Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

продавам флекс и електрожен кракра

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • продавам флекс и електрожен кракра

  Мой познат продава стар работещ флекс 230 мм. И работещ електрожен Кракра за 150 лв.

 • #2

  Коментар


  • #3
   Здравей,къде се намират нещата?

   Коментар


   • #4
    Може ли само флекса ?

    Коментар


    • #5
     Нещата се намират в София, жк Борово.Не знам да се продават отделно.

     Коментар


     • #6
      Имам интерес,как мога да се свържа с продавача?

      Коментар


      • #7
       Тел 0896673182 Велчо Велчев

       Коментар


       • #8
        Електрожена на мед да го размотаеш пак ще изкараш повече пари . Флекса няма чупене с такъв работя повече от 30 години и съм сменил едни четки .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

        Коментар


        • #9
         Е колко мед да има, има не повече от 5кила мед, ламарината не е медна.

         Хубав електрожен ако беше по близко го взимах.
         "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

         Коментар


         • #10
          Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
          Електрожена на мед да го размотаеш пак ще изкараш повече пари . Флекса няма чупене с такъв работя повече от 30 години и съм сменил едни четки .
          Станьо, медта оДавна не е 15лв/килото. В момента масовата цена е 7лв/килограм. А размотаването не е достатъчно, мангърспециалистите изискват лака да е изгорял, иначе правят отбив 1 кило на целия багаж . Аз навремето след две пренавивания на такова чудо на техниката го метнах на вторични - 6,5кг. мед имаше в моя. С парите от КРА-КРАто и добавяне на отще 700 кинта си взех читав електрожен

          Коментар


          • #11
           Може ли цена за електрожена?
           "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

           Коментар


           • #12

            Продадени! ключ.

            Коментар


            • #13
             Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение

             Станьо, медта оДавна не е 15лв/килото. В момента масовата цена е 7лв/килограм. А размотаването не е достатъчно, мангърспециалистите изискват лака да е изгорял, иначе правят отбив 1 кило на целия багаж . Аз навремето след две пренавивания на такова чудо на техниката го метнах на вторични - 6,5кг. мед имаше в моя. С парите от КРА-КРАто и добавяне на отще 700 кинта си взех читав електрожен
             Навремето имах два трансформаторни електрожена . Единя го мотахме по една руска схема с две първични и две вторични намотки . Стана към 60 - 70 кила ама заваряваше и с арматурно желязо Бях го качил на една пенсионерска количка че нямаше вдигане . Другия уж лек го правихме и пак едни 40 стигна . От груповата поръчка си взех един 200 ампера инвертор. Тежкия успях все пак да го подам на един мераклия другия го подритвах из базата няколко години и понеже го бях навивал с най читавата шина ПСТ - Ф ми беше жал работещ да го размотая и го подарих на един приятел .

             Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

             Коментар

             Активност за темата

             Свий

             В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

             Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

             Зареждам...
             X