайде последно последно Партнера 200лв + подарък моторна коса... Главно защото тая коса, вече само ми пречи из гаража.... Мисля че имам и корда за нея...
         Роден рибар, а принуден да работи.......

         Коментар


         • #24
          От: Продавам палатка и дърворез.

          Продали на един перничанин дърворез и му гарантирали, че реже до 10 кубика на час... Отива той на другия ден и я връща - "Излъгахте ме едвам докарва 6 кубика на час, на два пъти я засичам" -"Я ни покажи как режеш" Показал той и шефа вика на продавача: - "Майкоооо, представяш ли си тоя ако запали машината"
          Роден рибар, а принуден да работи.......

          Коментар


          • #25
           От: Продавам палатка и дърворез.

           Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
           Не е до шината, Партнера 842, го дават с шина до 40см при 2 коня и тегло 5кг. Реално над 15-20см диаметър се мъчи. Той си е в клас "за двора и градината" Става за кастране но не и за рязане... Ако ще живееш на село и ще караш зима на дърва, което ще рече мин 5 кубика за еднофамилна къща, ти трябва маркова машина, най малката, но в клас "за горското стопанство". Така ще обслужваш себе си и още колкото искаш къщи, само да те държи кръста да режеш.. Машината няма нужда да почива за разлика от останалите класове. Аз взех малко над средната в този клас и сега забележи: 6 коня, шина 50 см тегло 6кг, не усеща че реже. Първата ми работа беше да отрежа остатъка от един пън на ябълка над 40см диаметър, за рязането и разфасоването на която платих 20 кинта. Отряза го като кашкавал вижда се в края на клипчето... Виж как реже едната и другата на двата клипа и си прави изводите... Партнера го взех преди да се преместя на село, за джипа, писах го вече, сега промених концепцията....Не повтаряй моята грешка с моторната коса....защото..... виж вторият клип. Успех!
           Благодаря , за откровения отговор .
           Явно трябва да посъбера за сериозна машина .
           Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
           За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

           A1+

           Коментар


           • #26
            От: Продавам палатка и дърворез.

            Ами да, аз казах Партнерчето върши работа да стои в Жипът, да си нарежеш клони като ти потрябват за подложка, или да си запалиш огън..... Никога не съм го напъвал на дебели дръвье, ще увехне за макс 20 кубика....
            Роден рибар, а принуден да работи.......

            Коментар


            • #27
             От: Продавам палатка и дърворез.

             Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
             Аз взех малко над средната в този клас и сега забележи: 6 коня, шина 50 см тегло 6кг, не усеща че реже. ..... Отряза го като кашкавал вижда се в края на клипчето...
             Със здраве да си ги ползвате. И двете машини са от най- висок професионален клас и с последните иновации в тях!!! За разлика от малките машинки, не са взискателни към настройка (самостоятелно се адаптират- за минута и половина), техниката на използване и режещата "гарнитура".

             Пс. (Вероятно по леката 50 кубикова (MS 261) е по универсална за нуждите, които споделяте)
             И сменете "екипировката" ,че много лесно стават "сакатлъци". Обувките, панталона и ръкавиците са си фактори!
             Последно редактирано от petkov_bb; 31-08-19, 11:20.

             Коментар


             • #28
              От: Продавам палатка и дърворез.

              Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
              Пс. (Вероятно по леката 50 кубикова (MS 261) е по универсална за нуждите, които споделяте)
              Много мислих, но изхождайки от старото правило, че голямото може и много и малко, а малкото само малко, се спрях на тази.
              Аз исках MS 500I, но дълърите ми заявиха, че няма наличност, заводите в Германия са в отпуска и ще почнат от 1 септември, така че най ранна доставка 15 октомври.... и ме отказаха, взех това което има.. Самара за косата, хубавия, също го няма, но него вече ще го взема, тя косата и без това на пролет ще ми трябва, но с дървореза не е така, баш сега му е времето... Благодаря за пожеланието и съветите.
              Последно редактирано от EU_BG_akademika; 31-08-19, 11:56.
              Роден рибар, а принуден да работи.......

              Коментар


              • #29
               От: Продавам палатка и дърворез.

               Тея машини ще изкарат ли 10-20 години ?
               Питам защото 2000 лева за машина на мен ми в свръх силите, но ако математиката е вярна , ще се напъваме
               Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
               За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

               A1+

               Коментар


               • #30
                От: Продавам палатка и дърворез.

                Те са на часове.... Но са произведени за интензивна работа. Ако си я ползваш само за теб и комшиите, със сигурност ще те надживее, ползвай бензин 100 октана, добавка Бардал, масла техен бранд или с харектеристиките които препоръчват... Добавката е много важна тъй като тя предотвратява отлагането на смоли от бензина до 2г Аз използвам за лодката и от 5 години нямам никакъв проблем с 5 месечния зимен престой, нито точа, горива, нито паля да изгаря и всичко ми 6. Преди това, преда да използвам добавка паленето си беше жива мъка на пролет, сега все е едно е загасен преди 5 мин. Веднага забоботва. Та за това и го слагам Бардалчето в горивото на машинките... Ето това използвам аз. 1мл на литър бензин.... А с тези техни масла, те са по евро-еко норми, няма нито пушек нито миризма, само докато върне смукача препушва и край, после само бръмчи..... Ето добавката която ползвам.... https://geosim.bg/bardahl-fuel-treat...-bar-1149.html
                Последно редактирано от EU_BG_akademika; 31-08-19, 13:13.
                Роден рибар, а принуден да работи.......

                Коментар

                Активност за темата

                Свий

                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                Най-много потребители онлайн 4,660 в 19:02 на 07-04-20.

                Зареждам...
                X