Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Stihl MS 261 + голям подарък

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Продавам: Stihl MS 261 + голям подарък

  Продавам Stihl MS 261 - професионален клас (най-високия на Stihl), 50.2 cm3, 4.1 к.с., 4.9 кг, 40 см шина. Резачката е купувана нова от мен и е ползвана 3-4 години изключително и само за домашна употреба (10-15 кубика годишно). Без дефекти, без забележки, миналата година я минах за чистене и сервизиране в оторизиран сервиз, май мембрана някаква смениха, не помня. Износване има само по шината, другото, ако се измие ще е като ново, но аз няма да я чистя, давам я заредена и готова за проба. За добре познати колеги я давам с произволно дълъг тест и гаранция за връщане на парите, ако не им хареса. Цената в магазина е 1200+ лв, моята цена е 800 лв. кеш, в брой или на ръка

  И тук идва време за подаръка - Stihl 056 AV Super. 87 кубика звяр, 5.6 к.с., стара като света. Купих я от колега от форума, уж трябваше всичко да и е наред, ама не съвсем. Още като я взех тръгнах да търся сервиз в който да я стегнат, така си бях и планирал, ама навсякъде където я показах ме изритаха като мръсно коте. Никакъв спортен ентусиазъм няма в тези хора. В мен също... Ту пали, ту не пали, лее масло повече отколкото трябва. Като запали наистина няма дънер който да я спре. Аз я подарявам като за ремонт, без да се ангажирам с мнение какъв би бил той.

  Цената на MS 261 не се коментира, ако си искате подаръка.

  Причина за продажбата - решил съм да пробвам Хускварна с Auto tune, щото искам и имам добра оферта.

  Снимки утре.

  Намира се в София (Железница).
  Тел. 0897 802 302

  Ако стане бой ги взима, който пръв е потвърдил по телефона.
  Technical Rescue Direct - life lies in courage
  http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

 • #2
  Ако след продажбата, подаръка остане е за мен, за цената ще се разберем.

  Коментар


  • #3
   Който не е чел правилата на раздел Продавам да ги прочете! Темата съм почистил, няма да го правя втори път обаче...
   Последно редактирано от Венцислав Петров; 05-11-20, 07:21.
   VPetrov.photography

   Коментар


   • #4
    Много станахте мераклиите на дъртата, да бях пуснал нея с подарък новата

    Старата отива при приятел, съжалявам за разочарованието. За 261-цата приемам коментар на цената...
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

    Коментар


    • #5
     Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
     ..... Цената в магазина е 1200+ лв, моята цена е 800 лв. кеш, в брой или на ръка ....
     Пак има яка оферта на хуск... Така че цената на щилката е 700, с 2 вериги комплект! Валидно докато е налична офертата с хуска, което не знам до кога е

     п.с. От предната обява има нарязани още 7-8 кубика букови метровки за огрев, нищо друго не се е променило. Подарък няма, още през ноември го отнесоха.
     Последно редактирано от icerunner; 24-01-21, 12:55.
     Technical Rescue Direct - life lies in courage
     http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

     Коментар

     Активност за темата

     Свий

     В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

     Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

     Зареждам...
     X